Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 17:14)
Aš ši rinkini pirkau vien delto tos tašytes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar ta papke labai man naudinga ir reikalinga  thumbup.gif
Papildyta:
Tai pradžiai elementary tiks ar beginner imti? rolleyes.gif

galim nuo beginner imt juk gal atsiras ir daugiau susidomėjusių, nuo pradžių mokytis ar kartotis...o po to ir kitą jamsim... mirksiukas.gif
Papildyta:
Dinariuk, kur pirkai tą rinkinį?????
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 16:14)
Aš ši rinkini pirkau vien delto tos tašytes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar ta papke labai man naudinga ir reikalinga  thumbup.gif
Papildyta:
Tai pradžiai elementary tiks ar beginner imti? rolleyes.gif

manau ir tas ir tas labai panasu smile.gif manau bandymui reiktu temele taip ir kurti elementary ir beginner lygiams.. jei matysim kad yra dalyvaujanciu ir darbas ne per niek - lygiagreciai bus galima kitiems lygiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 06, 16:16)
galim nuo beginner imt juk gal atsiras ir daugiau susidomėjusių, nuo pradžių mokytis ar kartotis...o po to ir kitą jamsim... mirksiukas.gif
Papildyta:
Dinariuk, kur pirkai tą rinkinį?????

Gerai tada beginner imsim, kai turesiu daugiau laisvo laiko pabandysiu kai ka paruost ir pabamdymui jum pateiksiu galesit ivertinti, o tada jau ziuresim.
Uzsisakiau is alma literos buvo atejes kuponas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 07 06, 17:18)
manau ir tas ir tas labai panasu smile.gif manau bandymui reiktu temele taip ir kurti elementary ir beginner lygiams.. jei matysim kad yra dalyvaujanciu ir darbas ne per niek - lygiagreciai bus galima kitiems lygiams  mirksiukas.gif

pritariu...gera mintis bigsmile.gif
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 17:19)
Gerai tada beginner imsim, kai turesiu daugiau laisvo laiko pabandysiu kai ka paruost ir pabamdymui jum pateiksiu galesit ivertinti, o tada jau ziuresim.
Uzsisakiau is alma literos buvo atejes kuponas.  ax.gif

okejus...oj laukiu nesulaukiu kada bus temulka bigsmile.gif

aišku, bet knygyne turėt būt? kaip manot? kokioj Vagoj ar Žiburio g.gif ar verta pirkt???
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 06, 17:12)
sunkoka blush2.gif bet norėčiau pamėginti...kažin kur tokį būt galima gauti?man klausymo labai reikia...nes kolkas sunku  rolleyes.gif

O į paštą tau nemetė reklamų? Šiap mačiau skelbimuose internete neišpakuotą parduoda, galiu užmest akį jei domina mirksiukas.gif

Lavint anglų kalbos žinias labai praverčia visokie angliški forumai. Beje geras reikalas yra myspace.com visai tokiam reikalui. Bent jau aš taip manau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fraise: 06 liepos 2008 - 16:35
Forumai yra geras dalykas, aš tai tą myspacw.com neseniai atradau ir dar nelabai ten gaudausi, man tai labai padeda serialu ar filmu ziurejimas anglu kalba thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 17:34)
O į paštą tau nemetė reklamų? Šiap mačiau skelbimuose internete neišpakuotą parduoda, galiu užmest akį jei domina  mirksiukas.gif
Lavint anglų kalbos žinias labai praverčia visokie angliški forumai. Beje geras reikalas yra myspace.com visai tokiam reikalui. Bent jau aš taip manau.  blush2.gif

nu kad ne g.gif įdomu būt, kiek jis kainuoja?
nu su tais angiškais forumais tai ką aš žinau, ar ten taisyklingai kalbamasi? g.gif
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 18:08)
Forumai yra geras dalykas, aš tai tą myspacw.com neseniai atradau ir dar nelabai ten gaudausi, man tai labai padeda serialu ar filmu ziurejimas anglu kalba  thumbup.gif  wub.gif

nu blyn jei tau nelabai gaudosi, tai aš pražūsiu tuomet.. rolleyes.gif
Atsakyti
Ne tai kad nesigaudau o tiksliau tam laiko nelabai turiu blush2.gif
As tai virs 100lt mokejau kiek pamenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 18:08)
Forumai yra geras dalykas, aš tai tą myspacw.com neseniai atradau ir dar nelabai ten gaudausi, man tai labai padeda serialu ar filmu ziurejimas anglu kalba  thumbup.gif  wub.gif

Jei reik pagalbos su myspace kreipkis. mirksiukas.gif

Štai dar vienas geras dalykėlis, jei nebuvo ankščiau idėta.
www.yappr.com
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 18:24)
Ne tai kad nesigaudau o tiksliau tam laiko nelabai turiu  blush2.gif
As tai virs 100lt mokejau kiek pamenu  unsure.gif

tinginiukė ax.gif
tai normaliai...ten pagal lygius yra?tai čia vieno lygio kaina ar kelių?pristojau kaip blakė prie tavęs lotuliukas.gif
QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 18:24)
Jei reik pagalbos su myspace kreipkis.  mirksiukas.gif
Štai dar vienas geras dalykėlis, jei nebuvo ankščiau idėta.
www.yappr.com

jamu paišiuką ir rašausi adresiokus bigsmile.gif ačiū tau bigsmile.gif
Atsakyti
A&S, prašom, prašom. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 18:31)
A&S, prašom, prašom.  mirksiukas.gif

einu pašmirinėt ten bigsmile.gif
Atsakyti