Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

Sveikos, mielosios blush2.gif

Gyvenu Airijoje jau dveji meteliai, tai kalbu ir suprantu angliskai visai neblogai... taciau kartais pajauciu zodyno trukuma doh.gif Gal pasidalintumet knyge doh.gif lemis ir su manimi, nes siuo metu atsirado nemazai laisvo laiko, tai manau visai neblogai butu pasimokyti cool.gif Gal kuri galetumet parasyti i az is kur tas knygeles jusu rekomenduojamas gauti??? buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 03 spalio 2008 - 13:56
sveikos,

na galejau ir anksciau jus rasti, bet kaip sakoma niekada nevelu mokytis biggrin.gif

Bandau paskaityti visas temas ir rasti tinkama knygele nuo ko pradeti. Atlikau testa, tai mano lygis pats zemiausias, man reiktu nuo pat pradziu viska pradeti. O svarbiausiai gramatika. Gal galeciau gauti ir as slaptazodi? labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
slaptazodziai issiusti mirksiukas.gif sekmes besisiunciant ir besimokant 4u.gif
Rujo - gal pradek nuo elementary ar beginner lygio vadoveliu ? g.gif
Simoneta - paziuresiu ax.gif
Zunkelis - na tu knyguciu nuorodu pilnos ankstesnes bei si tema plius nemazai nuorodu merginos i puslapius sudeje - nepatingek paieskoti, pavartyti..
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 10 03, 18:24)
slaptazodziai issiusti  mirksiukas.gif  sekmes besisiunciant ir besimokant  4u.gif
Rujo - gal pradek nuo elementary ar beginner lygio vadoveliu ?  g.gif

Aciu 4u.gif bandysiu, dabar skaitineju jusu temas ieskausi tokiu vadoveliu 4u.gif
oi kaip sunku liezuvi lauzyti, bet nieko reikia 4u.gif nu bet tikrai labai sunku ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip sekasi mokytis anglu kalbos? Gal galit imesti knyguciu tarimo mokymuisi ir gal turite knyguciu su klausymosi uzduotim?
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2008 10 07, 17:18)
Sveikos, kaip sekasi mokytis anglu kalbos? Gal galit imesti knyguciu tarimo mokymuisi ir gal turite knyguciu su klausymosi uzduotim?

na jei nepatingesi per versti sia tema tai kaip tik buvo sviezios nuorodos tarimui - ir dar netgi skirtingiems lygiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 10 07, 18:08)
na jei nepatingesi per versti sia tema tai kaip tik buvo sviezios nuorodos tarimui - ir dar netgi skirtingiems lygiams  mirksiukas.gif

ups blush2.gif , bandau ieskoti. Aciu
Atsakyti
na ka, atsisiunciau Murphy "English Grammar in use" bandysiu mokytis biggrin.gif
Gal kas turite kokiu knygeliu, gramatikos, kad butu ir lietuviskai paaiskinta? Nes man kol ka juodas miskas doh.gif
Dar tik ipusejau perskaityti temas, tai gal dar rasiu biggrin.gif
Tiesa dar 850 zodziu atsispausdinau, kuriuos ismokus jau gali susikalbeti thumbup.gif beliko ismokti tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2008 10 08, 09:28)
na ka, atsisiunciau Murphy "English Grammar in use" bandysiu mokytis  biggrin.gif 
Gal kas turite kokiu knygeliu, gramatikos, kad butu ir lietuviskai paaiskinta? Nes man kol ka juodas miskas  doh.gif
Dar tik ipusejau perskaityti temas, tai gal dar rasiu  biggrin.gif
Tiesa dar 850 zodziu atsispausdinau, kuriuos ismokus jau gali susikalbeti  thumbup.gif  beliko ismokti tik  ax.gif

na lietuvisku knygeliu nelabai buvo ideta.. nelabai ju yra skanuotu internete..
buvo kazkuri is merginu idejus skanuota knygos istrauka kaip mokytis zodziu - pasidaryti korteliu "biblioteka", bet daugiau nepamenu g.gif
neturiu namie skanerio - nuskanuociau blush2.gif na gla isigysim kada greitu metu o tai metu atostogos nusimato - reikalingas namie daiktas printeris pasidaro, o tuo paciu greiciausiai su skaneriu - vat tada gal pasidalinsiu ka turiu rolleyes.gif neprisizadu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2008 10 08, 09:28)
na ka, atsisiunciau Murphy "English Grammar in use" bandysiu mokytis  biggrin.gif 
Gal kas turite kokiu knygeliu, gramatikos, kad butu ir lietuviskai paaiskinta? Nes man kol ka juodas miskas  doh.gif

Gal geriau pradėk nuo Essential Grammar in Use (raudona tokia Murphy'o)? Ten paprasčiau paaiškinta, daug daug paveikslėlių... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 10 08, 11:10)
na lietuvisku knygeliu nelabai buvo ideta.. nelabai ju yra skanuotu internete..
buvo kazkuri is merginu idejus skanuota knygos istrauka kaip mokytis zodziu - pasidaryti korteliu "biblioteka", bet daugiau nepamenu  g.gif
neturiu namie skanerio - nuskanuociau  blush2.gif  na gla isigysim kada greitu metu o tai metu atostogos nusimato - reikalingas namie daiktas printeris pasidaro, o tuo paciu greiciausiai su skaneriu - vat tada gal pasidalinsiu ka turiu  rolleyes.gif neprisizadu ax.gif

dekui, butu jei tik galesi, buciaul labai dekinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2008 10 08, 11:24)
Gal geriau pradėk nuo Essential Grammar in Use (raudona tokia Murphy'o)? Ten paprasčiau paaiškinta, daug daug paveikslėlių... mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Pradesiu nuo sitos mirksiukas.gif
Atsakyti
N jei niekada, niekada nevelu mokytis, tai noreciau ir as prisijungti i jusu gretas.
Man reiketu pagilinti gramatikos zinias. Gal galetumete ir man atsiusti slaptazodi i az.
Buciau labai labai dekinga smile.gif
Atsakyti