Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje?

Ieskojau, bet nieko neradau apie tai, kur gimdo uteniskes. Butu idomu suzinoti apie gydytojus, aplinka, prieziura ir t.t. ir pan. Idomu viskas. Pasidalinkite prasau savo ispudziais.
Atsakyti
Mamytes is paUtenas, au-u-u!!! Si sekmadieni buvau Utenoj. Pasirodo, vezimelius bestumdanciu mamu siame mieste esama. Tad vis del to, kur tuos leliukus jus "pirkote"? Uteniskes, kurios gimdete Utenoje, pasidalinkit , prasau patirtimi apie gimdymo Utenoje privalumus ir neprivalumus (jei tokiu esama). Ar verta man is savo kaimo dardet Utenon? Kol kas girdejau tik viena, bet labai grazu atsiliepima apie Utenos ligonines gimdymo skyriu. Taciau viena kregzdute- dar ne pavasaris, ar ne? Taigi laukiu daugiau atsiliepimu (tik laiko laukt liko visai nedaug!!!)
Atsakyti
Sveikute, Yo -yo biggrin.gif
mano beveik visos draugės gimdė Utenoje. Sakė šiaip gydytojos geros, ypač išgirta ginekologė Archipovienė. Viskas ten ligir o.k. tik pinigus papildomai reikia mokėti (bet taip suprantu visur). Vienintelė nesekmė jei gimdysi pas vyrą ginekologą (pavardės nenoriu minėti, žodžiu be gydytojo Dumšes yra dar vienas NE KOKS blink.gif labai NE KOKS) apie jį patys blogiausi atsiliepimai ne tik iš jaunų moterų, bet ir iš mūsų mamų metų damų. blink.gif
Būna gi tokių kaip tyčia.
Bet sėkmės tau . Turėtų būti viskas thumbup.gif
Atsakyti
Uteniškės gimdo VGN 4u.gif tongue.gif man užteko draugių ir pažįstamų pasakojimų verysad.gif Ir labai ne kokių verysad.gif Išgirtosios gydytojos taip neetiškai kai kada elgdavosi blink.gif blink.gif blink.gif , kad apie pagarbą ateinančiai gyvybei ir besilaukiančiai moteriai nėra ko kalbėt. Aš nors ir pati uteniškė, bet ten negimdyčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2005 06 27, 19:28)
Uteniškės gimdo VGN  4u.gif  tongue.gif  man užteko draugių ir pažįstamų pasakojimų  verysad.gif Ir labai ne kokių verysad.gif Išgirtosios gydytojos taip neetiškai kai kada elgdavosi  blink.gif  blink.gif  blink.gif , kad apie pagarbą ateinančiai gyvybei ir besilaukiančiai moteriai nėra ko kalbėt. Aš nors ir pati uteniškė, bet ten negimdyčiau schmoll.gif

Galbūt ir sutinku su tavimi, Saire*, 4u.gif
tikrai ten negimdžiau ir tikiuosi neteks... blink.gif
nors nespjaunu į šulinį, nes gan dažnai ten papuola paviešėti... gal netyčia pasibels maniškis kai ten būsiu???? blink.gif blink.gif blink.gif
bet tikiuosi spės į Vilnių išvežti blink.gif arba bent $ nepagailės kokiam veterinarui įkišti... blink.gif ne, šiaip jau niekam nelinkėčiau... o dar sakau pas tą vyrą ginekologą... blink.gif

Sėkmės nepapulti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2005 04 11, 00:22)
Ieskojau, bet nieko neradau apie tai, kur gimdo uteniskes. Butu idomu suzinoti apie gydytojus, aplinka, prieziura ir t.t. ir pan. Idomu viskas. Pasidalinkite prasau savo ispudziais.

TIKIUOSI NEPRIGĄSDINOME??? biggrin.gif blink.gif blink.gif

JEI TURI GALIMYBĖS PASIRINK KITUS GIMDYMO NAMUČIUS biggrin.gif
Atsakyti
na aš irgi uteniške jau, bet čia negimdžiau ir neduok dieve reikėtų.... nes jau atsiliepimų labai gerų kaip ir mažoka.. jei tik yra galimybė, gal geriau kur kitur pabandyti... nors tuo metu kai gimdžiau gyvenau sostinėj, bet visgi savaitgalį buvom parvykę paviešėti į UTena, taigi galima sakyti kad gimdyti važiavau iš Utenos, dar plius užvažiavom namo daiktų susirinkt ax.gif
taip kad eeegleee tikiuosi kad ir tu spėsi nuvykti kur reikia 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasakyti kiek kainuoja gimdymas Utenoje doh.gif
Atsakyti
Aš pirmą mergičką gimdžiau Utenoj, na pasitaikė tiek akušerė gera, tiek matyt Kolesnikovienei gera nuotaika, o gal šiaip jin gera gyd. Na nžn, bet skųstis negaliu, gimė šauniai, tik kas man nepatiko tai priežiūra po to, bo man plyšo ir daug siuvo, o kad pasakyt kaip gydytis, nebuvo kam. O ir pažiūrėt nei karto nebuvo. Na bet kai būnu LT visad pas ją einu apžiūrai. Vat pas Stonį kas papuola tai nepavydžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurina @ 2005 09 06, 16:33)
Gal kas galetu pasakyti kiek kainuoja gimdymas Utenoje doh.gif

Na mes mokėjom po gimdymo, prieš gimdymą net neturėjau minties mokėt, juk gimdyt ėjau, o ne pirktis priežiūros ax.gif Vyras davė 100 LT+likerio+gėlytes tiek akušerei tiek gyd, nors gyd nieko nedarė, na tik siuvo ax.gif
Atsakyti
Aš galečiau šviežiausias naujienas papasakoti, nes šį mėn. mano sesė gimdė Utenoj.
Gimdimas normaliai, gimdė pas Blažienę, akušerė Rita- gindimo komanda visai nebloga, na dar buvo anisteziologas iš Vilniaus, tai labai palengvino kančias.

Davė nemažai nes turėjo ką duoti smile.gif Šiaip visi duoda po gimdymo, kiek kas gali ir turi.
Priežiūra nelabai kokia, jei nereikalausi nieko negausi, o mano sese net nežino ko iš jų reikalauti, tai šioj vietoj aš paprotinau smile.gif
Palatoje nežmoniškas karštis apie +25 iš tikro net man ten sunku buti.
Na va tiek trumpai.

P.s. kai aš prieš beveik 2,5m gimdžiau nuo to laiko situacija pasikeitė, priežiūra žymiai suprastėjo, o gimdymas palengvėjo.
Atsakyti
QUOTE(eeegleee @ 2005 06 29, 18:45)
TIKIUOSI NEPRIGĄSDINOME???  biggrin.gif  blink.gif  blink.gif

JEI TURI GALIMYBĖS PASIRINK KITUS GIMDYMO NAMUČIUS biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik dabar prisiminiau, kad buvau atidariusi šią temą lotuliukas.gif
Ačiū visoms rašiusioms. Jūs rašėte, o aš tuo metu jau gulėjau palatoje su savo pumpurėliu! Nespėjau sulaukti jūsų atsakymų smile.gif Gimdžiau ne Utenoje. Gal ir gerai. Žiūriu čia prastai atsiliepiate apie Stonį. O aš paklausiusi vienos merginos nuomonės, būčiau apsidžiaugusi jei būčiau papuolusi pas jį. Ji visus tris kartus jį "užsisakinėjo". Kiek ilgai būčiau džiaugusis fear.gif ?
Sėkmės visoms laukiančioms vaikučio gimimo 4u.gif
Atsakyti