Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

o Upstream'ai cia buvo ideti? nerandu niekaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 25, 18:33)
Sveika sugrįžusi! clap.gif

na dar sia savaitele atidirbu ir nuo pirmadienio dekretan - planai penkmeciui sudaryti - viens is ju vel kibt i savarankiska anglu kalbos tobulinimasi ax.gif kazin ar tas ryztas nesibaigs.. gal geriau pamiegot.. gal geriau ... lotuliukas.gif
bus pagaliau ir to issvajoto laisvo laiko panarsyt kas gero atsirade internete rolleyes.gif
O ziuriu musu savaiteliu tik skirtumas... kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 26 rugpjūčio 2008 - 19:05
Dekui uz slaptazodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 26, 19:03)
Dekui uz slaptazodi  4u.gif

kad tik besimokanciu gretos nemazetu mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 08 26, 20:00)
O ziuriu musu savaiteliu tik skirtumas...  kaip smagu  thumbup.gif

Taip, tik aš jau atostogauju. Išnaudoju savo metines atostogas. thumbup.gif
Atsakyti
Labas, as taip pat domiuosi anglu kalba. Bandziau pasinaudoti nuorodomis is pirmos temos ir atsisiusti knygu tarimui gerinti, pvz. Pronunciation In Use. Keista, bet man joks puslapis neatsidaro g.gif Gal galetumete paaiskinti, kodel? Kaip suprantu, slaptazodzio reikes tik po to kai faila atsisiunti? Buciau dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Labukas, aš jūsų temą vis seku, kai ką parsisiunčiu, bet taip sunku visą laiką save priverst mokytis..
Bet dabar jau prispaudė aplinkybės, praknisau temas ir jau nebeveikia NEW HEADWAY Pre-Intermediate lygio audio failai, gal tas kas turi galėtų atnaujinti?

Ir gal kas nepatingėtų įdėti kokių verslo kalbos knygučių, nes senosios nuorodos nebeveikia...

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 05, 13:29)
Sveikos kaip sekasi mokytis  mirksiukas.gif
Gal atsiras noričiu pasitobulinti rasymo sugebejimus, idedu knygute apie paragrafu rašymą, man ji labai patiko, viskas aiskiai paaiskinta ir pratimuku yra. Gal bus naudinga.
Paragraph writing
Papildyta:

Parodyk kaip ta knyga atrodo, gal as ja turiu tada ideciau, nes tu pronunciatio tai velniskia daug knygu yra...

hm..kad neatidaro man tos knygutes, raso kad failas nebeegzistuoja. ten buvo parasyta for intermediate ir advance level english pronunciation gerinti
Atsakyti
Kad atidaro, aš vakar parsisiunčiau, bet ir dabar paspaudus duoda parsisiūsti..gal čia problemos su tavo kompiuteriu, pabandyk siūstis iš kito kompo..
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif
labai reiktu sitos knygos bent pirmu dvieju skyriu, gal uzmatet kur? unsure.gif

Leon G. Schiffman, St. John's University, New York City.
Leslie Kanuk
Havard Hansen
,Consumer Behaviour: A European Outlook'

ir dar bet kokiu patarimu apie case studies, o tai kaip is medzio iskritus jauciuos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaskolka: 30 rugpjūčio 2008 - 10:42
Sveikos jungiuosi i Jusu gretas vel lotuliukas.gif
Atsakyti
na tikrai labai jau dekinga toms kurios cia tiek daug geru dalykeliu idedat jega tikrai
Atsakyti