Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

Sveikutes tema super jungiuosi ir as prie jusu.
Atsakyti
Pasidalinkit patirtimi, kaip jus prisiverčiat pasimokyt... g.gif paskutiniu metu aš kaip meška miegu, apie mokslus negali būti jokios kalbos schmoll.gif o gi reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2009 01 25, 23:37)
Sveikutes tema super jungiuosi ir as prie jusu.

junkites junkites thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 26, 10:51)
Pasidalinkit patirtimi, kaip jus prisiverčiat pasimokyt...  g.gif  paskutiniu metu aš kaip meška miegu, apie mokslus negali būti jokios kalbos  schmoll.gif o gi reikia  doh.gif

sunku ax.gif maniau kad dekretan isejus bus laiko.. laiko nebuvo.. maniau kai vaika auginsiu bus laiko.. laiko neatsiranda..
Isvada - reikia valios ir uzsispyrimo - tada ir laiko atsiranda biggrin.gif as po 15 minper diena is english + kompaktu zodziu pasimokau.. ir tai jau manau nusipelniau pagyrimu lotuliukas.gif (daugiau laiko skirt nesugebu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 01 26, 13:46)
tai jau manau nusipelniau pagyrimu  lotuliukas.gif  (daugiau laiko skirt nesugebu blush2.gif )

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai nusipelnei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 01 25, 18:58)
na sveikos, uzsisvenciau savo tortadieni tai uztrukau su pirmuoju English + kompaktu
Reiktu kad pabandytumet kuri parsisiust issiarhyvuot isirasyt i kompakta ir pabandyt pasileist.. jei viskas ok galesiu ir kitus kompaktus sukelti:
1dalis
2dalis
3dalis
4dalis

p.s. nepritaikyta windows vista

va jetau kaip negerai, o pas mane vista verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 01 26, 13:56)
va jetau kaip negerai, o pas mane vista  verysad.gif  doh.gif

na kai ta programa buvo sukurta tebuvo 95 windowsai.. tada is draugu gavau toki failiuka kurio pagalba pasileido ir ant velesniu windowsu ir ant XP.. su vista nebandiau.. nu gal netycia... pabandyk cia mano spejimas kad neveiks.. o gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 01 25, 16:58)
na sveikos, uzsisvenciau savo tortadieni tai uztrukau su pirmuoju English + kompaktu
Reiktu kad pabandytumet kuri parsisiust issiarhyvuot isirasyt i kompakta ir pabandyt pasileist.. jei viskas ok galesiu ir kitus kompaktus sukelti:
1dalis
2dalis
3dalis
4dalis

p.s. nepritaikyta windows vista

Pratestavau - susikelkit failus ir issiarhyvuokit i koki specialiai tam sukurta kataloga (kad neuzterstumet c disko) ir pasileiskit setup... veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai turiu dar nusipirkus knygute anglu kalba per keturias savaites tai ten labai aiskiai visi pagrindai parasyti o ir knygute tik 30lt kainavo, tai kai iveiksiu visa knygute pereisiu prie sudetingesniu dalyku ax.gif + dar si ta kursuose naujo isgirstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2009 01 26, 15:08)
As tai turiu dar nusipirkus knygute anglu kalba per keturias savaites tai ten labai aiskiai visi pagrindai parasyti o ir knygute tik 30lt kainavo, tai kai iveiksiu visa knygute pereisiu prie sudetingesniu dalyku ax.gif  + dar si ta kursuose naujo isgirstu blush2.gif

o kokius kursus lankai? koki lygi mokais ir siaip smalsu is kokiu vadoveliu moko? ax.gif
Atsakyti
oi as tai pacia pradzia tik mokausi nes pries du menesius nemokejau ne zodzio, kursai grupeleje, esame 5 zmones tai dialogus darome, pratimus vartojimo i rasyba demesio nekreipiame nes visiem svarbiausia yra kalbejimas,o knygos tai cia maciau buvot ideje nuoroda. Knyga vadinasi Headway tai dar mokomes is Beginner ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2009 01 26, 16:36)
oi as tai pacia pradzia tik mokausi nes pries du menesius nemokejau ne zodzio, kursai grupeleje, esame 5 zmones tai dialogus darome, pratimus vartojimo i rasyba demesio nekreipiame nes visiem svarbiausia yra kalbejimas,o knygos tai cia maciau buvot ideje nuoroda. Knyga vadinasi Headway tai dar mokomes is Beginner ax.gif

va va grupelese labai smagu nes ne tik pati kalbi bet ir su kitais ir kitu pasiklausai.. thumbup.gif as kadais american english school'e intermediat lygi ejau grupej - patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
ai man tai pati pradzia kiek busiu Lietuvoj tiek ir eisiu i kursus, nes ketinu rudeni ar truputi veliau i uzsieni pas mama iskeliauti tai bus lengviau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 26 sausio 2009 - 17:58