Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(daivulka78 @ 2009 01 14, 18:40)
Labutės 4u.gif
Aš su dideliu prašymu. Padėkit man su anglų kalba. Reikia slaptažodžio. Ir gal dar patarsit ką nors visiškai pradedančiai, nuo nulio. Sugebu tik truputi paskaityti ir kai ką truputi suprantu iš konteksto. Visas temas perverčiau, čia visko tiek daug bigsmile.gif galva apsisuko blink.gif net nežinau už nuo ko pradėti. Iš anksto dėkoju 4u.gif

nu manau reik pagaliau prisiruosti nors pradini kompakta jums "english +" ideti...
pabandysiu vakare kai vyrs gris ir vaika papriziures rolleyes.gif ne stebuklas ta programa - sena labai, bet uztai as su ja ismokau anglu savarankiskai iki intermediate lygio.. toliau jau su mokytoja dirbau.. tetis mano garbaus amziaus irgi tu kompaktu dekapramoko kalba - paskui net i airija padirbet isvaziavo... gal ir jums pades kaip pradziamokslis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 01 15, 15:41)
nu manau reik pagaliau prisiruosti nors pradini kompakta jums "english +" ideti...
pabandysiu vakare kai vyrs gris ir vaika papriziures  rolleyes.gif ne stebuklas ta programa - sena labai, bet uztai as su ja ismokau anglu savarankiskai iki intermediate lygio.. toliau jau su mokytoja dirbau.. tetis mano garbaus amziaus irgi tu kompaktu dekapramoko kalba - paskui net i airija padirbet isvaziavo... gal ir jums pades kaip pradziamokslis  ax.gif

oi kaip fainai butu ir didelis aciu, man ir nuo to reiktu pradeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2009 01 15, 16:40)
oi kaip fainai butu ir didelis aciu, man ir nuo to reiktu pradeti  4u.gif

niu vakare paekspermentuosiu, nes klausimas kaip pavyks... gal reiks i kita formata konvertuoti, nes paskui jums nepasileis g.gif bet cia jau vakare kai rankos laisvesnes, nes dabar tai biski paskaitau, biski parasau, viena ranka valgyt darau kita vaika supu ir kita begale darbu doh.gif dabar ivertinu savo mama ax.gif
Atsakyti
Fainulka, lauksiu labai. Ačiū už rūpestelį. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 16 sausio 2009 - 08:48
Na ka prisijungsiu ir as prie jusu blush2.gif mokykloj mokiausi vokieciu kalba tad kolegijoje buvo taip pat vokieciu, neseniai pradejau eiti i kursus bet ten tik pati pradzia visko, tad nusprendziau pasimokyti papildomai, nes ten labai letai judame i prieki, kadangi vaikuciu neturiu darbo taip pat, laisvo laiko pilna tai pabandysiu perversti visas jusu temeles ax.gif
Atsakyti
Na, ir as noreciau prisijungti prie Jusu....Kadangi mokykloje mokiausi tik vokieciu kalba, tai anglu ne bum bum doh.gif Patarkite, nuo ko tureciau pradeti? LABAI NORIU ismokt anglu kalba!!!Gal kas galite pagelbeti 4u.gif ? Dekui.
Atsakyti
Laba diena, gal galėčiau gauti slaptažodį? 4u.gif
Atsakyti
Pasaule, mieloji, gal gali paaiškinti, kad vartojamas when, o kada then? ax.gif draugas jau erzina ir man pačiai nebesmagu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 01 24, 11:26)
Pasaule, mieloji, gal gali paaiškinti, kad vartojamas when, o kada then?  ax.gif draugas jau erzina ir man pačiai nebesmagu  blush2.gif

Labai paprasta: when - kai, kada, then - tada, po to... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 01 24, 10:38)
Labai paprasta: when - kai, kada, then - tada, po to... mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif atrodo ir moku anglų k, bet vat tokia durni dalykai užkliūna doh.gif arba pavyzdžiui, žiūri žodyne, kaip angliškai vadinasi batas hihihi.gif (o studijuoju magistrą anglų kalba sveimoj šaly doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 01 24, 11:43)
ačiū  4u.gif atrodo ir moku anglų k, bet vat tokia durni dalykai užkliūna  doh.gif arba pavyzdžiui, žiūri žodyne, kaip angliškai vadinasi batas hihihi.gif (o studijuoju magistrą anglų kalba sveimoj šaly  doh.gif )

Tai jei dar kas užklius, prašom klausti. ax.gif
Atsakyti
na sveikos, uzsisvenciau savo tortadieni tai uztrukau su pirmuoju English + kompaktu
Reiktu kad pabandytumet kuri parsisiust issiarhyvuot isirasyt i kompakta ir pabandyt pasileist.. jei viskas ok galesiu ir kitus kompaktus sukelti:
1dalis
2dalis
3dalis
4dalis

p.s. nepritaikyta windows vista
Atsakyti