Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(Ispaikyta @ 2009 01 26, 17:58)
ai man tai pati pradzia kiek busiu Lietuvoj tiek ir eisiu i kursus, nes ketinu rudeni ar truputi veliau i uzsieni pas mama iskeliauti tai bus lengviau ax.gif

va va uzsieni geriausia lavint kalba (bet kai ner salia lietuviskai kalbanciu biggrin.gif ), tada esi priverstas greit mokytis thumbup.gif
Atsakyti
O man meta errora atidarant failus English Plius sad.gif
Atsakyti
Labas visoms ,

jungiuosiu į jūsų būrelį, jeigu priimsit 4u.gif
Mano anglų kalbos žinios tik pradedančiosios lygio ax.gif , bet nusprendžiau susiimt vieną kartą ir išmokt pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 01 27, 14:30)
O man meta errora atidarant failus English Plius sad.gif

kai parsisiuntei , tada issiarchyvavai ir tada meta klaida ar jau issiarchyvavus ir bandant paleisti failiuka setup?

QUOTE(chili_chocolate @ 2009 01 27, 18:07)
Labas visoms  ,

jungiuosiu į jūsų būrelį, jeigu priimsit  4u.gif
Mano anglų kalbos žinios tik pradedančiosios lygio  ax.gif , bet nusprendžiau susiimt vieną kartą  ir  išmokt pagaliau.

sveika junkis junkis - pasiryzimas gera pradzia - dabar dar reik valios ir uzsispyrimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 01 27, 21:01)
sveika junkis junkis - pasiryzimas gera pradzia - dabar dar reik valios ir uzsispyrimo mirksiukas.gif

Stengsiuosi kad ir jų nepritruktų biggrin.gif

QUOTE(FAINulka@ @ 2009 01 25, 16:58)
Reiktu kad pabandytumet kuri parsisiust issiarhyvuot isirasyt i kompakta ir pabandyt pasileist.. jei viskas ok galesiu ir kitus kompaktus sukelti:
1dalis
2dalis
3dalis
4dalis

p.s. nepritaikyta windows vista

Parsisiunčiau. Einu bandysiu paleisti 000164.gif
Atsakyti
Faunulka, archyvuojant meta errora doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 01 28, 09:24)
Faunulka, archyvuojant meta errora  doh.gif

Pabandyk parsisiųsti visus iš naujo, nes tikrai viskas gerai. Man pavyko išarchivuoti, bet pas man Vista doh.gif (ant Vistos tikrai neveikia verysad.gif ), tai trauksiu seną kompą, kad pasimokyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 01 25, 18:58)
na sveikos, uzsisvenciau savo tortadieni tai uztrukau su pirmuoju English + kompaktu
Reiktu kad pabandytumet kuri parsisiust issiarhyvuot isirasyt i kompakta ir pabandyt pasileist.. jei viskas ok galesiu ir kitus kompaktus sukelti:
1dalis
2dalis
3dalis
4dalis

atsisiunciau situos failiukus, issiarchyvavau o ka toliau daryti doh.gif , nes pas mane rodo cia daygybe tu failu, tai cia kurie bus, paaiskinkit man prasau neismanelei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 01 28, 14:19)
atsisiunciau situos failiukus, issiarchyvavau o ka toliau daryti  doh.gif , nes pas mane rodo cia daygybe tu failu, tai cia kurie bus, paaiskinkit man prasau neismanelei  4u.gif

tarp tu failu kur ne kataloguose yra setup failas ji paleisk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 01 25, 17:58)
na sveikos, uzsisvenciau savo tortadieni tai uztrukau su pirmuoju English + kompaktu
1dalis
2dalis
3dalis
4dalis

Ačiū, bandysiu ir aš atsisiųsti biggrin.gif 4u.gif

p.s. gal žinot nuorodą į chatą su įvairiom kalbom, aš kažkadą turėjau, bet pamečiau. blush2.gif

Atsakyti
Labas visoms,
Noreciau ir as prisijungti prie jusu. ax.gif
Bandziau parsisiusti auksciau pamineta Inglish Plus 1-a dali - nieko nesigauna verysad.gif
Pabaigoje ismeta lentele, " klaida iskleidziant faila:...", " English Plus nera tinkamai idiegta. Noredami pabaigti diegima, paleiskite diegimo programa dar karta"
Kazka darau ne taip, gal zinote ka? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat ta programėlė nepasileidžia g.gif . (pas mane XP).
Paspaudus ''Let's start'' išmeta cannot find CDILL05.DLL.
Gal pas ką jau taip buvo, ką darėt ? ax.gif
Atsakyti