Sveikos, Superdalyvės Norėčiau kreiptis į šios temos žinoves. Taigi, pradėsiu. Anglų kalbą mokykloje mokausi jau 6 metus... Įdomiai skamba, bet čia tokios suvaržytos programos, kad, norint gerai išmokti kalbą, reikia imtis papildomų veiksmų. Tad prašyčiau patarti, kokio lygio knygos ir pratybos(iš visoje šioje temoje pateiktųjų) man labiausiai tiktų? Mokykloje jau antrus metus mokausi iš Click On 4 knygos. Mačiau čia yra visokių "Interm..", "Adventure". Kitąmet būsiu 11-toke. Ačiū, ačiū, ačiū už pagalbą
Nzn, man labai prie sirdies fast trackai.jei tu dabar desimtoke gali pabandyti fast track to fce, nors gal ne, sunkoka gali buti, geriau pabandyk enterprise 3 arba 4, jei reikia patobulinti gramatika gera knyga yra grammarway 3 arba 4. Tokia mano nuomone.
joo pritariu enterprice yra geros knygos, arba dar man patinka click on ten taip viskas gan aiskiai bent jau man, tik nezinau ar buvo jos cia pasiulytos neisidemejau
Merginos, gal galit pasiūlyti kur ieškoti Longman New Snapshot vadovėlių?
Turiu omeny, el.variante
Turiu omeny, el.variante
labai ačiū *
Sveikos mergaites man taip reiketu Market leader course book knygos,ji kainuoja gan nemazai,tai gal imanoma gauti kompiuterine versija,butu labai gerai jei kuri pagelbetumete aciu
gal kuri nors zinote ka nors tinkamo tik pradedantiems.na,ne pradinuku lygio bet..
QUOTE(*egzotika* @ 2008 03 04, 21:52)
Sveikos mergaites man taip reiketu Market leader course book knygos,ji kainuoja gan nemazai,tai gal imanoma gauti kompiuterine versija,butu labai gerai jei kuri pagelbetumete aciu
Patikslink kokio lygio taureikia?
intermediate, pre-inter... upper-interm.. ir t.t. ?
Aš taip pat norėčiau slaptažodžio. Taip pat ir to Pronunciation vadovėlio. Ačiū :-)
Sveikos As pries keleta menesiu buvau prie jusu prisijungus, bet paskui kazkaip atitrukau.
Tai dabar skelbiu apie sugrizima, nes nusprendziau labai rimtai pasimokyt. Atideliojant pastebiu kaip bega laikas, per kuri jau galejau buti ne mazai ismokus.
Tad dabar isipareigoju sau metams, per kuriuos turiu tiksla istobulinti savo anglu kalba
Merginos, dar ir klausimeli tureciau Gal zinot kokia nuoroda, kur galeciau rasti testa savo anglu k. lygiui patikrinti? Butu idomu del saves ir zinociau i kokio lygio knygas orientuotis. Buciau laaaaaaaaaabai dekinga
Tai dabar skelbiu apie sugrizima, nes nusprendziau labai rimtai pasimokyt. Atideliojant pastebiu kaip bega laikas, per kuri jau galejau buti ne mazai ismokus.
Tad dabar isipareigoju sau metams, per kuriuos turiu tiksla istobulinti savo anglu kalba
Merginos, dar ir klausimeli tureciau Gal zinot kokia nuoroda, kur galeciau rasti testa savo anglu k. lygiui patikrinti? Butu idomu del saves ir zinociau i kokio lygio knygas orientuotis. Buciau laaaaaaaaaabai dekinga
QUOTE(pepilota @ 2008 03 11, 11:46)
Sveikos As pries keleta menesiu buvau prie jusu prisijungus, bet paskui kazkaip atitrukau.
http://www_englishje.../test_level.asp
Aš pasitikrinau, per šitą norodėlę, kažkuri mamytė buvo įdėjus. Manau nesupyks jei pakartosiu.
O šiaip ačiū visoms už nuorodas, jau nebežinau net nuo ko griebtis, atrodo ir to reikia ir to reikia........
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 03 05, 23:38)
Patikslink kokio lygio taureikia?
NA VA PASITIKRINAU SAVO TA LYGI IR TIK INTERMIDIATE SIAUBAS KA REISKAI NAMIE SEDET METUS LAIKO IR NIEKO NEDARYT
TAI prasau labai priimti ir mane i ta Jusu bureli