QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 16, 08:38)
O kur man ieškoti mieloji? Nesu klubų liūtė. Per visą savo gyvenimą klube buvau gal tik 3-4 kartus ir manęs neužkabliavo. Nemačiau, kad ten vyrai labai domėtųsi merginom. Merginos šoka, o bernai visi sėdi kaip kelmai, šoka tik tie kurie ateina su porom. Nežinau, gal netinkamu laiku pataikiau. Nesu princes of the world, taigi nepasakyciau, kad gatvėje mane vejasi
Na būna užkalbina arba šiaip pavėpso, bet kas iš to žiūrėjimo, reikia kalbinti imtis iniciatyvos... Ir mažu ko ten žmogus į tave pažiūri
Nesakau, kad niekad nesu sulaukusi normalaus dėmesio iniciatyvos, bet tai buvo tie žmogučiai su kuriais aš deja būt nenorėjau. Mano ilgiausia draugystė dvi savaitės

Puikiai tave suprantu

Zinai kaip sako: kas iesko, tas randa. Ne taip jau svarbu kur ieskosi. Bandyk vienur, paskui kitur. Tik nevadink to laiko gaisimu, nes is tiesu negali zinoti kur ir kada sutiksi sau skirta zmogu.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 15, 21:31)
Na tikra tiesa, isdykavimui dazniausiai ir kalbina
Bet juk as netempiu nei prie altoriaus nei ka... zodziu 

Va sita dar norejau pakomentuoti. Mano nuomone, mes pacios islepinom savo lietuvius vyrukus, budamos tokios nuolankios: nenori prie altoriaus, nu tai as ir netempiu. Sis nusistatymas neteisingas. Reikia is karto pazymeti, kad ieskai zmogaus visam gyvenimui, o jei toki surasi, tai anksciau ar veliau altorius bus. Tas automatiskai atbarstytu isdykauti megstancius ir sutaupytu tau laiko.
Turbut supratai kur lenkiu: anketoje deretu nurodyti, kad ieskai busimo sutuoktinio. Na, o jei kai kurie kandidatai bus ne tavo skonio, tai cia juk ne tavo kalte