Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

QUOTE(FAINulka@ @ 2008 05 25, 18:56)
1.CD tai nieko gero Lietuvoj nesu macius, neverti tu pinigu ko uz juos prasoma biggrin.gif

2. ...senose temose buvo merginu sudeti puslapiukai (nuorodos), kur kas ka gero rado, pasivartyk...

3. ...o dar geriau palavinti rasyba musu kitoje temeleje, kur galime diskutuoti, pasipasakoti (gaila kad tai vyksta vangiai) o Pasaule mums pataiso klaidas  thumbup.gif  mirksiukas.gif  zr. mano parase nuorodele...

1. Jau isitikinau irnesakyk.gif Ivedziau i google pajeska del info ka turi knygynai, ir aisku ismete pirmiausiai ne knygynu pasiula, o SM sia tema biggrin.gif Geda, kad nepagalvojau kad ir apie tai yra snekama SM ax.gif thumbup.gif
2. aciukas dideliausias. Ijungiau paieska ir radau 4u.gif o dar sako sm pajeska nedirba.Kas iesko tas randa biggrin.gif
3. Tuoj parartosiu gramatika ir butinai prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 05 26, 21:43)

3. Tuoj parartosiu gramatika ir butinai prisijungsiu  4u.gif

nieko ner geriau uz praktika parasysi suklysi pataisys vel parasysi smile.gif taip greiciau prisiversi ir gramatika pasiskaityt kur matysi kad darai klaidas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal dar i komplekta prie Elementary knygutes (Headway) siulau parsisiusti sio lygio video, gyvu vaizdeliu ir tarimo paklausyti:

Unit 01 - A Day In London
video1

Unit 02 - The Train Driver
video2

video1 ir video2 drauge

Arba dar keletas nuorodeliu i ELEMENTARY liogio video rinkini:
1. A Day in London
2.The Train Driver
2. The Party
4. Heathrow Airport
5. The Bank
6. Shakespeare
7. The Pub
8. Tea
9. The Phone Box
10. Climbers
11. The Dinner Party
12 Cappuccino

video1
video2
video3
video4
video5
video6
video7
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 05 26, 20:24)

labas fainulka.aciu tau uz nuorodas,bet man rodo kad failu nera.
Atsakyti
labas mamos.kazkada bandziau surinkti 10 zinuciu ir dingau,maniau kad mokysiuos kursuose,bet kadangi dukryte maza,mano kursai nuplauke,tai vel jungiuosi i jusu buri ir toliau renku zinutes 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote galiojancius linkus anglu CD ax.gif aciu
Atsakyti
na pasiskaiciavau savo zinutes,sita septinta jau greit gausiu slaptazodi thumbup.gif bandau pati mokintis,na tikiuosi pavyks blush2.gif
Atsakyti
mamos o yra programos kad lavint kalba? blush2.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites ax.gif kazko cia tylu g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Bandau ir as jungtis i kompanija. Pasitkrinau savo ziniu lygi ir esu ties
PRE INTERMEDIATE lygio.... Gal butu galima gauti slaptazodzius. blush2.gif 4u.gif
Pirmas knygute pacia turiu... bet ten kad ir pakartojimui labai jau paprasta noriu eiti i prieky...
Atsakyti
prasau slaptazodzio 4u.gif 10 zinuciu surinkau.aciu 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimą. Kaip pasakyti angliškai: mes plaukėme baidarėmis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvilė: 28 gegužės 2008 - 17:48