QUOTE(izabele82 @ 2008 02 26, 21:58)
dar nesusiradau
bet einu daznai susitikt per interneta. bet nerimti kazkokie pasitaiko,nieko gero

Ir as ypac seniau vaiksciodavau i pasimatymus, bet sau skirtojo nesutikau. Bet neatmetu dar ateity tokios galimybes, kas cia zino

Papildyta:
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 08, 13:15)
As irgi save priskirciau internetiniu pazinciu fanatems
Esu turejusi begales internetiniu pazinciu, ir i pasimatymus eidavau be jokios baimes, ir tfu tfu tfu... ne karto nieko baissaus nebuvo nutike. Tiesa, eidavau su isankstiniu nusiteikimu: kad ir ka sutiksiu - nepanikuoti. Juk ne zenytis einu
Kontingentas buvo pats ivairiausias.Visgi, dominavo nuobodziaujantys vede
Ypatingai skeptiskai vertinau pazintis su uzsienieciais. I ju laiskus atsakydavau tik del to, kad tai buvo gera proga patobulinti anglu kalbos zinias.
Likimo ironija - kaip tik del vienos internetines pazinties su uzsienieciu jau 2 metai gyvenu Airijoje. Turime 10 men ''gyvsidabrine'' lelyte. Nesvaigsiu, ir nevadinsiu to 'likimo dovana'. Del savo bendros laimes abu turejome daug pasistengti. Internete buvo paprsasta, realybe - daug sudetingesne. Taciau pirma karta per daugeli metu galiu pasakyti kad myliu ir esu mylima.

Kontingentas buvo pats ivairiausias.Visgi, dominavo nuobodziaujantys vede

Ypatingai skeptiskai vertinau pazintis su uzsienieciais. I ju laiskus atsakydavau tik del to, kad tai buvo gera proga patobulinti anglu kalbos zinias.
Likimo ironija - kaip tik del vienos internetines pazinties su uzsienieciu jau 2 metai gyvenu Airijoje. Turime 10 men ''gyvsidabrine'' lelyte. Nesvaigsiu, ir nevadinsiu to 'likimo dovana'. Del savo bendros laimes abu turejome daug pasistengti. Internete buvo paprsasta, realybe - daug sudetingesne. Taciau pirma karta per daugeli metu galiu pasakyti kad myliu ir esu mylima.
Kokia grazi istorija. O lelyte kaip suprantu is avataro tiesiog nuostabi