Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

Sveikos 4u.gif Priimkit ir mane į savo ratelį, vis su priešokiais mokinuosi anglų kalbos smile.gif
Atsakyti
Techniques for Classroom Interaction By Donn Byrne

Gal kas tokia knyga turi... Likciau ne tik dekinga bet ir neskolinga
Atsakyti
Sveikinu naujas prisijungusias - berods visoms issiunciau slaptazodzius - jei kuria pamirsau - brukstelkit i AZ rolleyes.gif

Sveikos sugrizusios po svenciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaite, as kaip visados paskaitau, pora sakineliu buvau i sita foruma ikelusi ir labai trokstu slaptazodzio biggrin.gif gal pagailesit manes ax.gif
Atsakyti
FAINulka, dar kart dėkui už slapažodį - jau parsisiunčiau ir atsispausdinau knygutę apie vadybą - imsiuos mokslų bigsmile.gif
Kai turėsi laiko darbe, įmesk nuorodą memo booster, labai jau knieti pradėt sudarinėt žodyną blush2.gif blush2.gif (gal kartais užmiršai)
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 03 22, 10:04)
Visais klausimais visada rekomenduoju Murphy "English Grammar in Use". thumbup.gif Galima parsisiųsti iš kažkelintos temos, tik reikia surinkti bent 10 žinučių pradžiai. mirksiukas.gif

Ačiū už slaptažodį 4u.gif
Radau antrą leidimą,o pirmoji niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 03 27, 18:57)
Ačiū už slaptažodį  4u.gif
Radau antrą leidimą,o pirmoji niekaip nerandu  blush2.gif

O kam tas pirmas?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 03 22, 11:04)
Visais klausimais visada rekomenduoju Murphy "English Grammar in Use". thumbup.gif Galima parsisiųsti iš kažkelintos temos, tik reikia surinkti bent 10 žinučių pradžiai. mirksiukas.gif

dar kart aciu uz pasiulyma mirksiukas.gif
Jau pradejau is sios knygutes mokytis biggrin.gif
ir jau baigiu uzsikabint bigsmile.gif , o kaip sakoma.... gera pradzia - pusė darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tingiu @ 2008 03 27, 20:17)
dar kart aciu uz pasiulyma  mirksiukas.gif
Jau pradejau is sios knygutes mokytis  biggrin.gif
ir jau baigiu uzsikabint  bigsmile.gif , o kaip sakoma.... gera pradzia - pusė darbo  thumbup.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
O sedint prie kompiuterio ir turint laisva minutele, galima uzsukt
cia mirksiukas.gif

biggrin.gif turbut Jums tai - sena naujiena smile.gif , bet man kaip naujokei.... atradimas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 03 26, 01:15)
Sveikinu naujas prisijungusias - berods visoms issiunciau slaptazodzius - jei kuria pamirsau - brukstelkit i AZ  rolleyes.gif

Sveikos sugrizusios po svenciu  4u.gif

na buciau dekinga jei ir man kas nors ta slaptazodi pasakytu 4u.gif
Atsakyti
na as esu tiesiog apsalus kiek galima visko surast tam internete jau taip atrodo daug zinojau bet dabar tai tikrai apsalau kiek knygu geru cia parodet puolu viska skaityt atrodo noris per viena diena viska perziuret cha
na labai jau didelis dekui moderatoriui ar kam cia net nezinau
Atsakyti