Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(vilnera @ 2010 02 20, 12:18)
Vat apie ta lemima-placiau,galima?  Cia - ta prasme-"pamatei, nepatiko, viso gero"? Ir tarp "pamatei" ir "viso gero" jau santykiai?  g.gif

na nebuvo "pamatei, nepatiko, viso gero". kaip minėjau, kartu metus laiko gyvenom, prieš tai metus laiko bendravom netu, susitikdavom karts nuo karto...
ko gero išskyrimą lėmė daug kitų aplinkybių, tačiau bendravimas ir pažintis internetu sukėlė įvairių abejonių, kurių sunku buvo atsikratyti net ir vėliau turint tą žmogų šalia savęs. nenoriu krypti į smulkmenas, tačiau mano pirmas ir vienintelis internetinis romanas jau praeity,t.y. kad ir kaip nuostabu buvo tuo metu, bet neturko amžinai. žinoma, ne todėl jog internetinis smile.gif tiesiog...
kitas dalykas dar tai, jog retai žmonės būna nusiteikę rimtiems santykiams. bent jau kaip man pasirodė. parašiau vienai kitai, gal keliems šimtams. ir visos vienitelės smile.gif ir kokia čia dar neištikimybė? lotuliukas.gif o realiam gyvenime taip sunkiai pavyktų ax.gif
ir žmonės gyvenantys virtualų gyvenimą jau yra susidarę stereotipus pvzapie tam tikras tautybes. pvz, labai pagarsėjusi nuomonė apie ukrainietes kaip "bitch". ir t.t
nenoriu niekam primesti savo nuomonės ar gasdinti. tiesigo linkiu sėkmės tiems kas surado savo žmogų virtualiame pasauly 4u.gif
Atsakyti
o mes ir taip susipažinom. ax.gif
kažkaip niekada nereaguodavau į jokias žinutes pasimatymų link nete, bet vat į tą sureagavau. nu ir rezultate - pamačiau, paskendau jo žaliose akyse. nu ir viskas. dabar puikiai gyvenam kartu ir jau laukiamės antrojo rubuiliuko ax.gif
manau, man tiesiog labai pasisekė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 22:45)
Sveikos,
norejau paklausti, o gal tiesiog pasidometi, ar tikite kazkokiais rimtais santykiais, kai susipazisti internetu? na atrodo bendrauji, skambiniesi, sms'ini, atrodo viskas super duper...bet va arteja ta susitikimo diena, ir apemusi baime, ar kai susitiksim viskas bus taip paciai ciki piki??? gal cia yra moteru/merginu kurios susirado internautinius vyrus???  bigsmile.gif

as ir susipazinau internetu po 6 dienu susitikom ir iki siol graziai draugaujam rolleyes.gif dabar isitikinau kad internete galima rast neblogu vaikinu smile.gif
Atsakyti
ir žmonės gyvenantys virtualų gyvenimą jau yra susidarę stereotipus pvzapie tam tikras tautybes. pvz, labai pagarsėjusi nuomonė apie ukrainietes kaip "bitch". ir t.t
nenoriu niekam primesti savo nuomonės ar gasdinti. tiesigo linkiu sėkmės tiems kas surado savo žmogų virtualiame pasauly 4u.gif
[/quote]

Man taip nutiko, draugavau su vaikinu beveik tris metus, sužinojau, kad per ineta bendrauja su ukrainiete, aplanke ja ukrainoje, ir po pirmojo pasimatymo atsiveže i LT, man buvo skaudu, bet jie susituoke ir gyvena iki šiol, bet jau Škotijoje.

Drauge mano susipažino per ineta su amerikiečiu karininku, gyvena jau kartu susituoke 8 metai.

Nemažai istoriju žinau, kaip susipažysta per ineta ir burkuoja iki šiol.
Aš tokios laimės nepatyriau, kai susitikdavau doh.gif kažkokie iškrypeliai, iš kart kalba apie lovas blink.gif Atrodžiau visada padoriai, niekad neisišokdavau nei su apranga, ar makijažu, bet turbut mano lemtis kita ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 23 vasario 2010 - 12:50

Nemažai istoriju žinau, kaip susipažysta per ineta ir burkuoja iki šiol.
Aš tokios laimės nepatyriau, kai susitikdavau doh.gif kažkokie iškrypeliai, iš kart kalba apie lovas blink.gif Atrodžiau visada padoriai, niekad neisišokdavau nei su apranga, ar makijažu, bet turbut mano lemtis kita ir tiek.
[/quote]
tai ir as is pradziu buvau nusivylus tuo internetu,nes kiek susitikdavau i viesbuti kviecia,kai atsisakai, tada is kart namo varo doh.gif jau galvojau uztenka,pagyvensiu ir viena,na ir netrukus kai nutraukiau paieskas atsirado tikrasis berniukas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš už pažintis per netą, nes tokios pažintys mane suvedė ne su vienu įdomiu žmogumi (tiek gimtajame Vilniuje, tiek Londone). Susirašinėdavau konkrečiai su tikslu susitikti, (apsikeisti tel. numeriais, gyvai susipažinti), o ne tik nete plepėti. Ir pasimačius jokių nesusipratimų ar apsimelavimų iš vyrų pusės nepastebėdavau.

Pasisakau už tokias virtualias pažintis todėl, kad kalbant atvirai, nesu kažkokia gražuolė, traukianti vyrų žvilgsnius, o normali mergina. Vyrai tikrai nepuola prie manęs būriais pažindintis, nespokso, pati irgi gyvai lįsti prie jų, inicijuoti flirtavimą, akimis šaudyti nenoriu. Esu nusivylusi ne vienu tokiu bendravimu, taigi man virtualios pažintys buvo geresnis būdas susipažinti su vyru smile.gif.

Eh, paskutinį kartą buvau pasinaudojusi internetinėmis pažintimis prieš kokius trejus metus, kad nesijausčiau vieniša ir užsimirščiau po nevykusio bendravimo su vienu tipu, su kuriuo susipažinau bare. Likimas mane suvedė su šauniu vyru, su kuriuo taaaip užsimiršau, kad iki šiol esame kartu, susituokėme, o aš kasdien myliu jį vis labiau wub.gif wub.gif. Tokia ta mano istorija.
Atsakyti
kaip saunu 4u.gif tikiuosi ir man taip pasiseks blush2.gif
Atsakyti
mano situacija tokia, kad po skyrybų- jau geras pusmetis, galvojau kad ilgai su jokiu vyru nenorėsiu bendrauti... bet viename forume susipažinau su draugu, susitikom ir jau pirmo pasimatymo metu prasėdėjom kavinėj 5val... doh.gif net nepastebėjom... ir dabar bandom tuos santykius išrutulioti toliau, o kas gausis-matysim, nes tai dar tik pradžia...
Atsakyti
Internetinės pažintys nėra blogai. Tai net gi geriau (man), nes aš iš kelių bendravimo akimirkų susidarau bent kažkokį, pirminį vaizdą apie žmogų.
Mano draugas turėjo internete anketą, tokią visai nevykusią, nes ten buvo duomenys visiškai ne apie jį, ne jo foto , o šiaip kažkokia dėl 'šiaip sau', tačiau užkalbino kaip tik prieš man išsiregistruojant iš portalo (atsibodo visokių bukapročių rašliavos, negavau jokio paprasto, virtualaus, mandagaus bendravimo, o to tikėjausi....) na ir susibendravom. Nesigilinau nei kas jis toks, nei ką veikia, nei kokia jo tikra foto, kaip atrodo. Niekas nerūpėjo, tiesiog patiko mąstymas, minčių dėstymas, mandagumas, galbūt net tas paslaptingumas. smile.gif Žodžiu gyvenime kartais būna visokių gėrių VISUR... smile.gif Ir dabar draugui sakau, kad jeigu realiai būtų mane šiaip užkalbinęs - nebūčiau atkreipus dėmesio į jį, o vat rašinėjantis keletą mėnesių, po keletą valandų per dieną bent kažkiek 'įsibroviau' į žmogaus vidų ir išanalizavau jį. Man tai priimtina. thumbup.gif
Atsakyti
Aš pati tokios patirties neturiu, bet turiu draugę, kuri praktiškai su visais savo vaikinais susipažino internete, išskyrus... su vyru biggrin.gif
Taigi iš tų pasakojimų susidariau tokį įspūdį. Ten yra dviejų rūšių vyrai:
1) Ieško lengvo grobio, na laisvalaikio praleidimui, neįpareigojančių santykių. Gal ir neblogi, bet ne rimtiems santykiams, dar neišsilakstę.
2) Surimtėję anksčiau laiko arba gerokai kompleksuoti, kuriems trūksta pasitikėjimo savimi, kurie sunkiai užkalbins gatvėje, kavinėje, bibliotekoje, koncerte ar klube. Rimtiems santykiams gal ir nieko, jei santykių idilė maždaug tokia: "namai-darbas-pokalbiai prie arbatos puodelio namie" smile.gif
Nenoriu nieko įžeisti. Tikiu, kad žmonių būna visokių ir ten taip pat yra "perkiukų", tačiau įsitikinusi, kad mažokai.
Man internetinės pažintys atrodo nekaip schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
as esu uz tokias pazintis, jei tik zmogus taip nori smile.gif tik zinoma reikia but labai labai atsargioms mirksiukas.gif
pati susipazinus internetu ir susitikus buvau mazdaug desimt kartu, bet vis susitikus toks nusivylimas apimdavo , kad tai vis ne tas, ir kiek gi galesiu as jo ieskot verysad.gif kazkaip pries visus tuos susitikimus gan ilgai bendraudavau,visvien kazkiek imanoma pazinti zmogu ir nusprest ar verta su juo susitikt, nes aklai eit tai ne ne ne schmoll.gif zinoma, gali but ir taip, kad zmogus gali visai kitokiu apsimest.....visuomet rizika lieka.
ir visdelto nusprendziau , kad paskutini karta pameginsiu ir bus gana, kiek gi galima biggrin.gif ir stai kaip bebutu keista susitikau ilgai nebendravus, jauciau kazkaip , nieko nenutiks, labai patiko zmogus, susitikome dar kelis kartus ir pradejome draugauti wub.gif tokio zmogaus dar niekada nebuvau sutikus, ir nemaniau , kad tokiu dar liko ax.gif zinoma negaliu pasigirti , kad isgyvenome ilgus metus kartu biggrin.gif ir negaliu pasakyti, kad butent taip ir bus, juk visko nutinka...... bet dabar man su tuo zmogum labai gera wub.gif
taigi galiu pasakyt , kad internete imanoma rasti demesio verta zmogu, tik reikia kantrybes smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi iš interneto, susituokę jau beveik 5 metus.
Mano nuomone, šiais laikais tiesiog negali žinot, kur sutiksi tą savo žmogų. Jeigu nori ieškoti aktyviai, tai internetas labai gera priemonė tiems, kurie nemoka/nenori ieškoti pažinčių visokiuose baruose.
Atsakyti