Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(Girasol @ 2008 04 02, 16:45)
pepilota  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif
atidaro man  mirksiukas.gif

liaba mirksiukas.gif

tada as nieko nesuprantu g.gif Man graziausiai ismeta sita uzrasa: Internet Explorer cannot display the webpage. Ka daryt??? Man ju taip reikia!!!! verysad.gif
Atsakyti
per kitą naršyklę bandyk mirksiukas.gif pas mane mozilla ax.gif 4u.gif
Atsakyti
jei kam reikia pasitikrinti ar gerai isvercia, galit pabandyti su siuo puslapiuku - vercia is anglu i lietuviu http://vertimas.vdu.lt/twsas/ . aisku, vercia neidealiai, bet pabandyti galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girasol @ 2008 04 02, 18:05)
per kitą naršyklę bandyk  mirksiukas.gif pas mane mozilla  ax.gif  4u.gif

Manai, as cia ka nors supratau g.gif blush2.gif

http://www_englishje.../test_level.asp

Per sita nuoroda pasitikrinau savo lygi ir vos nenukritau nuo kedes!!! Pasirodo mano lygis yra ADVANCED bigsmile.gif . Sunkoka tuo patiket g.gif . Is 68 teisingi 53.
Tik gaila, kad nerodo kurie teisingi, o kurie ne g.gif

Gal dar turit kokia nuoroda, kur butu galima visapusiskai savo lygi pasitikrinti? Ta prasme ir rasyma ir supratima is klausos? Kazkada buvau toki radus, bet niekaip neatgaminu kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 02, 18:36)
Manai, as cia ka nors supratau g.gif  blush2.gif

http://www_englishje.../test_level.asp

Per sita nuoroda pasitikrinau savo lygi ir vos nenukritau nuo kedes!!! Pasirodo mano lygis yra ADVANCED bigsmile.gif . Sunkoka tuo patiket g.gif . Is 68 teisingi 53.
Tik gaila, kad nerodo kurie teisingi, o kurie ne g.gif

Gal dar turit kokia nuoroda, kur butu galima visapusiskai savo lygi pasitikrinti? Ta prasme ir rasyma ir supratima is klausos? Kazkada buvau toki radus, bet niekaip neatgaminu kur doh.gif

smile.gif na, ir as tikrinausi savo lygi, pagal sita testuka, bet.... g.gif Rezultatas per daug geras, lyginant su mano realiomis ziniomis unsure.gif , as tikrai tokiam lygi neatsidurciau, jei reiketu, ir rasyt, ir klausymo pratimus atlikt, ir pvz savarankiskai koki, kad ir nesudetinga tekstuka parasyt... ax.gif
O si testa sprendziant, paprasciausiai net ir nesuprantant nieko, galima
teisinga atsakyma pasirinkt unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

kaip gerai , kad aptikau sia tema aciu fainulkai uz pradzia thumbup.gif

Papildyta:
oi kiek cia daug tos informacijos
Papildyta:
Esu baigusi kursus pradedantiesiems jaunimo centre, beto bandziau mokytis is ICC medziagos, taciau nelabai turejau kur jos tobulinti toliau ... o kiap zinote norint islaikyti igytas zinias - riekia neapleisti kalbos ir toliau kaip imanoma daugiau ja vartoti... man taip nesigavo sad.gif
kaip tik dabar nusprendziau , kad reikia vel griebti jauti uz ragu smile.gif
taigi patarkite mielosios nuo geriausia butu vel pradeti ....???

is anskto dekinga
Papildyta:
supratau , kad pirmiausia turiu parasyti 10 zinuciu , kad gauciau reikalingus kodus .. ar kazka netaip supratau?

Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 03 26, 00:15)
Sveikinu naujas prisijungusias - berods visoms issiunciau slaptazodzius - jei kuria pamirsau - brukstelkit i AZ  rolleyes.gif

Sveikos sugrizusios po svenciu  4u.gif

Sveikute, as taip pat buciau labai dekinga uz slaptazodzius ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

FAINulka@ , kada galesite atsiusti man sl;aptazodi del anglu mokymosi knygu? labai labai laukiu ir vis nesulaukiu jusu laiskelio. verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(studencioke @ 2008 04 03, 13:51)
Sveiki,

FAINulka@ , kada galesite atsiusti man sl;aptazodi del anglu mokymosi knygu? labai labai laukiu ir vis nesulaukiu jusu laiskelio.  verysad.gif  unsure.gif

ar dar vis galioja salyga >10 zinuciu ???
Atsakyti
taip galioja. turi būti paršayta daugiau negu žinučių visame forume, nebūtinai šiame skyrelyje. tai yra daroma tam, akd nebūtų tokių, kurie užsiregistruoja, parsisiunčia knygas ir nebedalyvauja forume rolleyes.gif
manau fainulk@ tik prisijungusi išsiųs visoms asmenines žinutes su slaptažodžiu 4u.gif
Atsakyti
Tai nebesuprantu g.gif .Pakanka per visus Supermama forumus 10 zinuciu surinkt ar reikia tik siame forume 10 zinuciu buti surinkusiai, kad slaptazodi gautum?
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2008 04 03, 17:12)
Tai nebesuprantu  g.gif .Pakanka per visus Supermama forumus 10 zinuciu surinkt ar reikia tik siame forume 10 zinuciu buti surinkusiai, kad slaptazodi gautum?

Per visą forumą.
Atsakyti