Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

tai nieks ir nezinote g.gif kur atsisiusti kursus pradedantiems verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as nusprendziau pradeti mokytis anglu, nes kazko atrodo, kad be jos neissiversiu smile.gif. Turiu nusipirkusi knygute A. Pikver "Grammar is easy" (cia, kai pries metus dar lankiau anglu pamokas privaciai, bet apleidau blush2.gif ). parsisiunciau is cia esanciu nuorodu knyguciu (nors kai kurios neatsidaro) ir bandysiu kibti i darba smile.gif . Gal dar yra kokiu nors knyguciu pradedantiesiems - bandyciau atsirinkti, kuri man tiktu labiau. Knygyne vis pasiziuriu ir pavartau ivairias knygas, kur su kompaktais yra, bet kazkaip neitikina jos manes... Ir aplinkiniai sako, kad taip neismoksiu - reikia privaciu pamoku.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri turit knyguciu is serijos "Penguin books"?
Atsakyti
QUOTE(Persika @ 2008 06 02, 22:00)
Sveikos, as ir noriu prisijungti prie Jusu smile.gif

junkis mirksiukas.gif
sveikutes -sugrizau po savo kelioniu londonan alia prisipazinsiu, mazai lavinau savo kalba lotuliukas.gif beda kai pas gimines lietuvius vaziuoji - ner poreikio kalbetis angliskai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(astiti @ 2008 06 03, 09:34)
as taip pat noreciau prisijungti prie jusu  blush2.gif  ir gauti slaptazody blush2.gif  dar tik db pradejau mokytis anglu savarankiskai blush2.gif

junkis mirksiukas.gif slaptazodi issiunciau o noras savarankiskai - sveikintinas thumbup.gif linkiu kantrybes ir valios pastangu - man ju pritruksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solvita @ 2008 06 03, 23:21)
tai nieks ir nezinote g.gif kur atsisiusti kursus pradedantiems verysad.gif

kursu lietuviu kalba interneto playbese ne pyragai.. sudeti i internet ka turiu kolkas nepavyks - su greiciais uploadui pas mane namie ne kas unsure.gif
o Headway bandei?

Dar gal pabandyk pasidairyti cia? nezinau ar cia verta demesio - tiesiog radau internete ivedus "anglu kalba internete" mirksiukas.gif
http://www.klenys.com/anglu/?l=1

Papildyta:
QUOTE(kristen @ 2008 06 10, 12:02)
Sveikos, ir as nusprendziau pradeti mokytis anglu, nes kazko atrodo, kad be jos neissiversiu  smile.gif. Turiu nusipirkusi knygute A. Pikver "Grammar is easy" (cia, kai pries metus dar lankiau anglu pamokas privaciai, bet apleidau  blush2.gif ). parsisiunciau is cia esanciu nuorodu knyguciu (nors kai kurios neatsidaro) ir bandysiu kibti i darba smile.gif . Gal dar yra kokiu nors knyguciu pradedantiesiems - bandyciau atsirinkti, kuri man tiktu labiau. Knygyne vis pasiziuriu ir pavartau ivairias knygas, kur su kompaktais yra, bet kazkaip neitikina jos manes... Ir aplinkiniai sako, kad taip neismoksiu - reikia privaciu pamoku.

ta knygute kaip jau esu inejus man labai patiko smile.gif
gramatikos pagrindams -pats tas mirksiukas.gif
kitu lietuvisku kompaktu nepirkciau.. jau esu padarius klaida... labai jau neisdirbti ir toks vaizdas iskepti tik tam kad babkiu susirinkt jokios is ju naudos... jau geriau tildes zodyna susiinstaliuot (tarimui zodynui) O del privaciu pamoku - jei pinigeliu netruksta zinoma kad mokytis su profesionaliu destytoju lengviau nei savarankiskai... tada ir prisiverst lengviau.. bet mane savarankiskai pastumejo ismokt pradzia, kad nereiketu leisti pinigeliu uz primityvius pagrindus.. nes ar tu mokais beginerio lygi ar intermediate lygi - pinigeliai tie patys ir man pasirode kad gaila blush2.gif tokia tad mano pradzia buvo....
Atsakyti
QUOTE(JK_Vilnius @ 2008 06 11, 07:26)
Sveikos,
gal kuri turit knyguciu is serijos "Penguin books"?

pabandyk cia paieskot - gal dar bus veikianciu nuorodu:
http://www.avaxspher...n...k&commit=Go
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 06 11, 23:03)

aciu uz slaptažody 4u.gif tikriausiai kai kurios nuorodos jau gerokai pasenusios, nes net neuzsikrauna puslapis g.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu patarima (ar pasiulyma) klaipedietems (nors manau ir kitu miestu gyventojos gali tuo pasinaudoti). As Simonaitytes bibliotekoj antrame abonimento aukste radau gana daug knygu anglu kalbai mokytis (taip pat ir kitoms kalboms buvo). Viena knyga is serijos "ismokime anglu per 30 dienu" net su kompaktu gavau. Pasiemiau ir dar kelias (nes man nuo pradziu reikia), atsivieciau (copy1 ant reklaminiu lapu nemokamai sviecia). Pasiziuresiu kuri labiau patiks. Jau 2 papkes prisisegiau ivairios sviestos medziagos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristen: 12 birželio 2008 - 11:07
QUOTE(kristen @ 2008 06 12, 12:06)
Sveikos, turiu patarima (ar pasiulyma) klaipedietems (nors manau ir kitu miestu gyventojos gali tuo pasinaudoti). As Simonaitytes bibliotekoj antrame abonimento aukste radau gana daug knygu anglu kalbai mokytis (taip pat ir kitoms kalboms buvo). Viena knyga is serijos "ismokime anglu per 30 dienu" net su kompaktu gavau. Pasiemiau ir dar kelias (nes man nuo pradziu reikia), atsivieciau (copy1 ant reklaminiu lapu nemokamai sviecia). Pasiziuresiu kuri labiau patiks. Jau 2 papkes prisisegiau ivairios sviestos medziagos.

Tai gal butu galima nuskanuoti ir su mumis pasidalinti ? blush2.gif Butume dekingos 4u.gif
Atsakyti
Skenerio neturiu verysad.gif
Atsakyti
Labukas... 4u.gif noreciau is as prie Jusu prisijunkti, jau siunciuosi ta programa...Gal kuri slaptazodi pasakytumete?! ax.gif
Papildyta:
kazkodel parsiunte bet neatidaro man...Ismeta internete kazkokia nuoroda...nesuprantu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 06 12, 00:33)

Bet situ knygu negalima atsiusiiti ar ne?
Atsakyti