Ieskojau, bet nieko neradau apie tai, kur gimdo uteniskes. Butu idomu suzinoti apie gydytojus, aplinka, prieziura ir t.t. ir pan. Idomu viskas. Pasidalinkite prasau savo ispudziais.
Mamytes is paUtenas, au-u-u!!! Si sekmadieni buvau Utenoj. Pasirodo, vezimelius bestumdanciu mamu siame mieste esama. Tad vis del to, kur tuos leliukus jus "pirkote"? Uteniskes, kurios gimdete Utenoje, pasidalinkit , prasau patirtimi apie gimdymo Utenoje privalumus ir neprivalumus (jei tokiu esama). Ar verta man is savo kaimo dardet Utenon? Kol kas girdejau tik viena, bet labai grazu atsiliepima apie Utenos ligonines gimdymo skyriu. Taciau viena kregzdute- dar ne pavasaris, ar ne? Taigi laukiu daugiau atsiliepimu (tik laiko laukt liko visai nedaug!!!)
Sveikute, Yo -yo
mano beveik visos draugės gimdė Utenoje. Sakė šiaip gydytojos geros, ypač išgirta ginekologė Archipovienė. Viskas ten ligir o.k. tik pinigus papildomai reikia mokėti (bet taip suprantu visur). Vienintelė nesekmė jei gimdysi pas vyrą ginekologą (pavardės nenoriu minėti, žodžiu be gydytojo Dumšes yra dar vienas NE KOKS
labai NE KOKS) apie jį patys blogiausi atsiliepimai ne tik iš jaunų moterų, bet ir iš mūsų mamų metų damų.
Būna gi tokių kaip tyčia.
Bet sėkmės tau . Turėtų būti viskas

mano beveik visos draugės gimdė Utenoje. Sakė šiaip gydytojos geros, ypač išgirta ginekologė Archipovienė. Viskas ten ligir o.k. tik pinigus papildomai reikia mokėti (bet taip suprantu visur). Vienintelė nesekmė jei gimdysi pas vyrą ginekologą (pavardės nenoriu minėti, žodžiu be gydytojo Dumšes yra dar vienas NE KOKS

Būna gi tokių kaip tyčia.
Bet sėkmės tau . Turėtų būti viskas

Uteniškės gimdo VGN
man užteko draugių ir pažįstamų pasakojimų
Ir labai ne kokių
Išgirtosios gydytojos taip neetiškai kai kada elgdavosi
, kad apie pagarbą ateinančiai gyvybei ir besilaukiančiai moteriai nėra ko kalbėt. Aš nors ir pati uteniškė, bet ten negimdyčiau

QUOTE(Saire* @ 2005 06 27, 19:28)
Uteniškės gimdo VGN
man užteko draugių ir pažįstamų pasakojimų
Ir labai ne kokių
Išgirtosios gydytojos taip neetiškai kai kada elgdavosi
, kad apie pagarbą ateinančiai gyvybei ir besilaukiančiai moteriai nėra ko kalbėt. Aš nors ir pati uteniškė, bet ten negimdyčiau 

Galbūt ir sutinku su tavimi, Saire*,

tikrai ten negimdžiau ir tikiuosi neteks...

nors nespjaunu į šulinį, nes gan dažnai ten papuola paviešėti... gal netyčia pasibels maniškis kai ten būsiu????

bet tikiuosi spės į Vilnių išvežti

Sėkmės nepapulti

QUOTE(Yo-yo @ 2005 04 11, 00:22)
Ieskojau, bet nieko neradau apie tai, kur gimdo uteniskes. Butu idomu suzinoti apie gydytojus, aplinka, prieziura ir t.t. ir pan. Idomu viskas. Pasidalinkite prasau savo ispudziais.
TIKIUOSI NEPRIGĄSDINOME???

JEI TURI GALIMYBĖS PASIRINK KITUS GIMDYMO NAMUČIUS

na aš irgi uteniške jau, bet čia negimdžiau ir neduok dieve reikėtų.... nes jau atsiliepimų labai gerų kaip ir mažoka.. jei tik yra galimybė, gal geriau kur kitur pabandyti... nors tuo metu kai gimdžiau gyvenau sostinėj, bet visgi savaitgalį buvom parvykę paviešėti į UTena, taigi galima sakyti kad gimdyti važiavau iš Utenos, dar plius užvažiavom namo daiktų susirinkt
taip kad eeegleee tikiuosi kad ir tu spėsi nuvykti kur reikia

taip kad eeegleee tikiuosi kad ir tu spėsi nuvykti kur reikia

Gal kas galetu pasakyti kiek kainuoja gimdymas Utenoje

Aš pirmą mergičką gimdžiau Utenoj, na pasitaikė tiek akušerė gera, tiek matyt Kolesnikovienei gera nuotaika, o gal šiaip jin gera gyd. Na nžn, bet skųstis negaliu, gimė šauniai, tik kas man nepatiko tai priežiūra po to, bo man plyšo ir daug siuvo, o kad pasakyt kaip gydytis, nebuvo kam. O ir pažiūrėt nei karto nebuvo. Na bet kai būnu LT visad pas ją einu apžiūrai. Vat pas Stonį kas papuola tai nepavydžiu

QUOTE(Aurina @ 2005 09 06, 16:33)
Na mes mokėjom po gimdymo, prieš gimdymą net neturėjau minties mokėt, juk gimdyt ėjau, o ne pirktis priežiūros

Aš galečiau šviežiausias naujienas papasakoti, nes šį mėn. mano sesė gimdė Utenoj.
Gimdimas normaliai, gimdė pas Blažienę, akušerė Rita- gindimo komanda visai nebloga, na dar buvo anisteziologas iš Vilniaus, tai labai palengvino kančias.
Davė nemažai nes turėjo ką duoti
Šiaip visi duoda po gimdymo, kiek kas gali ir turi.
Priežiūra nelabai kokia, jei nereikalausi nieko negausi, o mano sese net nežino ko iš jų reikalauti, tai šioj vietoj aš paprotinau
Palatoje nežmoniškas karštis apie +25 iš tikro net man ten sunku buti.
Na va tiek trumpai.
P.s. kai aš prieš beveik 2,5m gimdžiau nuo to laiko situacija pasikeitė, priežiūra žymiai suprastėjo, o gimdymas palengvėjo.
Gimdimas normaliai, gimdė pas Blažienę, akušerė Rita- gindimo komanda visai nebloga, na dar buvo anisteziologas iš Vilniaus, tai labai palengvino kančias.
Davė nemažai nes turėjo ką duoti

Priežiūra nelabai kokia, jei nereikalausi nieko negausi, o mano sese net nežino ko iš jų reikalauti, tai šioj vietoj aš paprotinau

Palatoje nežmoniškas karštis apie +25 iš tikro net man ten sunku buti.
Na va tiek trumpai.
P.s. kai aš prieš beveik 2,5m gimdžiau nuo to laiko situacija pasikeitė, priežiūra žymiai suprastėjo, o gimdymas palengvėjo.
QUOTE(eeegleee @ 2005 06 29, 18:45)

Ačiū visoms rašiusioms. Jūs rašėte, o aš tuo metu jau gulėjau palatoje su savo pumpurėliu! Nespėjau sulaukti jūsų atsakymų

Sėkmės visoms laukiančioms vaikučio gimimo