Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(simoneta @ 2008 06 12, 18:23)
Bet situ knygu negalima atsiusiiti ar ne?

galima - ten reikia i jas ieiti ir tik tada parsisiusti - tame puslapiuke aplamai nemazai info knygu programu anglu kalba... as idejau tau nuoroda jau su atlikta paieska... puslapiukas apima daug info todel kartais letai vartosi... mirksiukas.gif

Na kas jungiasi siandien i meetuka? ax.gif mumi busim ten ir jei kurios sugalvosit prisijungti, nepamirskit brukstelt man i AZ ir susizinot kontaktini telefoniuka, kad zinotumet kaip mus atpazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena... ax.gif as nesuprantu, parsisiunciu ta programa su anglu kalba, o man jos neatidaro kazkodel... g.gif unsure.gif programa 2007 metu kompe visa, ir vistiek! verysad.gif
Atsakyti
Lia, stoju i kluba ir as smile.gif . Padariau ta testuka kur 3 psl, ismete intermediate, bet dar tokia nesijauciu,nes laikuose grybu pieva.
Siaip kompe turiu nemaza kolekcija knygu sukaupusi pdf formatu, galit drasiai i az klaust gal turesiu ir galesiu per skype atsiusti,ar i pasto dezute jei jos talpios, nes manoji tai vos 10kb talpina prie laisko doh.gif
Prisedu prie angliu tik retkarciais, dazniausiai buna 1 sav mokinuos kitas dvi jau nebeiseina, bo pilvuka antra auginu, tai sveikata kartais pajuokauja, o dar ir mano mazoji isdykus, tai tenka paskui ja begioti.Vat tep va ir prisesti nebelieka laiko 4u.gif
Tai del knyguciu galit rasyt pabandysiu padet wub.gif
Atsakyti
Taip vakar ir neparasiau savo skype.Jis butu toks : ievosiusm.
O merginai kuri vakar kreipes matyt ne taip parasiau , bet az istryniau todel nzn kur galeciau nusiusti tikraji skype.
Atsakyti
Labukas,

aš taip pat norėčiau prisijungti prie jūsų ir gauti slaptažodį, nes noriu pasimokyti anglų kalbos taip pat tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
labukas.jei.kam aktualu,tai per emule atradau anglu audio kursus pradedantiems,pazengusiems.tik yra viena problema.letai siunciasi. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solvita: 28 birželio 2008 - 18:43
Sveikos, miargickos bigsmile.gif , po ilgos pertraukos ( visus mokslo metus nerasiau) vel jungiuosi prie jusu. Mokslo metais lankiau anglu kursus labai patiko, nereali destytoja, igyjau daug ziniu, nes mokykloje nieko neismokau. Si karta jungiuosi prie jusu, nes noriu padidinti savo zodyna, gal rekomenduotumet kokiu knyguciu ar kazko pan.? ax.gif

Beje, kaip meetukas praejo? Idomu butu suzinoti ispudzius bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama: ): 29 birželio 2008 - 23:01
QUOTE(Seila @ 2008 06 16, 17:15)
laba diena... ax.gif as nesuprantu, parsisiunciu ta programa su anglu kalba, o man jos neatidaro kazkodel... g.gif  unsure.gif programa 2007 metu kompe visa, ir vistiek! verysad.gif

apie kokia programele kalbi??? patikslink nes ju turim nemazai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 06 29, 23:00)
Sveikos, miargickos bigsmile.gif , po ilgos pertraukos ( visus mokslo metus nerasiau) vel jungiuosi prie jusu. Mokslo metais lankiau anglu kursus labai patiko, nereali destytoja, igyjau daug ziniu, nes mokykloje nieko neismokau. Si karta jungiuosi prie jusu, nes noriu padidinti savo zodyna, gal rekomenduotumet kokiu knyguciu ar kazko pan.? ax.gif

Beje, kaip meetukas praejo? Idomu butu suzinoti ispudzius bigsmile.gif .

sveika prisijungus ir vel thumbup.gif - kuris laikas vis maziau laiko turiu ilyst cia pas jus - o ir pilvukas auga save vakarais palepint reikalauja o ne prie kompiuterio sedet... va kai i dekreta iseisiu zadu rimciau kibt i savarankiskas studijas ir jumi dazniau aplankysiu ir medziagytes naujos reiktu jau internete paieskot... ax.gif

o del meetuku - tai pasakysiu - kad paskutiniu metu 2 ar3 senbuves susitinkam, naujokes neprisijungia - gal nedrista, gal uzsieme...
vat ir siandien zadam susibegt bet ne 18 o velinam susitikima 19valandai... gal norit kas prisijungt? rasykit i AZ iki 18:50 busiu prie kompo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas ir man galetu imest slaptazodi? ax.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos norėčia ir aš prisijungti 4u.gif
Gal pradžiai, kas padėtų su mokomaisiais žodyno diskais ax.gif
Atsakyti
Sveikos...po pertraukėlės vėl kimbu į moksliukus...priimsit? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėčiau ir aš prisijungti jei galima. blush2.gif
Atsakyti