Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(unytia @ 2008 05 28, 18:10)
prasau slaptazodzio 4u.gif 10 zinuciu surinkau.aciu 4u.gif

Aš tai visas 149 matau... Čia nebūtinai tik šioje temoje reikėjo. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Guvilė @ 2008 05 28, 18:47)
Turiu klausimą. Kaip pasakyti angliškai: mes plaukėme baidarėmis? unsure.gif

We went canoeing.
Atsakyti
sveikos slaptazodzius issiunciau - pasikartosiu - zinutes renkamos visame forume o ne sioje temoje mirksiukas.gif o ju skaicius matomas po jusu avataru rolleyes.gif

O del Elementary audio failu hmm kaip keista einu paieskot, nes pas save issitryniau jau - nebeaktualu smile.gif dabar turiu tik nuo intermediate lygio..
Papildyta:
New Headway Elementary
Knyga

audio 1
audio 2
audio 3

Niu dabar turetu but ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 05 28, 21:22)
sveikos slaptazodzius issiunciau - pasikartosiu - zinutes renkamos visame forume o ne sioje temoje  mirksiukas.gif  o ju skaicius matomas po jusu avataru  rolleyes.gif

O del Elementary audio failu hmm kaip keista einu paieskot, nes pas save issitryniau jau - nebeaktualu smile.gif dabar turiu tik nuo intermediate lygio..
Papildyta:
New Headway Elementary
Knyga

audio 1
audio 2
audio 3

Niu dabar turetu but ok  mirksiukas.gif

ot ziopla as nemaciau doh.gif jau senai buciau pradejus mokintis.bet aciu geriau veliau negu niekada thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 05 28, 19:22)
sveikos slaptazodzius issiunciau - pasikartosiu - zinutes renkamos visame forume o ne sioje temoje  mirksiukas.gif  o ju skaicius matomas po jusu avataru  rolleyes.gif

Papildyta:
New Headway Elementary
Knyga

audio 1
audio 2
audio 3

Niu dabar turetu but ok  mirksiukas.gif

labai aciu tau fainulka.siunciuosi bigsmile.gif pradesiu mokytis thumbup.gif
Papildyta:
as noreciau paklausti,ka dar galetumet pasiulyti pradedantiems smile.gif aciu
Atsakyti
dar kiek girdejau yra tokie mokomieji cd kur angliskai-lietuviskai sneka.nes as nesenai atvykau gyventi i anglija,nieko beveik nesuprantu .o mokykloje mokiausi vokieciu.prasau patarimo ir pagalbos.aciu
Atsakyti
man irgi reiketu pradedantiesiems,nes daug is senu nuorodu neveikia blush2.gif per nakti visas keturias temas perskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 05 28, 18:41)

We went canoeing.

Labai labai ačiū, Pasaule. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solvita @ 2008 05 29, 10:54)
labai aciu tau fainulka.siunciuosi bigsmile.gif pradesiu mokytis thumbup.gif
Papildyta:
as noreciau paklausti,ka dar galetumet pasiulyti pradedantiems smile.gif aciu

Na man asmeniskai pradziai labai tiko ir patiko English plius kompakciukai.. tik dabar siu dienu akimis jie atrodo primityvoki.. (nors advanced lygio as juos po siai dienai pasileidziu) ir ne ant visu nauju windowsu pasileidzia.. berods ant Vista'os isvis ne..
as situ kompaktu pagalba ir skaityt ir tart zodzius savarankiskai ismokau - nors yra vienas minusas - kai kuriu zodziu tarimas savarankiskai ismoktas yra klaidingas ir jo niekaip neatsikratau - pripratimas blogiau prigimimo smile.gif
Man gramatikai labai padejo susivokt (visiskai savarankiskai) - tokia melyna lietuviska plona gramatikos knygute - buvau kazkurioj temoj jos pavadinima rasius - ten patys pagrindai ir labai aisku buvo pradzioj nes kompaktuose ta pati gramatika jau buvo su pavyzdukais...

kada nors gal prisiruosiu kompakciukus sudet internetan.. ax.gif neprisizadu, nes paskutiniu metu toks tinginukas apemes nestuke.gif ...
Atsakyti
nesu labai dažna dalyvė blush2.gif , bet gal ir man galima tą stebuklingą slaptažodį? mirksiukas.gif
Būčiau labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
laba diena - sorry merginos, kurios norejot prisijungti siandien i meetuka, neivyko jis ir vis per mane - uzsiverciau darbais.. ir panasu kad reiks keist meetuku diena, o tai pirmadieniai kazkaip labai jau itempti po savaitgaliu tampa... ax.gif kita savaite pirmadieni marsiruosiu po Londona tai siulau kita savaite organizuotis treciadieniui ar ketvirtadieniui ax.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir noriu prisijungti prie Jusu smile.gif
Atsakyti
as taip pat noreciau prisijungti prie jusu blush2.gif ir gauti slaptazody blush2.gif dar tik db pradejau mokytis anglu savarankiskai blush2.gif
Atsakyti