Man šiaip patinka realiai su žmonėmis susipažinti, mėšlas tos internetinės pažintys, bet... galima pasakyti netyčia vienoje buvau užsiregistravus ir dabar po skausmingų skyrybų padeda prasiblaškyti... šiaip aš mieliau į kokį barą nueičiau, klubą, bet nevisada būna su kuo nueiti, o viena gi neisi, tada ir tos internetinės tinka... nors realiai nieko gero dar nepamačiau, su vienu buvau susitikusi, mielas vaikinas pabendrauti, bet kad kažko daugiau tai ne ne ne... nežinau, kitom gal sekasi ir gatvėj sutinka, o aš tokia beviltiška jaučiuosi... darau išvada arba man nelemta turėti antrą pusę, arba labai baisi esu
nors realiai yra tikrai neišvaizdžių moterų, kurios nerealius vyrus turi... žodžiu užkniso mane, kaip užkeikta jaučiuosi...

QUOTE(Luella @ 2010 03 17, 17:11)
. žodžiu užkniso mane, kaip užkeikta jaučiuosi...
tau reikia iseiti pelkes.
Ir laukti kol koks nors jaunikaitis saus strele is lanko.
Tu ta strele surandi ir lauki.
Jaunikaitis ateina streles, o tu liepi, kad jis tave pabuciuotu.
Kai pabuciuos - uzkerai praeis.

Moteris moteriai nelygu. Vienam graži tokia, kitam kitokia. Svarbiausia kaip tu elgiesi su tuo vyru. Reik mokėt "suvystyt". Aš kartą nugirdau kaip drauge su saviškiu šnekėjo. Gražiausiais žodžiais "Būūūk geručiukas kąąą". Na iki tokios meilybės man dar toli

O kame posto esmė? Tame, kad ji nėra pati gražiausia mergina. Sėkmė slypi jos bendravime.

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 17, 17:23)
Moteris moteriai nelygu. Vienam graži tokia, kitam kitokia. Svarbiausia kaip tu elgiesi su tuo vyru. Reik mokėt "suvystyt".
tu suni eik vedziot...vystytoja.
Pavedžiojau kol tu kontempliavai savo varganas minteles.
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 17, 17:29)
Pavedžiojau kol tu kontempliavai savo varganas minteles.
sunis reikia vedziot ne po balkona, o isvest i lauka...
Minimum 2 val per diena.
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 18:15)
tau reikia iseiti pelkes.
Jau pakuojuosi daiktus ir varau pelkių ieškot... po velnių... gi dar visos užšalusios

QUOTE(Luella @ 2010 03 17, 17:34)
Jau pakuojuosi daiktus ir varau pelkių ieškot... po velnių... gi dar visos užšalusios
o kitokio būdo nėra? Man skubiai reiktų, neturiu laiko laukti atodrėkio

paskambink i liliputu cirka.
Paprasyk, kad atvaziuotu septyni zmones.
O pati, tuo tarpu, suesk didele doze ziurkiu nuodu.
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 17, 18:23)

Moteris moteriai nelygu. Vienam graži tokia, kitam kitokia. Svarbiausia kaip tu elgiesi su tuo vyru. Reik mokėt "suvystyt". Aš kartą nugirdau kaip drauge su saviškiu šnekėjo. Gražiausiais žodžiais "Būūūk geručiukas kąąą". Na iki tokios meilybės man dar toli

O kame posto esmė? Tame, kad ji nėra pati gražiausia mergina. Sėkmė slypi jos bendravime.

Čia aš ne pati gražiausia mergina? Na velnias... tikrai taip, yra gražesnių

Papildyta:
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 18:37)
paskambink i liliputu cirka.
Gal numerį žinai? Šiuo metu namie nuodingiausio ką randu tai tik kažkokį purškalą nuo pelėsio? Gal tiks?
QUOTE(Luella @ 2010 03 17, 17:40)
Kaip nematoma jaučiuosi... todėl ir teko persimesti į internetą su liurbiais bendrauti...
visas sio forumo kolektyvas tau sako dideli aciu.
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 18:43)
visas sio forumo kolektyvas tau sako dideli aciu.