Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

Slaptazodzius issiunciau, tik fantastic_girl dar teks papluseti, kad slaptazodi gauti - surinkti forume bent 10 zinuciu mirksiukas.gif arba dalinkis su merginomis savo turima medziaga anglu kalbos mokslams... ax.gif
Atsakyti
Idomu jus visos savarankiskai mokinates ar kuriai nors treko lankyti kursus
Atsakyti
QUOTE(Girinukė @ 2008 09 09, 10:04)
Idomu jus visos savarankiskai mokinates ar kuriai nors treko lankyti kursus

as pradejau savarankiskai (kad nemest pinigu i bala uz primityvu pradziamoksli) o veliau laiks nuo laiko kai pasistumiu per lygi i prieki - apsilankau kursuose kad uztvirtinti.. ir pigiau gaunas ir siaip medziagos internete begale - reikia tik savarankisko uzsispyrimo - o toliau viskas imanoma thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif noreciau ir as pasimokyti anglu kalbos.
mano situacija tokia, kad mokykloj neteko sios kalbos mokintis, taciau isvaziavus i uzsieni pramokau.dabar galiu neblogai susiklabet, tik, aisku, nelabai taisyklingai.o ir zodziu didesnes ivairoves noretusi.

gal galetumet ka pasiulyti?nes nelabai zinau nuo ko pradeti blush2.gif buciau l.dekinga jei atsiustumet el.programeliu savarankiskam mokymuisi. 4u.gif
Atsakyti
slaptazodi gavau.aciu FAINulk@ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2008 09 09, 11:53)
sveikutes 4u.gif noreciau ir as pasimokyti anglu kalbos.
mano situacija tokia, kad mokykloj neteko sios kalbos mokintis, taciau isvaziavus i uzsieni pramokau.dabar galiu neblogai susiklabet, tik, aisku, nelabai taisyklingai.o ir zodziu didesnes ivairoves noretusi.

gal galetumet ka pasiulyti?nes nelabai zinau nuo ko pradeti blush2.gif buciau l.dekinga jei atsiustumet el.programeliu savarankiskam mokymuisi. 4u.gif

sveika prisijungus - slaptazodis jau pas tave mirksiukas.gif
na siaip jau temelej nemazai knyguciu nuorodu i internetinius puslapiukus kur gali online pasimokyt.. pasidairynek, tikrai rasi kas tau tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai mokiausi sovietiniais laikais mokykloje anglu kalbos, bet nieko neismokom, kai rimta mokytoja atejo i 11 klase ir dave anglu kalbos diktanta rasyti, varkse uz galvos susieme ir pasake jus is naujo reikia mokyti. Paskui kursus lankiau tie irgi mazai naudos dave, nes nemokino gramatikos. Paskui papuoliau pas labai gera destytoja, tada ir ismokau anglu, bet dabar vis dar noriu tobulintis.
Atsakyti
Na ir man reikes jusu temele atidziau paskaityti. Bandau ir as mokytis anglu kalbos, bet dar mokytis ir mokytis man simta metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2008 09 09, 17:13)
Na ir man reikes jusu temele atidziau paskaityti. Bandau ir as mokytis anglu kalbos, bet dar mokytis ir mokytis man simta metu  doh.gif

Prasom prasom jungtis ax.gif slaptazodis jau pas tave AZ.
Sekmes kremtant karcia mokslo sakni biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės , prisijungiu ir aš į anglų kalbos besimokančiųjų gretas, norėčiau ir aš tų knygučių slaptažodžio smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės ir aš norėčiau prie jūsų prisijungti, nesimokiau anglų kalbos mokykloje, o dabar gyvenimas verčia pradėti, tik nežinau nuo ko. Jūsų temas visas perskaičiau tai supratau, kad turiu pradėti nuo knygučių;New Headway Elementary. Ačiu fainulkai už tokią puikią temą. Norėčiau paprašyti slaptažodžio
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Kokia puiki tema. Tai ka, laikas ir man kibti i anglu kalbos mokymasi mirksiukas.gif
Tai noreciau prisijungti prie jusu ax.gif
Atsakyti