Sveikos Priimkit ir mane į savo ratelį, vis su priešokiais mokinuosi anglų kalbos
Techniques for Classroom Interaction By Donn Byrne
Gal kas tokia knyga turi... Likciau ne tik dekinga bet ir neskolinga
Gal kas tokia knyga turi... Likciau ne tik dekinga bet ir neskolinga
Sveikinu naujas prisijungusias - berods visoms issiunciau slaptazodzius - jei kuria pamirsau - brukstelkit i AZ
Sveikos sugrizusios po svenciu
Sveikos, mergaite, as kaip visados paskaitau, pora sakineliu buvau i sita foruma ikelusi ir labai trokstu slaptazodzio gal pagailesit manes
FAINulka, dar kart dėkui už slapažodį - jau parsisiunčiau ir atsispausdinau knygutę apie vadybą - imsiuos mokslų
Kai turėsi laiko darbe, įmesk nuorodą memo booster, labai jau knieti pradėt sudarinėt žodyną (gal kartais užmiršai)
Kai turėsi laiko darbe, įmesk nuorodą memo booster, labai jau knieti pradėt sudarinėt žodyną (gal kartais užmiršai)
QUOTE(Pasaulė @ 2008 03 22, 10:04)
Visais klausimais visada rekomenduoju Murphy "English Grammar in Use". Galima parsisiųsti iš kažkelintos temos, tik reikia surinkti bent 10 žinučių pradžiai.
Ačiū už slaptažodį
Radau antrą leidimą,o pirmoji niekaip nerandu
QUOTE(Tito_mama @ 2008 03 27, 18:57)
O kam tas pirmas?
QUOTE(Pasaulė @ 2008 03 22, 11:04)
Visais klausimais visada rekomenduoju Murphy "English Grammar in Use". Galima parsisiųsti iš kažkelintos temos, tik reikia surinkti bent 10 žinučių pradžiai.
dar kart aciu uz pasiulyma
Jau pradejau is sios knygutes mokytis
ir jau baigiu uzsikabint , o kaip sakoma.... gera pradzia - pusė darbo
QUOTE(tingiu @ 2008 03 27, 20:17)
dar kart aciu uz pasiulyma
Šaunuolė
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 03 26, 01:15)
Sveikinu naujas prisijungusias - berods visoms issiunciau slaptazodzius - jei kuria pamirsau - brukstelkit i AZ
na buciau dekinga jei ir man kas nors ta slaptazodi pasakytu