Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(izabele82 @ 2008 02 26, 21:58)
dar nesusiradau biggrin.gif bet einu daznai susitikt per interneta. bet nerimti kazkokie pasitaiko,nieko gero

Ir as ypac seniau vaiksciodavau i pasimatymus, bet sau skirtojo nesutikau. Bet neatmetu dar ateity tokios galimybes, kas cia zino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aghedo @ 2010 03 08, 13:15)
As irgi save priskirciau internetiniu pazinciu fanatems  smile.gif Esu turejusi begales internetiniu pazinciu, ir i pasimatymus eidavau be jokios baimes, ir tfu tfu tfu... ne karto nieko baissaus nebuvo nutike. Tiesa, eidavau su isankstiniu nusiteikimu: kad ir ka sutiksiu - nepanikuoti. Juk ne zenytis einu  biggrin.gif
Kontingentas buvo pats ivairiausias.Visgi, dominavo nuobodziaujantys vede schmoll.gif
Ypatingai skeptiskai vertinau pazintis su uzsienieciais. I ju laiskus atsakydavau tik del to, kad tai buvo gera proga patobulinti anglu kalbos zinias.
Likimo ironija - kaip tik del vienos internetines pazinties su uzsienieciu jau 2 metai gyvenu Airijoje. Turime 10 men ''gyvsidabrine'' lelyte. Nesvaigsiu, ir nevadinsiu to 'likimo dovana'. Del savo bendros laimes abu turejome daug pasistengti. Internete buvo paprsasta, realybe - daug sudetingesne. Taciau pirma karta per daugeli metu galiu pasakyti kad myliu ir esu mylima.

Kokia grazi istorija. O lelyte kaip suprantu is avataro tiesiog nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 03 08, 16:01)
Kokia grazi istorija. O lelyte kaip suprantu is avataro tiesiog nuostabi  wub.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
Internetine pazintis, kaip ir bet kokia kita pazintis... Svarbu, kad zmones iesko vienas kito, pateisinu visus budus, nes siais laikais, bendravimas yra sunkesnis, ypac jeigu tau ne 18, ir nevaikstai i klubus. Darbas - namai, kasdienine rutina, todel susipazinti ir tuo labiau susirasti tau tinkanti zmogu nera lengva.
Esu laiminga kad pries keleta metu palandziojau po pazinciu svetaines internete, buvo ivairiu zmoniu, poto atsirenki kas tau priimtina, o kas ne. Siai dienai esame seima ir laaabai laimingi.
Atsakyti
As turiu 2 istorijas. Savo drauges ir savo.
Mano drauge vis bando susirasti drauga per ineta jau gal antri metai. Ar jai sekasi, ar ji nesirenka, bet vis su turkais gyvenanciais Europoje susipazista. Pas kelis vaziavo, bet tuom ir viskas baigesi. Buvo ir pas ja atvaziave, bet irgi nieko neisejo. Per kamera vienaip, o kai gyvai pamatai, pauostai, nera chemijos ir viskas. Arba nenusiteike rimtai draugystei. O lietuviai su kuriais buvo susitikus tai apskritai - ner ka kalbet, baisuva.

As esu atsargesne. Mano statistika buvo tokia - per keturis menesius 2 demesio verti vyrai. Is karto atmesdavau turkus, diedukus, jauniklius, ligonius, sex'o ieskotojus. Ir nelabai kas likdavo biggrin.gif Bet susipazinau su normaliu vyruku, draugavom pusmeti, dabar auginu jo vaika. Deja, musu keliai issiskyre verysad.gif

Kadangi vaikas mazas, tai po pasimatymus nelabai palakstysiu. Bet uzsiregistruosiu, gal bent rasiu su kuo pasirasinet. Butu gerai ne lietuvis, anglu kalba reik lavinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nida0511 @ 2010 03 10, 10:53)

Siai dienai esame seima ir laaabai laimingi.

kalbek tik uz save...vienaskaita.

Papildyta:
QUOTE(Angry @ 2010 03 13, 02:02)
Bet susipazinau su normaliu vyruku, draugavom pusmeti, dabar auginu jo vaika. Deja, musu keliai issiskyre  verysad.gif

negali zmogus, budamas pats nenormalus, surasti normalu vyruka.
Siulau ieskoti ligoniu ir turku dieduku.
Vis tik reikia buti savikritiskai ...
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 13, 09:20)
kalbek tik uz save...vienaskaita.
Papildyta:
negali zmogus, budamas pats nenormalus, surasti normalu vyruka.
Siulau ieskoti ligoniu ir turku dieduku.
Vis tik reikia buti savikritiskai ...

Tamstai irgi siulau but savikritiskam. Demesio negalite uzsikovot kitais budais tik is kitu tyciodamasis?
Atsakyti

As esu atsargesne...

dabar auginu jo vaika.

atsarga gedos nedaro
Atsakyti
QUOTE(Angry @ 2010 03 13, 04:02)

As esu atsargesne. Mano statistika buvo tokia - per keturis menesius 2 demesio verti vyrai. Is karto atmesdavau turkus, diedukus, jauniklius, ligonius, sex'o ieskotojus. Ir nelabai kas likdavo  biggrin.gif Bet susipazinau su normaliu vyruku, draugavom pusmeti, dabar auginu jo vaika. Deja, musu keliai issiskyre  verysad.gif

Kadangi vaikas mazas, tai po pasimatymus nelabai palakstysiu. Bet uzsiregistruosiu, gal bent rasiu su kuo pasirasinet. Butu gerai ne lietuvis, anglu kalba reik lavinti  4u.gif

blink.gif oho...na ir tempai..
Atsakyti
QUOTE(sandrike @ 2010 03 14, 08:34)
blink.gif oho...na ir tempai..

Pries kazkuo labai stebintis,siulau susitikrint savo tempus mirksiukas.gif
Gal galit pasidalint nuomone,kada tempai yra normalus,o kada-stebinantys?
Atsakyti
Su savo vyru susipazinau internetu ax.gif Esam kartu jau 6 metai. Internete ieskojau pazinciu, o ne rimtos draugystes ir pan. Taip gavosi, kad buvom pazistami, po to pradejome draugauti, po to vydebos smile.gif Kazkaip nepuoliau stacia galva ir nesitikejau rimtu santykiu. Man labiau rupejo praplesti pazistamu rata, o ne vaikino/vyro paieskos.
Is savo patirties galiu pasakyti, kad buvo visokio plauko doh.gif Vienas paliktas merginos, kitas labai turtingas, treciam depresija, kitas uzsienyje dirbantis, kitas baisiai sustras biggrin.gif Vienas senas, kitas jaunas. O kazin kiek ten buvo tiesos, jei tik internetu kalbiesi biggrin.gif
Atsakyti
As turiu 2 istorijas. Savo drauges ir savo.
Mano drauge vis bando susirasti drauga per ineta jau gal antri metai. Ar jai sekasi, ar ji nesirenka, bet vis su turkais gyvenanciais Europoje susipazista. Pas kelis vaziavo, bet tuom ir viskas baigesi. Buvo ir pas ja atvaziave, bet irgi nieko neisejo. Per kamera vienaip, o kai gyvai pamatai, pauostai, nera chemijos ir viskas. Arba nenusiteike rimtai draugystei. O lietuviai su kuriais buvo susitikus tai apskritai - ner ka kalbet, baisuva.

As esu atsargesne. Mano statistika buvo tokia - per keturis menesius 2 demesio verti vyrai. Is karto atmesdavau turkus, diedukus, jauniklius, ligonius, sex'o ieskotojus. Ir nelabai kas likdavo  biggrin.gif Bet susipazinau su normaliu vyruku, draugavom pusmeti, dabar auginu jo vaika. Deja, musu keliai issiskyre  verysad.gif

Kadangi vaikas mazas, tai po pasimatymus nelabai palakstysiu. Bet uzsiregistruosiu, gal bent rasiu su kuo pasirasinet. Butu gerai ne lietuvis, anglu kalba reik lavinti  4u.gif

Užsiregistruok uch lt. Ten tik reik mokėt už laiškų perskaitymą, bet įmanoma ir nemokėt. Užseniečiai ten intensyviai reiškiasi. Gali nurodyt kokių būtent santykių ieškai. Labai daug vyresnių diedų, bet aš pasirašiau, kad man vyresni nei 35 nerašinėtų.
O su lietuviais man jau daugelį metų nieko neišeina... doh.gif

Ps. gal kas žinot kokių kitų internacionalinių puslapių kur būtų galima savo anketą susikurt? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Angry @ 2010 03 13, 10:53)
Tamstai irgi siulau but savikritiskam. Demesio negalite uzsikovot kitais budais tik is kitu tyciodamasis?

Jis nesityčioja, čia tipo labai šmaikštus, žavi mamas savo "super" jumoro jausmu lotuliukas.gif Jeigu imsit į galvą kiekvieną tokį postą -pražilsit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(megasun @ 2010 03 15, 12:26)
buvo visokio plauko doh.gif  Vienas paliktas merginos, kitas labai turtingas, treciam depresija, kitas uzsienyje dirbantis, kitas baisiai sustras biggrin.gif  Vienas senas, kitas jaunas. O kazin kiek ten buvo tiesos, jei tik internetu kalbiesi biggrin.gif

Mano patirtis liudija, kad lietuviai rečiau meluoja, ypačjeigu iš to pačio miesto. Galbūt dėlto, kad žino jog vėliau norės susitikt ir tiesa išaiškės. O užseniečių irgi visokių yra. Egiptiečiai ir turkai visi dirba inžinieriais lotuliukas.gif Tiesa indai dažniausiai irgi inžinieriai lotuliukas.gif ICQ tinklapyje labai daug norinčių pamosikuot savo pimpaliuku per kamerą lotuliukas.gif doh.gif , tia aš ten nusprendžiau nesilankyti, nes ieškau normalių pažinčių o ne LIVE žaidimų biggrin.gif
Atsakyti
mūsų pažintis ne internetinė,o per laidą "Širdele mano" ax.gif
eina 14likti metai,kai esam kartu
Atsakyti