Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 16, 08:38)
O kur man ieškoti mieloji? Nesu klubų liūtė. Per visą savo gyvenimą klube buvau gal tik 3-4 kartus ir manęs neužkabliavo. Nemačiau, kad ten vyrai labai domėtųsi merginom. Merginos šoka, o bernai visi sėdi kaip kelmai, šoka tik tie kurie ateina su porom. Nežinau, gal netinkamu laiku pataikiau. Nesu princes of the world, taigi nepasakyciau, kad gatvėje mane vejasi  biggrin.gif  Na būna užkalbina arba šiaip pavėpso, bet kas iš to žiūrėjimo, reikia kalbinti imtis iniciatyvos... Ir mažu ko ten žmogus į tave pažiūri  smile.gif  Nesakau, kad niekad nesu sulaukusi normalaus dėmesio iniciatyvos, bet tai buvo tie  žmogučiai su kuriais aš deja būt nenorėjau. Mano ilgiausia draugystė dvi savaitės  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Puikiai tave suprantu drinks_cheers.gif
Zinai kaip sako: kas iesko, tas randa. Ne taip jau svarbu kur ieskosi. Bandyk vienur, paskui kitur. Tik nevadink to laiko gaisimu, nes is tiesu negali zinoti kur ir kada sutiksi sau skirta zmogu.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 15, 21:31)
Na tikra tiesa, isdykavimui dazniausiai ir kalbina  drinks_cheers.gif Bet juk as netempiu nei prie altoriaus nei ka... zodziu  unsure.gif

Va sita dar norejau pakomentuoti. Mano nuomone, mes pacios islepinom savo lietuvius vyrukus, budamos tokios nuolankios: nenori prie altoriaus, nu tai as ir netempiu. Sis nusistatymas neteisingas. Reikia is karto pazymeti, kad ieskai zmogaus visam gyvenimui, o jei toki surasi, tai anksciau ar veliau altorius bus. Tas automatiskai atbarstytu isdykauti megstancius ir sutaupytu tau laiko.
Turbut supratai kur lenkiu: anketoje deretu nurodyti, kad ieskai busimo sutuoktinio. Na, o jei kai kurie kandidatai bus ne tavo skonio, tai cia juk ne tavo kalte biggrin.gif Tam ir duota teise rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 16, 09:38)
O kur man ieškoti mieloji? Nesu klubų liūtė. Per visą savo gyvenimą klube buvau gal tik 3-4 kartus ir manęs neužkabliavo. Nemačiau, kad ten vyrai labai domėtųsi merginom. Merginos šoka, o bernai visi sėdi kaip kelmai, šoka tik tie kurie ateina su porom. Nežinau, gal netinkamu laiku pataikiau. Nesu princes of the world, taigi nepasakyciau, kad gatvėje mane vejasi  biggrin.gif  Na būna užkalbina arba šiaip pavėpso, bet kas iš to žiūrėjimo, reikia kalbinti imtis iniciatyvos... Ir mažu ko ten žmogus į tave pažiūri  smile.gif  Nesakau, kad niekad nesu sulaukusi normalaus dėmesio iniciatyvos, bet tai buvo tie  žmogučiai su kuriais aš deja būt nenorėjau. Mano ilgiausia draugystė dvi savaitės  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

*Mirabella*, dekui uz atsakyma smile.gif As, klausiau, nes man "tamsus miskas" tos internetines pazintys...
Nes man pirmiausia reikia pamatyti zmogu... O sutikti savo zmogu galima paciose ivairiausiose vietose ir situacijose: darbe, lektuve, autobusu stotelej, ligoninej... smile.gif
Man tai tikrai pasitvirtino tai, kad meile uzklumpa netiketai, staiga, kai maziausiai to tikiesi...

O tau sekmes ieskojimuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 16, 11:36)
Tas automatiskai atbarstytu isdykauti megstancius ir sutaupytu tau laiko.
Turbut supratai kur lenkiu: anketoje deretu nurodyti, kad ieskai busimo sutuoktinio. Na, o jei kai kurie kandidatai bus ne tavo skonio, tai cia juk ne tavo kalte biggrin.gif  Tam ir duota teise rinktis  mirksiukas.gif

Bijau, akd perskaitę apie altorių visi nubyrėtų lotuliukas.gif ypač lietuviai hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(rusnele @ 2010 03 16, 12:47)

Nes man pirmiausia reikia pamatyti zmogu...
Man tai tikrai pasitvirtino tai, kad meile uzklumpa netiketai, staiga, kai maziausiai to tikiesi...

O tau sekmes ieskojimuose smile.gif

Na man ir anksčiau ar vėliau norisi pamatyti smile.gif Tikrai nenorėčiau ilgiau nei kelis mėnesius susirašinėti be jokios intencijos susitikt.
O ka man daryti jeigu aš tikiuosi ir laukiu doh.gif Visada visur... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 16, 15:58)
Bijau, akd perskaitę apie altorių visi nubyrėtų  lotuliukas.gif ypač lietuviai  hihihi.gif

Nesuk sau del ju galvos. Neverta prasideti, jei tikslai nesutampa... schmoll.gif
Atsakyti
As savo vyra susizvejojau internetineje pazinciu svetaineje. Buvau tik ka issiskyrusi su ilgameciu draugu, norejosi prasiblaskyti, drauge pasiule uzsiregistruoti. Pasirasinejom, susitikom, po pusantro menesio apsigyvenom kartu, o po pusantru metu istekejau ax.gif Laukiam jau antro vaikelio, o vasara svesim trecias vestuviu metines. Linkiu visoms ieskancioms rasti savo princus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melanija: 16 kovo 2010 - 23:22
QUOTE(Angry @ 2010 03 13, 03:02)
As turiu 2 istorijas. Savo drauges ir savo.
Mano drauge vis bando susirasti drauga per ineta jau gal antri metai. Ar jai sekasi, ar ji nesirenka, bet vis su turkais gyvenanciais Europoje susipazista. Pas kelis vaziavo, bet tuom ir viskas baigesi. Buvo ir pas ja atvaziave, bet irgi nieko neisejo. Per kamera vienaip, o kai gyvai pamatai, pauostai, nera chemijos ir viskas. Arba nenusiteike rimtai draugystei. O lietuviai su kuriais buvo susitikus tai apskritai - ner ka kalbet, baisuva.

As esu atsargesne. Mano statistika buvo tokia - per keturis menesius 2 demesio verti vyrai. Is karto atmesdavau turkus, diedukus, jauniklius, ligonius, sex'o ieskotojus. Ir nelabai kas likdavo  biggrin.gif Bet susipazinau su normaliu vyruku, draugavom pusmeti, dabar auginu jo vaika. Deja, musu keliai issiskyre  verysad.gif

Kadangi vaikas mazas, tai po pasimatymus nelabai palakstysiu. Bet uzsiregistruosiu, gal bent rasiu su kuo pasirasinet. Butu gerai ne lietuvis, anglu kalba reik lavinti  4u.gif

o kuom prasti turkai ir diedukai arba turkų diedukai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2010 03 16, 23:21)
Laukiam jau antro vaikelio, o vasara svesim trecias vestuviu metines. Linkiu visoms ieskancioms rasti savo princus  4u.gif

nu suzvejoji tu ta princa.
Nu apsivedat, pasidulkinat ir prigimdot vaiku.
Nu pagyvenat penkis metus...issiskiriat.
Tai cia tipo laime...
Cia ne laime, cia gyvuliski instinktai.
Aisku ju gedintis nereikia, antraip zmonija nesiveistu ir ismirtu.
Bet vistik manau, kad zmogus nera gyvulys...Jis galetu turet bent jau nora tobulet, mokytis ir mastyt.
Todel, gal butu kazkaip zmoniskiau linketi kitam ne susirast patina, o mokytoja, kurio pagalba pereisi i kita lygi..
Ka mastot vistos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapitonas Tenkešas: 17 kovo 2010 - 11:19
Pons gaidy ar skaitei kadanors Bokačio Dekamerona? Aišku, kad ne. Jei būtum skaitęs, tai suprastum, kad net vienuolės trokšta meilės, ką jau kalbėt apie "normalias". Ką čia dar išgalvosi? Taip buvo ir per amžius bus, nuo Platono iki ... Mes iš dalies save įprasminam ir šeimoje, kurią sukuriam. Vyrai tą supranta, tik gaidžiai ne.

Dėl minties apie mokytojus, jais gali tapti ne tik vyrai (čia priklausomai nuo to, ko moko). Ir jei turi patina, dar nereiškia, kad negali tobulėti. (čia vėlgi priklauso nuo to, kokioje srityje siekiama tobulumo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 17 kovo 2010 - 12:53
gaidys tai gaidys, ką padarysi... bet galėtų nors viešai nesiafišuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2010 03 17, 12:49)
gaidys tai gaidys, ką padarysi... bet galėtų nors viešai nesiafišuot  lotuliukas.gif

Tegul afišuojasi, matau, kad jam trūksta moteriško dėmesio. Neturi su kuo pasiginčyt, arba jo višta(jeigu tokios esama, duok Viešpatie jai kantrybės biggrin.gif) su viskuo sutinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 17 kovo 2010 - 12:55
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 15, 19:31)
Mane labiau domina italai, ispanai, graikai kokie, .....

O jau kokia tautybė bus - nesvarbu.

nu jo...
Ka as galiu pasakyt.
Tokiu atveju reikia rinktis tokius, kuriu kalbos nesupranti.
Kai nesupranti kalbos, mazai sansu, kad issiduosi jog esi visiska kvaile.

Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 17, 13:05)
nu jo...
Ka as galiu pasakyt.
Tokiu atveju reikia rinktis tokius, kuriu kalbos nesupranti.
Kai nesupranti kalbos, mazai sansu, kad issiduosi jog esi visiska kvaile.

Na ir ka norėjai parodyt cituodamas žinutę? Aš pasakiau kokioms tautybėms labiau simaptizuoju, bet padariau išvadą, kad vyro tautybė bus nesvarbi jei jis bus tinkamas žmogus? Vadini kitus kvailiais, pats aiškiai nesuvokdamas net ką skaitai smile.gif Vyrai irgi prijaučia visokiems lambordžiniams bet dažnas vairuoja paprasta "grabeli". Ir ka tavo manymu tai reiškia?. Kad jie kvailiai? Gyvenimas pateikia savo scenarijų, nepriklausomai nuo to, ką pats rašysi smile.gif

Ir neraustyk žodžių iš konteksto biggrin.gif pati gerai žinau kada ir ką pasakau ir ką turiu galvoje.
Tankešai, kas tave nuskriaude? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 17 kovo 2010 - 13:23