mano atveju isvis buvo idomiu dalyku. kiek daugiau nei pries 3 metus bemirkdama mirce radau drauga, ne vaikina, bet drauga. gyvenam tame paciame mieste, persimetem i bendravima skype tan ir likom, iki siol. nesusitinkam, nes jis turi seima yra vedes, bet jis man labai daug kuo padejo, nes atsirado tuo metu kai buvau duobej ir dabar jau ketvirti metai kaip palaikom rysi, kartais susimatom, bet is toliau
kas liecia pazintis, anketa butu buvau idejus ir as , aisku buvo tu visokiu susitikimu, nusivylimu nebent 1, daugiau gal zmones netiko. pries 1,5 metu parase man vienas is daug toliau, kito lietuvos galo. na ka , kazkaip uzsimezge bendravimas, kazkuo patrauke, nebuvo banalus, nors anketa labai banali... kazkur po menesio sake, kad yra siunciamas darb reikalais i mano miesta, tai sakiau jei gales tegul uzsuka pas mane i darba (dirbau matomoj vietoj), bet nei nr nieko neprase, nesikeitem, zodziu jokio tikslo. na ka, ieskojo jis paskutine buvimo diena jis manes... nerado... taip ir nepamaciau.. veliau atsirado dar vienas, su kuriuo susibendravom, bandem kurt kazkokius santykius, kartu gyvent, bet nepavyko, tuo laiku kelis men su anuo buvau nutraukus bendravima , nes istryniau anketa, nors palikau duomenis kaip mane rast, neieskojo. anie santykiai nepavyko, issiskyrem.. tada vel susikuriau as ta anketa, ir susiradau ta zmogu pati... aisu pazino , iskart paprase kitu susisiekimo kontaktu, veliau telefono numerio. pradejo skambint, pradejo daug ir apie viska kalbetis. ir karta uzsiminiau kad galetu atvaziuot pas mane, nors niekad to nesiekem... sutiko, pradejo planuot.. turejom naujus kartu sutikt, teko jam dirbt, vel nepavyko.. planavo po nauju, tai ta ryta darbe susizalojo, menesiui nedarbingumas, vel neisejo.. zodziu, pagaliai i ratus... paskui vel buvo suplanuota ir kazkas vel ten jam nutiko.. pradejau manyt kad is tikruju nelemta.. ir per ta visa planavimo laika labai pasikeite bendravimas, i siltejancia, nors ir nesimate buvom, suzinojom dar daugiau, iskalbejom dar daugiau.. siandien savaite kaip jis isvaziavo. praleidom 4 dienas kartu.

abiem buvo gera, smagu. pasikeist nepasikeite kazkas kas liecia pati bendravima, tik dabar sako darys viska, kad vel kuo greiciau galetu atvaziuot ilgesniam laikui... o kas bus toliau. bus matyt.....