Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

aciu jums mergaites us tokia nuostabia tema:) laukiuosi leliuko, maniau eisiu i kursus toliau anglu mokytis, bet pinigeliu pritruko smile.gif o cia tokia nuostabia temele radau smile.gif labai labai aciu:)
Atsakyti
Gal būtų galima gauti slaptažodį? 4u.gif
Atsakyti
sveikos
na reikia ir man kazkaip prisiversti mokytis anglu kalbos doh.gif , bet nezinau nuo ko pradet bet man reiktu nuo paties paties zemiausio lygio, prasau pagelbeti kur galeciau rasti visa reikiama medziaga mokytis anglu kalbos ax.gif . Dekavoju mirksiukas.gif
Atsakyti
junguosi as prie jusu mergytes 4u.gif
Atsakyti
As irgi bandau mokytis savarankiskai, bet nuo sios savaites pradejau eiti dar privaciai pas mokytoja. Man norisi, kad kazkas taisytu mano tarti, gramatika ir pan. Kol kas eisiu po viena karta per savaite, o paskui gal dazniau reiks pavaiksciot.
Atsakyti
Visoms kurios turit surinke > 10 zinuciu siame forume - issiunciau slaptazodzius i AZ - sekmes siunciantis knygutes, jas issiarchyvuojant ir mokantis thumbup.gif
Del patarimu nuo ko pradeti - paskaitynekit tema - tikrai rasit patarimu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aquilatel @ 2008 10 16, 22:26)
As irgi bandau mokytis savarankiskai, bet nuo sios savaites pradejau eiti dar privaciai pas mokytoja. Man norisi, kad kazkas taisytu mano tarti, gramatika ir pan. Kol kas eisiu po viena karta per savaite, o paskui gal dazniau reiks pavaiksciot.

gali prisijungti paplepeti angliskai kitoje temeleje - ten mes turime puikia pagalbininke kuri mums klaidas pataiso mirksiukas.gif nuorodele rasi mano parasiuke mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,
mano vyras nori mokytis anglu kalbos,gal butu galima passvorda?is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
Gal galėtumet paaiškinti kaip jusčia mokotes? ax.gif
Perskaičiau pradžią ir pabaigą, tik suprantu, kad parsisiunčiat Headaway knygas, ir kaip jus ten mokotes?
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 10 20, 16:26)
Gal galėtumet paaiškinti kaip jusčia mokotes?  ax.gif
Perskaičiau pradžią ir pabaigą, tik suprantu, kad parsisiunčiat Headaway knygas, ir kaip jus ten mokotes?

mokomes tai kas kaip - savarankiskai mirksiukas.gif
o sioje temoje tiesiog dalinames patarimais knygutemis is kuriu galima mokytis ax.gif
prisijungsi? drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki:) as irgi noriu prie jusu prisijungti:) kazkada mokiausi anglu kalba kursuose, labai patiko, bet apleidau....gaila:(((( dabar auginu dukryte, sedziu namuose. laisvo laiko nedaug, bet atsiranda, todel noriu vel mokytis savarankiskai. gal zinot kur gauti headaway knygutes? kiek suprantu man cia reikia buti parasius ne maziau 10 zinuciu?
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2008 10 22, 14:08)
sveiki:) as irgi noriu prie jusu prisijungti:) kazkada mokiausi anglu kalba kursuose, labai patiko, bet apleidau....gaila:(((( dabar auginu dukryte, sedziu namuose. laisvo laiko nedaug, bet atsiranda, todel noriu vel mokytis savarankiskai. gal zinot kur gauti headaway knygutes? kiek suprantu man cia reikia buti parasius ne maziau 10 zinuciu?

kygutes buvo idetos sioje temoje - paieskok mirksiukas.gif
o zinuciu 10-ties reikia nebutinai cia surinktu - bendrai forume mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dekui. Atsiradus laisvesnio laiko reiks daugiau cia paskaitineti ir paieskoti knygu.
Atsakyti