Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

Radau Headaway knygutes. gal galima slaptazodi gauti:) Dekui is anksto:)
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2008 10 24, 22:25)
Radau Headaway knygutes. gal galima slaptazodi gauti:) Dekui is anksto:)

issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal būtu galima ir man slaptažodi gauti? blush-anim-cl.gif iš anksto dėkuj smile.gif
Atsakyti
Perziurejau visus sios temos puslapius. Deja Headaway knygu ne viena nuoroda neveikia, veikia tik PRONUNCIATION IN USE.
FAINULKA, jeigu imanoma gal galetum ideti Headaway knyguciu veikiancias nuorodas. Is anksto dekoju:)
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2008 10 25, 22:08)
Perziurejau visus sios temos puslapius. Deja Headaway knygu ne viena nuoroda neveikia, veikia tik PRONUNCIATION IN USE.
FAINULKA, jeigu imanoma gal galetum ideti Headaway knyguciu veikiancias nuorodas. Is anksto dekoju:)

ryt paziuresiu kame reikalas mirksiukas.gif labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Gavau i AZ zinute kur siulo pirkti 2cd eurotalk?!negavote?gal kas kokiu komentaru turite...gal ka girdejote?gero ar blogo?
Atsakyti
Radau puslapi, kuriame galima parsisiusti Headway knygas ir ne tik. Pirma Headway knyga parsisiunciau, viskas ok. Fainulka tavo slaptazodis tiko ir ten:) Dekui.
Jei kam idomu panarsykite http://englishtips.org
Sekmes.
Atsakyti
fainulka tikriausiai ir eme visas knygas is ten thumbup.gif smile.gif dabar ir as galesiu susirasti ten tu knygu devynios galybes lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Idesiu pora knyguciu 4u.gif is puslapio htt://englishtips.org :
user posted image
http://rs223.rapidsh...p_ex_3rd_ed.rar
user posted image
http://rapidshare.co...965370/megi.rar
Papildyta:
jei kas norit kokiu knyguciu rasykit 4u.gif paieskosiu ir ikelsiu cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winnerss: 27 spalio 2008 - 10:01
QUOTE(Iloncikas @ 2008 10 26, 00:17)
Radau puslapi, kuriame galima parsisiusti Headway knygas ir ne tik. Pirma Headway knyga parsisiunciau, viskas ok. Fainulka tavo slaptazodis tiko ir ten:) Dekui.
Jei kam idomu panarsykite http://englishtips.org
Sekmes.

Dauguma knyguciu, kurios nuskanuojamos ir sudedamos i interneta galiausiai sukeliauja ten taciau ne kiekvienam paprasta buna uzsiregistruoti ir susigaudyti rusu kalba mirksiukas.gif
Kaip jau esu azkada anksciau minejus pirmiausia knygules asirodo avaxhome puslapyje.. paskui jos pasklinda po visus internetinius kalbu puslapius thumbup.gif
Kitas dalykas - begale informacijos bepradedanciam mokytis susuka galva ir skiri laiko daugiau knyguciu siuntimuisi o ne mokymuisi biggrin.gif
Todel populiariausiomis nuorodomis ir dalinames cia bei patarimais, o zinojimas slaptazodzio nevercia taves registruotis ir vargt mirksiukas.gif taigis tokie butu pastebejimai ax.gif
Atsakyti
as noriu slaptazodzio- prasau parasykite man slaptazodi, reik knyguciu
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 10 27, 15:59)
Dauguma knyguciu, kurios nuskanuojamos ir sudedamos i interneta galiausiai sukeliauja ten taciau ne kiekvienam paprasta buna uzsiregistruoti ir susigaudyti rusu kalba  mirksiukas.gif
Kaip jau esu azkada anksciau minejus pirmiausia knygules asirodo avaxhome puslapyje.. paskui jos pasklinda po visus internetinius kalbu puslapius thumbup.gif
Kitas dalykas - begale informacijos bepradedanciam mokytis susuka galva ir skiri laiko daugiau knyguciu siuntimuisi o ne mokymuisi  biggrin.gif
Todel populiariausiomis nuorodomis ir dalinames cia bei patarimais, o zinojimas slaptazodzio nevercia taves registruotis ir vargt  mirksiukas.gif  taigis tokie butu pastebejimai ax.gif

gal tu ir teisi ax.gif bet matai kita karta man skubiai kokios knygutes reikia tai as ja ten susirandu ir parsisiunciu o kol taves paprasai ir kol tu ikeli tai daug laiko praeina smile.gif beto man ir taves fainulka gaila tu jau ir taip begale knygu cia prikelus esi doh.gif 4u.gif tarp kitko ten ziauriai daug geru knygu yra tiesiog jau reikia atsirinkti ko tau reikia 4u.gif
beje ten ne vien rusu kalba galima ir anglu pasidaryti , kamputyje yra bigsmile.gif smile.gif 4u.gif o uzsiregistruoti labai paprasta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winnerss: 27 spalio 2008 - 17:14