Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 15, 11:47)

Ps. gal kas žinot kokių kitų internacionalinių puslapių kur būtų galima savo anketą susikurt?  biggrin.gif

As su savo dabartiniu vyru susipazinau pazintys.lt svetaineje. Ten irgi visokio plauko fruktu buvo, bet va viena gimininga siela visgi pasitaike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 15, 13:03)
As su savo dabartiniu vyru susipazinau pazintys.lt svetaineje. Ten irgi visokio plauko fruktu buvo, bet va viena gimininga siela visgi pasitaike  mirksiukas.gif

Bet ten lietuvaičių dauguma. O man reikia būtent tokio internacionalinio, kad kuo mažiau tų lietuvių hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 15, 12:50)
mūsų pažintis ne internetinė,o per laidą "Širdele mano" ax.gif
eina 14likti metai,kai esam kartu

Žinau tą laidą, bet ji niekad manęs neviliojo. Juk nematai žmogaus, o man pirmasis įspūdis pats svarbiausias, kad ir iš foto
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 15, 13:20)
Bet ten lietuvaičių dauguma. O man reikia būtent tokio internacionalinio, kad kuo mažiau tų lietuvių  hihihi.gif

Grynai uzsienietiski daugumoj buna mokami. O Lietuviskame gali pasidayti angliska anketa ir parasyti, kad domina tik angliskai kalbantys pasnekovai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 15, 14:27)
Grynai uzsienietiski daugumoj buna mokami. O Lietuviskame gali pasidayti angliska anketa ir parasyti, kad domina tik angliskai kalbantys pasnekovai  biggrin.gif

O tavo vyras kokios tautybės pamiršau? blush2.gif

Nežinau gal reikės pasidaryti ir anglišką, kad ir kaip tai juokingai beatrodytų lotuliukas.gif Jau reikia konors griebtis, užteks vienai būt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 15, 13:42)
O tavo vyras kokios tautybės pamiršau? blush2.gif

Nigerietis biggrin.gif
O tave kokios tautybes domina? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aghedo: 15 kovo 2010 - 15:59
Manau tokios pazintys laimes dalykas. Gali ir 10 metu draugauti, o po to susizenyt ir pamatyt, kad nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 15, 15:58)
Nigerietis  biggrin.gif
O tave kokios tautybes domina? bigsmile.gif

O lia lia kokia egzotika bigsmile.gif Mane labiau domina italai, ispanai, graikai kokie, bet iš esmės aš orientuojosi į žmogų ir man svarbu surasti "the right person". O jau kokia tautybė bus - nesvarbu. Lietuviai irgi tiktų, bet nesuprantu aš jų poelgių, jie dažnai nekonkretūs, keičia nuomonę. Pavyzdžiui gali keletą mėnesių rodyt dėmesį internetu, o i pasimatymą tiap ir nepakviest, tad kam taslaiko gaišimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 15, 18:31)
O lia lia kokia egzotika bigsmile.gif  Mane labiau domina italai, ispanai, graikai kokie, bet iš esmės aš orientuojosi į žmogų ir man svarbu surasti "the right person". O jau kokia tautybė bus - nesvarbu. Lietuviai irgi tiktų, bet nesuprantu aš jų poelgių, jie dažnai nekonkretūs, keičia nuomonę. Pavyzdžiui gali keletą mėnesių rodyt dėmesį internetu, o i pasimatymą tiap ir nepakviest, tad kam taslaiko gaišimas  doh.gif

Tavo isvardintos tautos paprastai nelabai kalba angliskai.
As pabrezciau kita lietuviu vyru trukuma: atsakomybes vengimas - paisdykauti galima, bet isipareigoti, tai jau ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 15, 21:47)
Tavo isvardintos tautos paprastai nelabai kalba angliskai.
As pabrezciau kita lietuviu vyru trukuma: atsakomybes vengimas - paisdykauti galima, bet isipareigoti, tai jau ne  biggrin.gif

Kad kaiptik labai neblogai kalba angliškai thumbup.gif . Vienas italiukas sako "my english is a litle bit rusty" , tai man dar reikia pasižiūrėti į žodyną kas tas rusty lotuliukas.gif blush2.gif Atrodo neblogai viską suprantu, bet atsiranda vienas kitas žodelis kurio nežinau ir tenka pasitobulint. ax.gif
Na tikra tiesa, isdykavimui dazniausiai ir kalbina drinks_cheers.gif Bet juk as netempiu nei prie altoriaus nei ka... zodziu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 15, 21:31)
Kad kaiptik labai neblogai  kalba angliškai  thumbup.gif . Vienas italiukas sako "my english is a litle bit rusty" , tai man dar reikia pasižiūrėti į žodyną kas tas rusty  lotuliukas.gif  blush2.gif Atrodo neblogai viską suprantu, bet atsiranda vienas kitas žodelis kurio nežinau ir tenka pasitobulint.  ax.gif
Na tikra tiesa, isdykavimui dazniausiai ir kalbina  drinks_cheers.gif Bet juk as netempiu nei prie altoriaus nei ka... zodziu  unsure.gif

Seniai seniai buvau susitikusi su vienu italiuku. Musu abieju anglu kalba buvo nelabai kokia. Tai beveik ir nesusisnekejom, nes jis vartojo tuos zodzius, kuriu as nezinau, o as vartojau tuos, kuriu jis nezinojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 15, 19:31)
O lia lia kokia egzotika bigsmile.gif  Mane labiau domina italai, ispanai, graikai kokie, bet iš esmės aš orientuojosi į žmogų ir man svarbu surasti "the right person". O jau kokia tautybė bus - nesvarbu. Lietuviai irgi tiktų, bet nesuprantu aš jų poelgių, jie dažnai nekonkretūs, keičia nuomonę. Pavyzdžiui gali keletą mėnesių rodyt dėmesį internetu, o i pasimatymą tiap ir nepakviest, tad kam taslaiko gaišimas  doh.gif

*Mirabella*, kodel tu ieskai antros puses internete? Kame problema? Tiesiog idomu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 03 16, 00:25)
*Mirabella*, kodel tu ieskai antros puses internete? Kame problema? Tiesiog idomu...  g.gif

O kur man ieškoti mieloji? Nesu klubų liūtė. Per visą savo gyvenimą klube buvau gal tik 3-4 kartus ir manęs neužkabliavo. Nemačiau, kad ten vyrai labai domėtųsi merginom. Merginos šoka, o bernai visi sėdi kaip kelmai, šoka tik tie kurie ateina su porom. Nežinau, gal netinkamu laiku pataikiau. Nesu princes of the world, taigi nepasakyciau, kad gatvėje mane vejasi biggrin.gif Na būna užkalbina arba šiaip pavėpso, bet kas iš to žiūrėjimo, reikia kalbinti imtis iniciatyvos... Ir mažu ko ten žmogus į tave pažiūri smile.gif Nesakau, kad niekad nesu sulaukusi normalaus dėmesio iniciatyvos, bet tai buvo tie žmogučiai su kuriais aš deja būt nenorėjau. Mano ilgiausia draugystė dvi savaitės blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti