Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

Jei žmogus nenori būti vienas, turi kažką daryti. O ieškojimas pažinčių internete yra vienas iš būdų. Gal vieniems mažiau priimtinas, kitiems labiau. Bet tai vis geriau nei sėdėti rankas sudėjus ir laukti kada tas išsvajotasis pasibels į namų duris doh.gif . Turėjau internetinių pažinčių ir aš. Kol kas vykusių nebuvo....Bet neprarandu vilties... ax.gif , neturiu nei noro nei galimybių vaikščioti po klubus ir pan, todėl man lieka šis variantas smile.gif
Atsakyti
mano atveju isvis buvo idomiu dalyku. kiek daugiau nei pries 3 metus bemirkdama mirce radau drauga, ne vaikina, bet drauga. gyvenam tame paciame mieste, persimetem i bendravima skype tan ir likom, iki siol. nesusitinkam, nes jis turi seima yra vedes, bet jis man labai daug kuo padejo, nes atsirado tuo metu kai buvau duobej ir dabar jau ketvirti metai kaip palaikom rysi, kartais susimatom, bet is toliau smile.gif
kas liecia pazintis, anketa butu buvau idejus ir as , aisku buvo tu visokiu susitikimu, nusivylimu nebent 1, daugiau gal zmones netiko. pries 1,5 metu parase man vienas is daug toliau, kito lietuvos galo. na ka , kazkaip uzsimezge bendravimas, kazkuo patrauke, nebuvo banalus, nors anketa labai banali... kazkur po menesio sake, kad yra siunciamas darb reikalais i mano miesta, tai sakiau jei gales tegul uzsuka pas mane i darba (dirbau matomoj vietoj), bet nei nr nieko neprase, nesikeitem, zodziu jokio tikslo. na ka, ieskojo jis paskutine buvimo diena jis manes... nerado... taip ir nepamaciau.. veliau atsirado dar vienas, su kuriuo susibendravom, bandem kurt kazkokius santykius, kartu gyvent, bet nepavyko, tuo laiku kelis men su anuo buvau nutraukus bendravima , nes istryniau anketa, nors palikau duomenis kaip mane rast, neieskojo. anie santykiai nepavyko, issiskyrem.. tada vel susikuriau as ta anketa, ir susiradau ta zmogu pati... aisu pazino , iskart paprase kitu susisiekimo kontaktu, veliau telefono numerio. pradejo skambint, pradejo daug ir apie viska kalbetis. ir karta uzsiminiau kad galetu atvaziuot pas mane, nors niekad to nesiekem... sutiko, pradejo planuot.. turejom naujus kartu sutikt, teko jam dirbt, vel nepavyko.. planavo po nauju, tai ta ryta darbe susizalojo, menesiui nedarbingumas, vel neisejo.. zodziu, pagaliai i ratus... paskui vel buvo suplanuota ir kazkas vel ten jam nutiko.. pradejau manyt kad is tikruju nelemta.. ir per ta visa planavimo laika labai pasikeite bendravimas, i siltejancia, nors ir nesimate buvom, suzinojom dar daugiau, iskalbejom dar daugiau.. siandien savaite kaip jis isvaziavo. praleidom 4 dienas kartu. smile.gif abiem buvo gera, smagu. pasikeist nepasikeite kazkas kas liecia pati bendravima, tik dabar sako darys viska, kad vel kuo greiciau galetu atvaziuot ilgesniam laikui... o kas bus toliau. bus matyt.....
Atsakyti
Ragany, man kazkaip panasu , kad gal jis truputi per mazai noro turejo , kad susitikimai vis neivykdavo.....gal paprasciausiai issisukinedavo ax.gif numanau, kad tikriausiai sakysi jog tikrai nemelavo, bet juk visko gali but, ir kartais tas, kuris atrodo patikimas, istiesu meluoja......... 4u.gif tuo labiau , kad jis kazkaip pirmiau, kai palikai kontaktus, istrynus anketa, net neieskojo taves..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo change: 28 vasario 2010 - 09:16
QUOTE(change @ 2010 02 28, 10:14)
Ragany, man kazkaip panasu , kad gal jis truputi per mazai noro turejo , kad susitikimai vis neivykdavo.....gal paprasciausiai issisukinedavo  ax.gif   numanau, kad tikriausiai sakysi jog tikrai nemelavo, bet juk visko gali but, ir kartais tas, kuris atrodo patikimas, istiesu meluoja......... 4u.gif tuo labiau , kad jis kazkaip pirmiau, kai palikai kontaktus, istrynus anketa, net neieskojo taves..... g.gif

gal ir noro per mazai, is kitos puses pas ji darbas toks, kad nelaba ten ka padarysi. juk sakiau, kad tikslo susitikt nebuvo, nors kai pasiulius sutiko ir vis nesigaudavo tai nemanau, kad melavo, nes susizalojes tai gan rimtai darbe buvo atidirbes nauju metu diena. o istrynus anketa, kad neieskojo, del to negaliu nieko pasakyt, nes gal irgi nebuvo vienisas, as gyvenau su vaikinu, mes tokiu dalyku nesiklausinejom.. po tu 4 dienu pasak jo, tai labai daug kas jam pasikeite, kaip pats sake , niekada dar taip gerai nesijaute, ir kad sieks ir stengsis visom jegom, kad galetu salia manes butu. kol kas jaucias , kad daro taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 28 vasario 2010 - 11:53
su draugu susipazinom per neta 4u.gif
Jau atsventem metuku jubilieju kaip kartu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2010 02 28, 00:47)

Man irgi atrodo, kad per mazai norejo, bet... O jus tikra, kad jam pas jus atvykti pvz. jo zmona trugde? Banalus klausimas, bet juk negalit zinoti. As jusu vietoj parasyciau jam, jog gal kitos savaites vidury pas ju uzsuksiu. Ziureciau ka atsakytu. Jei: "gerai, laukiu, stai mano adresas", tai puiku, bet jei net adreso nepasakytu... itarciau kazka negero.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 02 28, 21:23)
Man irgi atrodo, kad per mazai norejo, bet... O jus tikra, kad jam pas jus atvykti pvz. jo zmona trugde? Banalus klausimas, bet juk negalit zinoti. As jusu vietoj parasyciau jam, jog gal kitos savaites vidury pas ju uzsuksiu. Ziureciau ka atsakytu. Jei: "gerai, laukiu, stai mano adresas", tai puiku, bet jei net adreso nepasakytu... itarciau kazka negero.

drinks_cheers.gif
tokiu, mano manymu lengvu budu imanoma patikrinti gan neblogai smile.gif
bent jau as stengciausi kaip nors issiaiskint, nes tiesiogiai klaust manau yra beprasmiska, pasekt pasaka bet kokia jis gali doh.gif
apie kiekviena zmogu, kad ir koks patikimas, stengiuosi apgalvot is visu pusiu , kam gaist laika su melagiu ar siaip kokiu neaiskiu cool.gif
Atsakyti
zmonos ner, sitai zinom 100%, vaiku irgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
niekas jam netrukde, gi pats paaiskino kodel negalejo atvaziuot, ir be to, juk atvaziavo smile.gif siaip as tokiais tikrinimais neuzsiimsiu, nes atstumas gan nemazas...
ir siaip galejau tikrint pvz telefona narsyt asmeninius daiktus, man pries nori buvo viskas, bet nu kam visa tai.. siuo metu pagal galimybes bandys siekt, kad atsikraustyt i mano miesta... bendraujam mes siaip pusantru metu smile.gif
Atsakyti
su saviškiu susipažinau per www.draugas.lt , tuo metu rinkausi iš dviejų (Vilnius ir Kaunas) , susitikinėjau su abiem vienu metu, bet pasirinkau galausiai vilnietį ir jau esame virš metukų laiko kartu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 02 kovo 2010 - 23:53
As irgi save priskirciau internetiniu pazinciu fanatems smile.gif Esu turejusi begales internetiniu pazinciu, ir i pasimatymus eidavau be jokios baimes, ir tfu tfu tfu... ne karto nieko baissaus nebuvo nutike. Tiesa, eidavau su isankstiniu nusiteikimu: kad ir ka sutiksiu - nepanikuoti. Juk ne zenytis einu biggrin.gif
Kontingentas buvo pats ivairiausias.Visgi, dominavo nuobodziaujantys vede schmoll.gif
Ypatingai skeptiskai vertinau pazintis su uzsienieciais. I ju laiskus atsakydavau tik del to, kad tai buvo gera proga patobulinti anglu kalbos zinias.
Likimo ironija - kaip tik del vienos internetines pazinties su uzsienieciu jau 2 metai gyvenu Airijoje. Turime 10 men ''gyvsidabrine'' lelyte. Nesvaigsiu, ir nevadinsiu to 'likimo dovana'. Del savo bendros laimes abu turejome daug pasistengti. Internete buvo paprsasta, realybe - daug sudetingesne. Taciau pirma karta per daugeli metu galiu pasakyti kad myliu ir esu mylima.
Atsakyti
Turiu artimųjų, kurie susipažino internetu. Vieni jau 3 metai kaip kartu, o kitiems dar tik vieneri. Bet visi yra šiuo metu laimingi, kad susipažino, o ar bus laimingi po daugel metų... laikas parodys smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2010 03 08, 16:23)
Turiu artimųjų, kurie susipažino internetu. Vieni jau 3 metai kaip kartu, o kitiems dar tik vieneri. Bet visi yra šiuo metu laimingi, kad susipažino, o ar bus laimingi po daugel metų... laikas parodys smile.gif .

lygiai tą patį galima pasakyti ir apie susitikusius ne interneto pagalba. juk nėra taip, kad tie kurie susitinka kažkaip kitaip būtinai lieka kartu amžinai ir dar laimingi...
Atsakyti