Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

Man is cia visai nepasileido sad.gif Archyvuojant raso, kad neranda failo sad.gif Chili_chokolade, is kuriu torrentu siunteisi?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 02 03, 14:43)
Man is cia visai nepasileido sad.gif Archyvuojant raso, kad neranda failo sad.gif Chili_chokolade, is kuriu torrentu siunteisi??  ax.gif

gal kuis failas blogai parsisiunte g.gif niu as patikrinau -pati parsisiunciau issiarhyvavau pasileidzia, tik dar ta cdilla failiuka paleidziu kur buvau idejus nes pas mane xp ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 02 03, 14:43)
Man is cia visai nepasileido sad.gif Archyvuojant raso, kad neranda failo sad.gif Chili_chokolade, is kuriu torrentu siunteisi??  ax.gif

Iš čia smile.gif
Atsakyti
aciu, tik ten su pakvietimais arba daug info praso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 02 03, 17:11)
aciu, tik ten su pakvietimais arba daug info praso  g.gif

Radau visus 9 kompaktus ir torrent.lt, jei reikia pakvietimo parašyk į až.
O dar kas turi Vista gali susiinstaliuoti Virtual PC su senesne Windows versija ir galėsit laisvai mokytis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolitukas: 03 vasario 2009 - 16:54
QUOTE(Lolitukas @ 2009 02 03, 16:40)
Radau visus 9 kompaktus ir torrent.lt, jei reikia pakvietimo parašyk į až.
O dar kas turi Vista gali susiinstaliuoti Virtual PC su senesne Windows versija ir galėsit laisvai mokytis  ax.gif

hmm kad ju yra 12 g.gif gal cia kokie naujesni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 03 vasario 2009 - 17:32
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 02 03, 18:28)
hmm kad ju yra 12 g.gif  gal cia kokie naujesni?

hmm gal senesni nors neaišku g.gif aprašymas toks:
"Let’s Start – pateikiama anglų kalbos abėcėlė, skaičiai, elementarus žodynas ir pokalbiai.

Basic (I, II, III) – pradedantieji mokosi gramatikos pagrindų ir skaito nesudėtingus tekstus, susipažįsta su įvairiais rašymo stiliais.

Intermediate (I, II, III) – toliau mokomasi gramatikos ir klausomasi dialogų (klausymas ir supratimas). Besimokantieji skaito ilgesnius ir sudėtingesnius tekstus. Taip pateikiami nauji žodžiai bei sudėtingesni rašymo stiliai.

Advanced (I, II, III) – pabaigę Advanced lygį, besimokantieji puikiai išmano anglų kalbos gramatiką, sklandžiai kalba angliškai.

Review – apžvelgiama visų ankstesnių lygių medžiaga.

Business – akcentuojami verslo kalbos ypatumai."
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2009 02 03, 17:33)
hmm gal senesni nors neaišku  g.gif aprašymas toks:
"Let’s Start – pateikiama anglų kalbos abėcėlė, skaičiai, elementarus žodynas ir pokalbiai.

Basic (I, II, III) – pradedantieji mokosi gramatikos pagrindų ir skaito nesudėtingus tekstus, susipažįsta su įvairiais rašymo stiliais.

Intermediate (I, II, III) – toliau mokomasi gramatikos ir klausomasi dialogų (klausymas ir supratimas). Besimokantieji skaito ilgesnius ir sudėtingesnius tekstus. Taip pateikiami nauji žodžiai bei sudėtingesni rašymo stiliai.

Advanced (I, II, III) – pabaigę Advanced lygį, besimokantieji puikiai išmano anglų kalbos gramatiką, sklandžiai kalba angliškai.

Review – apžvelgiama visų ankstesnių lygių medžiaga.

Business – akcentuojami verslo kalbos ypatumai."

tai cia tie patys mirksiukas.gif as suskaiciuojiu ir pas tave 12 biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane sudaryta iš 10 diskų. Pirmam "Let's start", o kitų dar nežiūrėjau tiesa sakant ax.gif

Jei kam reikės pakvietimo galiu atsiųsti.

..gal kam negaila būtų Linkomanijos pakvietimo... ax.gif

Atsiprašau kad trupučiuką ne į temąblush2.gif
Atsakyti
sveikos super mamytes, nusprendziau ir as anglu zinias patobulint, labai jau daug medziagos turit, sakau pasiteirausiu:

as kai meginau danu k. mokytis tai labai patiko tokios pamokeles rastos: pasako zodi angliskai po to ta pati kartoja daniskai, po to daro pauze tipo pameginkit jus, tada kita zodi angliskai vercia vel ji i danu ir pan. tai pradedant danu kalba mokytis tiek anglu kalbos man kaip ir uzteko, bet labai noreciau ir anglu daugiau pasimokyt, sakykit gal teko matyt/girdet kazka panasaus kad kalbetu lietuviskai ir verstu i anglu kalba?
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 02 03, 18:47)
sveikos super mamytes, nusprendziau ir as anglu zinias patobulint, labai jau daug medziagos turit, sakau pasiteirausiu:

as kai meginau danu k. mokytis tai labai patiko tokios pamokeles rastos: pasako zodi angliskai po to ta pati kartoja daniskai, po to daro pauze tipo pameginkit jus, tada kita zodi angliskai vercia vel ji i danu ir pan. tai pradedant danu kalba mokytis tiek anglu kalbos man kaip ir uzteko, bet labai noreciau ir anglu daugiau pasimokyt, sakykit gal teko matyt/girdet kazka panasaus kad kalbetu lietuviskai ir verstu i anglu kalba?

bent jau man teko tokiu matyti tik anglu-prancuzu, anglu-italu ir t.t. lietuvisku nemaciau ax.gif
Atsakyti
tuomet gal galetumet ka patarti pasiklausyti kad nebutu tik tuscias klausimas , gal yra kokiu video filmuku , flashiuku su liet titrais? labai noreciau kazkoki kompakta ar pan pasiklausyt nu bet kad jei isijungiu ta tuscia balbatavima, kai jau nepagaunu minties apie ka kalba tai man is to jokios naudos visiskai...

net nezinau kaip lengviau ta kalba patobulint
Atsakyti