Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(flooding @ 2008 03 13, 20:34)

Aciu tau labai:)Cia tai ko man reikia thumbup.gif
Atsakyti
Čia tie robotukai ir lietuviskai kalba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 03 13, 21:46)
Aciu tau labai:)Cia tai ko man reikia thumbup.gif

daugiau tokiu jega
Atsakyti
Sveikos, jeigu netingėsit - gal galit įmesti nuorodą iš kur siunčiatės programėlę, padedančią susidaryti savo žodynėlį ir iš jo mokintis. Bandžiau eiti į pirmosiose temose nurodytas nuorodas - bet neatidaro sad.gif
Atsakyti
Labukas,norėčiau ir aš kažko naudingo imtis laisvalaikiu,todėl jungiuos prie jūsų,jei priimsit 4u.gif
Su laikų naudojimu yra didelių spragų,o tai pagrindas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tito_mama: 20 kovo 2008 - 17:55
geriausia iseitis norint uzpildyti laiku spragas, tai daryti kuo daugiau ivairesniu gramatikos pratimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2008 03 21, 17:24)
geriausia iseitis norint uzpildyti laiku spragas, tai daryti kuo daugiau ivairesniu gramatikos pratimu smile.gif

lengva sakyti bet sunku padaryti lotuliukas.gif keleta menesiu mastau prisiversti pasikartoti ka moku ir kibti toliau i anglu, kad visiskai nepamirsciau - bet tai ne taip paprasta doh.gif matau kad neprisiversiu tai nors vel prisiverciau parasyneti i kita musu anglu kalbai skrta temele - atgaivinsiu rasybos inias gal.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramaskyte @ 2008 03 19, 17:10)
Sveikos, jeigu netingėsit - gal galit įmesti nuorodą iš kur siunčiatės programėlę, padedančią susidaryti savo žodynėlį ir iš jo mokintis. Bandžiau eiti į pirmosiose temose nurodytas nuorodas - bet neatidaro sad.gif

Internete reiktu paieskot memo booster programeles - jei rasiu nuoroda - imesiu mirksiukas.gif arba brukstelk maila i az is darbinio kompo permesiu pastu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 21 kovo 2008 - 21:31
Sveikutes, merginos, emiau ir isdrisau prisijungti prie jusu.. 4u.gif (tikiuosi priimsit i savo rata) ax.gif

Papildyta:
Is tiesu noreciau patarimo... ax.gif
Pradejau lankyti anglu kalbos kursus biggrin.gif , pagal lygio nustatymo testa mane paskyre i intermediate lygi doh.gif Snd buvau pirmoj paskaitoj, bet jauciausi tarsi ne savo vietoj... blush2.gif
universitete mokiausi prancuzu, Anglu mokiausi dar mokykloj ir kaip antra kalba, tai net rimtu pagrindu neturiu, o laiku derinimas tai visai tamsus miskas.... doh.gif
Gal galetumete pasiulyti, kokia literatura kur butu gan glaustai ir aiskiai isdestytos laiku derinimo taisykles blush2.gif
Kazkaip nesinori po pirmos pamokos taip imti ir nuleisti rankas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tingiu @ 2008 03 21, 23:14)
Gal galetumete pasiulyti, kokia literatura kur butu gan glaustai ir aiskiai isdestytos laiku derinimo taisykles  blush2.gif 
Kazkaip nesinori po pirmos pamokos taip imti ir nuleisti rankas  unsure.gif

Visais klausimais visada rekomenduoju Murphy "English Grammar in Use". thumbup.gif Galima parsisiųsti iš kažkelintos temos, tik reikia surinkti bent 10 žinučių pradžiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū smile.gif

pradžiai bandysiu verstis iš to ką turiu smile.gif , o kai nusipelnysiu, būtinai pasinaudosiu tavo patarimu biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau slaptažodžio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 03 21, 22:21)
Internete  reiktu paieskot memo booster programeles - jei rasiu nuoroda - imesiu  mirksiukas.gif arba brukstelk maila i az is darbinio kompo permesiu pastu....

Dėkui, FAINulka 4u.gif , laukiu kada eisi į darbą biggrin.gif
Taip pat paprašysiu slaptažodžių nuo šių knygų:

*Penguin English Guides - Test Your Professional English, Business: General
*Penguin English - Professional English Management
*English on Business. Practical English for International Executives

Ir dar blush2.gif : gal žinot kur galima rasti?:

*Market Leader Pre-Intermediate Course Book : Bill Mascull, Christine Johnson, David Cotton, David Falvey, John Rogers, Pamela Pickford, Richard Crowe, Simon Kent

Taip pat domina kitos su vadybos ir ekonomikos kalba susijusios knygos 4u.gif
Daug aš čia noriu doh.gif bet bandysiu sudaryti žodyną būtent šia tematika, jeigu kam reikės - galėsiu pasidalinti ax.gif 4u.gif
Beja, mergaitės, jeigu kuri mokėtės verslo kalbos anglų kalba - gal galite pasidalinti patirtimi - kuri geresnė knyga ir pan? smile.gif
Atsakyti