Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(charizsma @ 2008 07 10, 20:09)
Anglu kalbos mokytojas

Va cia va,sita programa  smile.gif
Papildyta:
Na,o tą programą aš radau.. Vadinasi Rosetta Stone English..Bet ji mokama,ir kainuoja nemažus pinigus apie 250dol..

QUOTE(charizsma @ 2008 07 10, 20:31)
Dar radau visai nebloga puslapiuka
anglu kalba

bet čia mokamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 10, 20:56)
bet čia mokamos g.gif

ta pirma kur idejau,tai ten mano nemokama.. ir puslapis nemokamas..tik ta programa kuria parasiau mokama..
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 07 10, 21:04)
ta pirma kur idejau,tai ten mano nemokama.. ir puslapis nemokamas..tik ta programa kuria parasiau mokama..

dašilo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif as taip pat mokausi anglu kalba, 4u.gif man idomi jusu nuomon 4u.gif kaip jus pleciate savo zodyna ? skaitote angliskas knygas, tekstus, o galbut tiesiog atsisedusios mokinates zodzius is zodyno ? bent jau man labiausiai zodzius patinka mokytis is kokio teksto, perskaitai ji, po to zodyne susirandi nezinomus zodzius, bet mane kamuoja problema ka reikia daryti, kad tie naujieji zodziai arba kitaip tariant aktyvusis zodynas neuzsimirstu ? Ka jus man galetumete patarti? blush2.gif galimybes bendrauti su kitais zmonemis kurie moka angliskai neturiu, tai nzn ka man daryti ar sneketis su savimi, ar rasyti is nauju zodziu rasinius ar dar ka nors ????? ax.gif tikiuosi padesit man atsakyti i situs klausimus doh.gif mirksiukas.gif beje ka manote apie tinklalapi www.bbc.co.uk ten daug anglisku tekstuku radau ir nezinomi zodziai paaiskinti tik aisku angliskai, o ar jus naudojates siuo tinklalapiu ? blink.gif mirksiukas.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2008 07 10, 22:27)
sveiki  4u.gif  as taip pat mokausi anglu kalba,  4u.gif  man idomi jusu nuomon 4u.gif  kaip jus pleciate savo zodyna ? skaitote angliskas knygas, tekstus, o galbut tiesiog atsisedusios mokinates zodzius is zodyno ? bent jau man labiausiai zodzius patinka mokytis is kokio teksto, perskaitai ji, po to zodyne susirandi nezinomus zodzius, bet mane kamuoja problema ka reikia daryti, kad tie naujieji zodziai arba kitaip tariant aktyvusis zodynas neuzsimirstu ? Ka jus man galetumete patarti? blush2.gif  galimybes bendrauti su kitais zmonemis kurie moka angliskai neturiu, tai nzn ka man daryti ar sneketis su savimi, ar rasyti is nauju zodziu rasinius ar dar ka nors ????? ax.gif  tikiuosi padesit man atsakyti i situs klausimus doh.gif  mirksiukas.gif beje ka manote apie tinklalapi www.bbc.co.uk ten daug anglisku tekstuku radau ir nezinomi zodziai paaiskinti tik aisku angliskai, o ar jus naudojates siuo tinklalapiu ? blink.gif  mirksiukas.gif  g.gif  blush2.gif

labas, žodynas plečiamas tekstukus skaitant (man taip geriausia)...kad žodis sitvirtintų...turi jį gerai išmokti, sudaryti su juo sakinuką, po kik laiko vėl pasikartoti ir rašybą ir tarimą...stengtis sukurti pačiai kokius tekstukus, na atitinkamą temą pasirinkus...na čia aš taip darau...pratybas sprendžiu...dar diskų varysiu nusipirkt klausymui lavinti mirksiukas.gif
to puslapio nebandžiau...reiks užeiti g.gif
Atsakyti
mane ir domina Cd bet abejoju ar pas mus Lietuvoje ka nors gero rasi ax.gif nors tiesa sakant Klaipedoje Pegase ir Baltu lanku knygyne maciau daug anglisku vadoveliu ir prie kai kuriu buvo cd , bet ten ju tiek daug, kad net neisivaizduoju kuri reiketu pasirinkti gal jus patartumete? blush2.gif vis del to vadoveliai nepigus normalus vadovelis su cd apie 40 lt kainuoja ax.gif tai noretusi gera issirinkti bigsmile.gif g.gif beje o is kur jus pacios mokinates anglu kalbos ? is vadoveliu, ar prie kompiuterio sededamos ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2008 07 10, 23:05)
mane ir domina Cd bet abejoju ar pas mus Lietuvoje ka nors gero rasi  ax.gif  nors tiesa sakant Klaipedoje Pegase ir Baltu lanku knygyne maciau daug anglisku vadoveliu ir prie kai kuriu buvo cd , bet ten ju tiek daug, kad net neisivaizduoju kuri reiketu pasirinkti gal jus patartumete?  blush2.gif  vis del to vadoveliai nepigus normalus vadovelis su cd apie 40 lt kainuoja  ax.gif  tai noretusi gera issirinkti bigsmile.gif  g.gif  beje o is kur jus pacios mokinates anglu kalbos ? is vadoveliu, ar  prie kompiuterio sededamos ?  doh.gif

pradėti geriausia nuo Beginner lygio ir taip kilti po truputį, prisiminsi viską nuo pradžių mirksiukas.gif aš mokausi pas mokytoją privačiai individualiai, tik dabar vasrą atostogaujam...iš Headway vadovėlių plius pratybos visokios, gramatikos vadovėliai...plius internetas ir dar pirksiu detektyvą tokį,ten skaitymas ir gramatika lavėja...tipo knyga, o tarpuose yra užduotys...sakė gera...čia man mokytoja rekomendavo, tik iš matymo žinau kaip atrodo, autorių namie turu užsirašius rolleyes.gif
Atsakyti
nu kad mano lygis tikrai ne beginner lotuliukas.gif kazkur pre/intermediate blush2.gif , o gal tavo mokytoja sita knyga omenyje turejo ? http://pigu.lt/knygo...knygos?id=80885 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2008 07 11, 10:50)
nu kad mano lygis tikrai ne beginner  lotuliukas.gif  kazkur pre/intermediate blush2.gif , o gal tavo mokytoja sita knyga omenyje turejo ? http://pigu.lt/knygo...knygos?id=80885 ax.gif

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip drinks_cheers.gif šita...nu tu gudruolė...gal jau skaitai ją???
mano lygis irgi toks pat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau pre-intermediate mirksiukas.gif
galim mokytis kartu...bus įdomiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&S: 11 liepos 2008 - 11:28
aha 4u.gif as ja galbut pirksiu ax.gif siaip mane anglu kalboj ne kiek gramatika domina, o zodynas, tad nusprendziau, kad reikes nusipirkt kokia angliska knyga ir ja skaityt , tikrai turetu duot naudos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2008 07 11, 23:03)
aha 4u.gif  as ja galbut pirksiu  ax.gif  siaip mane anglu kalboj ne kiek gramatika domina, o zodynas, tad nusprendziau, kad reikes nusipirkt kokia angliska knyga ir ja skaityt , tikrai turetu duot naudos 4u.gif

nusispirkau Vampyro medžioklę...iš tos serijos knygų...tikrai faina...o gramatika tau nereikalinga???moki???
Atsakyti
Sveiki visi. Labai noriu išmokti nors patenkinamai anglų kalba. Gal yra tokių, kurie pradeda nuo nulio-būtų daug smagiau mokytis..O šiaip iš viso neišmanau, nuo ko reikėtų pradėti tas savarankiškas studijas.... unsure.gif
Atsakyti