Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(laaurynaa @ 2008 09 10, 09:56)
Sveikutės , prisijungiu ir aš į anglų kalbos besimokančiųjų gretas, norėčiau ir aš tų knygučių slaptažodžio  smile.gif

QUOTE(deiron @ 2008 09 10, 10:47)
Sveikos mergaitės ir aš norėčiau prie jūsų prisijungti, nesimokiau anglų kalbos mokykloje, o dabar gyvenimas verčia pradėti, tik nežinau nuo ko. Jūsų temas visas perskaičiau tai supratau, kad turiu pradėti nuo knygučių;New Headway Elementary. Ačiu fainulkai už tokią puikią temą. Norėčiau paprašyti slaptažodžio

QUOTE(lamur @ 2008 09 10, 10:52)
Labukas visoms 4u.gif
Kokia puiki tema. Tai ka, laikas ir man kibti i anglu kalbos mokymasi mirksiukas.gif
Tai noreciau prisijungti prie jusu ax.gif

Slaptazodis jau pas jus sveikos prisijungusios thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū fainulkai už slaptažodį, imsiuos mokslų gal kas pavyks.
Atsakyti
QUOTE(deiron @ 2008 09 10, 20:32)
Ačiū fainulkai už slaptažodį, imsiuos mokslų gal kas pavyks.

Kaip mano mociute pasakyti - kad tik macytu - i sveikata 4u.gif
Atsakyti
Turiu labai gera programele,kuri padeda ismokti kalbeti angliskai,aiskiai ir greitai.Paprasciausiai yra tekstas,paskui yra klausimai ir reikia i juos atsakyti,taip mokina automatiskai galvoti angliskai..Manau kad sitas metodas labai efektyvus,nes tu atsakineji i klausimus angliskai,tai lavina kalbejima.Ikelsiu pirma Level,jai kas susidomes ikelsiu ir dar kitus tris.
Effortless English-New method learning english[/B]
Formatas: PDF,MP3

Download links:
Level 1

My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
[quote=lapiutaite,2008 09 11, 12:13]
Turiu labai gera programele,kuri padeda ismokti kalbeti angliskai,aiskiai ir greitai.Paprasciausiai yra tekstas,paskui yra klausimai ir reikia i juos atsakyti,taip mokina automatiskai galvoti angliskai..Manau kad sitas metodas labai efektyvus,nes tu atsakineji i klausimus angliskai,tai lavina kalbejima.Ikelsiu pirma Level,jai kas susidomes ikelsiu ir dar kitus tris.

Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 09 11, 08:13)
Kaip mano mociute pasakyti - kad tik macytu - i sveikata  4u.gif

Ačiū už slaptažodi, bandysiu mokytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiutaite @ 2008 09 11, 12:34)

Cia kokia nors programa is kompaktu? gal vaizdine medziagele turi?

QUOTE(laaurynaa @ 2008 09 11, 15:37)
Ačiū už slaptažodi, bandysiu mokytis  4u.gif

kad tikpadetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 11 rugsėjo 2008 - 14:57
Bet kad šitos programėlės visiems įkeltiems failiukams meta error. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 09 11, 16:09)
Bet kad šitos programėlės visiems įkeltiems failiukams meta error. unsure.gif

panasu kad uz nelegalu turini pratryne smile.gif verta pervardinti ikeliant failus, kad nebutu galima identifikuot ax.gif
Atsakyti
O as galvojau, kad man vienai neatidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Girinukė @ 2008 09 11, 18:16)
O as galvojau, kad man vienai neatidaro  schmoll.gif

Teks prasyt Lapiutaites, kad idetu pakartotinai ax.gif
Atsakyti
Fainulka, labai didelis ačiū, ir dar priklijavo man sekretores, tai gal zinai kokiu knyguciu ar medziagytes toms reikia pacius pagrindus pateikti angliskai, tai turiu verslo kalbos laisku rasymo knygą o is kur daugia medžiagos gaut neisivaizduoju juolab kad apie sekretores ir lietuviskai nelabai ka suprantu doh.gif
Atsakyti