Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

Kažkaip temos pavadinimas lyg ir " Mokykimes anglu kalbos savarankiskai - 4, Toliau bendraujam, mokomes, dalinames " bet angliško bazaro tai neįžvelgiu biggrin.gif
Come on wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena @ 2008 07 06, 00:59)
Kažkaip temos pavadinimas lyg ir " Mokykimes anglu kalbos savarankiskai - 4, Toliau bendraujam, mokomes, dalinames " bet angliško bazaro tai neįžvelgiu biggrin.gif
Come on wink.gif

čia ne ta tema, kur angliškai kalbasi tarpusavyje...čia nėra kas ištaisytų klaidas...kitoj temoj bendraujama angliškai...pati žinai mirksiukas.gif čia dalijasi informacija, turima medžiaga, nuorodomis...
beje mergelikės labai fainas pratybas radau knygyne...pažengusiems ir pradedantiems...pagal lygius...kai būsiu namuose, įmesiu pavadinimą ir autorių...gale yra atsakymai, tad puiku, nes gali pasitikrinti kaip atlikai užduotis... thumbup.gif
Atsakyti
sveikos naujai prisijunge ir senbuves mirksiukas.gif ziuriu vasara dar neisgulde musu gretu? biggrin.gif
slaptazodzius issiunciau o sian zadu pasidairyneti kas gero naujo interneto platybese smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu pasiulyma, nebutu norinčiu daryti pamokeles ar kazka pamasaus ir atskiroje temoje, deti tam tikros temos zodyna, pratimus ivairiausius ir t.t cia dar palaida ideja, bet jei kam idomu butu galetumeme kazka panasaus pasidaryti ir besimokancioms butu tikrai naudinga, man patiko kaip pries metus kazkur Fainulka dejo atskiru temu zodynus ir medziaga ta tema, manau tai atgaivinti reiketu, ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Lieputaite @ 2008 07 03, 12:30)
Sveikos norėčia ir aš prisijungti  4u.gif
Gal pradžiai, kas padėtų su mokomaisiais žodyno diskais  ax.gif

na su zodynais tai pamenu kazkas is merginu dalinos Alkonu? gal atsilieps, arba reiktu temose paieskoti..
o internete tai zodyneliu taip pat netruksta, jei nori parsisiuntimui tai beda kad tai ka turiu jie anglu-anglu...
Atsakyti
O jūs nebandėte 'English 20 minutes a day' rinkinio? rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 15:21)
Sveikos, turiu pasiulyma, nebutu norinčiu daryti pamokeles ar kazka pamasaus ir atskiroje temoje, deti tam tikros temos zodyna, pratimus ivairiausius ir t.t cia dar palaida ideja, bet jei kam idomu butu galetumeme kazka panasaus pasidaryti ir besimokancioms butu tikrai naudinga, man patiko kaip pries metus kazkur Fainulka dejo atskiru temu zodynus ir medziaga ta tema, manau tai atgaivinti reiketu, ka manot?

ideja gera, tik is patirties - beda kad tam reik laiko, nors atrodo na kiek gi cia truksi... laiko panasu kad turesiu pakankamai manau rugpjucio vidury - gal tada ?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 16:21)

gera mintis....aš visom keturiom už anglų k.tobulinimą įvairiausiais būdais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 16:03)
O jūs nebandėte 'English 20 minutes a day' rinkinio?  rolleyes.gif
user posted image

ne neteko, gal pati esi isbandzius?
siek tiek skeptiskai ziuriu i tokius rinkinius.. nes zinau kaip sunku prisiversti kasdien... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 16:03)
O jūs nebandėte 'English 20 minutes a day' rinkinio?  rolleyes.gif
user posted image

Turiu as ji, sipa cia pradedantiesiems labai gerai o ypac klausimas, kai netingiu ir pati pasiklausau ax.gif
Tai as dabar laisvesne tai galeciau medziagos paieskoti, tik pirmas klausimas kokiu lygiu tai daryti, ta prasme uzduotis ir visa kita advanced gal neleiciam manau daug kam persunku bus tai gal reikia rinktis tarp elementary ir pre intermedia. ka manot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 07 06, 17:09)
siek tiek skeptiskai ziuriu i tokius rinkinius.. nes zinau kaip sunku prisiversti kasdien...  blush2.gif

sunkoka blush2.gif bet norėčiau pamėginti...kažin kur tokį būt galima gauti?man klausymo labai reikia...nes kolkas sunku rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 06, 17:10)
Turiu as ji, sipa cia pradedantiesiems labai gerai o ypac klausimas, kai netingiu ir pati pasiklausau  ax.gif
Tai as dabar laisvesne tai galeciau medziagos paieskoti, tik pirmas klausimas kokiu lygiu tai daryti, ta prasme uzduotis ir visa kita advanced gal neleiciam manau daug kam persunku bus tai gal reikia rinktis tarp elementary ir pre intermedia. ka manot?  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pradėkim nuo lengvesnių...jei jau labai bus pažengusių pas mus...tai tada ir sunkesnį lygiuką pamėginsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 07 06, 16:09)
siek tiek skeptiskai ziuriu i tokius rinkinius.. nes zinau kaip sunku prisiversti kasdien...  blush2.gif

Aš ši rinkini pirkau vien delto tos tašytes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar ta papke labai man naudinga ir reikalinga thumbup.gif
Papildyta:
Tai pradžiai elementary tiks ar beginner imti? rolleyes.gif
Atsakyti