Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

brangiosios visoms issiunciau slaptazodzius - Žieda nepainiok merginų, nebūtina tas žinutes surinkti čia, beje jos jau turi gerokai daugiau nei 10 mirksiukas.gif
Svarbu kad po Jusu avatarais matyciau >10 zinuciu ax.gif

Beje plepejimams siulau kraustytis i kita tema - ji mano parase ir ten bandyt regzti sakinukus angliskai - kuriuos iki siol mums Pasaule (dekui jai) istaiso, kad zinotume kaip taisyklingai turi but... tema cia:
http://www.supermama...?...8445&st=360

Papildyta:
QUOTE(simoneta @ 2008 05 18, 21:38)
O aš tai nesugebu atsidaryt nei vienos tos knygos, truksta kompiuteriniu ziniu doh.gif

konkretizuok kas nepavyksta - pagelbesim kaip nors mirksiukas.gif
visu pirma - turi parsisiusti failiuka-knygute
tada tureti programele archyvatoriu (tinka winrar kaip pvz)
tada bandant atidaryti failiuka prasys taves slaptazodzio kuri suvedus tau issiarchyvuos failiukas ir atsidarys knygute smile.gif
jei knygute pdf formato - kad atsidarytu reikia tureti acrobat readeri, jei djvu formato - djvu view'eri..
Apie tai buvo rasoma ir ankstesnese temelese.. mirksiukas.gif
parasyk kurioj vietoj stringi - pagelbesim - gali ir i AZ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 05 21, 12:03)
brangiosios visoms issiunciau slaptazodzius - Žieda nepainiok merginų, nebūtina tas žinutes surinkti čia, beje jos jau turi gerokai daugiau nei 10  mirksiukas.gif
Svarbu kad po Jusu avatarais matyciau >10 zinuciu  ax.gif

Beje plepejimams siulau kraustytis i kita tema - ji mano parase ir ten bandyt regzti sakinukus angliskai - kuriuos iki siol mums Pasaule (dekui jai) istaiso, kad zinotume kaip taisyklingai turi but... tema cia:
http://www.supermama...?...8445&st=360

aaaaaaaaaa.... na, tai dabar viskas aišku. dėkui už slaptažodį 4u.gif
Atsakyti
Kazkada bandziau, ir man neatsidarydavo. Kai turesiu laisvesnio laiko, bandysiu dar. Pakol kas zaidziu su jusu pasiulytais testais (kur lygi nustato)
Atsakyti
QUOTE(kaunasada @ 2008 05 21, 22:00)
Kazkada bandziau,  ir man neatsidarydavo.  Kai turesiu laisvesnio laiko, bandysiu dar. Pakol kas zaidziu su jusu pasiulytais testais (kur lygi nustato)

jei nesiseksrasyk - gelbesim mirksiukas.gif
o kai turesit laisvesnio laiko junkites pirmadieniais prie musu paplepet drinks_cheers.gif si pirmadieni tesusirinkom dviese - aktyviau merginos, nebijokit mirksiukas.gif
Atsakyti
labas ax.gif fainulka gal galetumei ir man slaptazodi atsiusti...radau tavo ideta tarimu knygele - labai uzsimaniau 4u.gif galbut truputi skyles uzkaisios ji man rolleyes.gif
Atsakyti
labai labai aciu uz slaptazodi oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Nuo pirmadienio pradedu savarankiska anglu kalbos mokymasi ax.gif Mokykloj ir univere buvo A lygis cool.gif Taciau, praejo jau 7 metai kai emiau i rankas anglu kalbos vadoveli doh.gif Ir man atrodo viska pamirsau blink.gif Bent jau zodziu bagazas tai nuskurdo sakes kaip verysad.gif Paskaityt paskaitau, o pakalbet, tai sunkiai zodzius surandu blush2.gif O gramatika niekada nebuvo ideali, taciau ja prisiminti butu lengviausia manau g.gif ax.gif
Jus jau patyrusios, gal zinot kur internete koki puslapiuka, kad butu pratimai, ir kad automatishkai taisytu ir klaidas rodytu g.gif Ar bent koks CD pirkt...Nieko tokio nerandu unsure.gif Pati mokinsiuos is savo senos mokyklines literaturos irnesakyk.gif Gramatikai pradziai manau bus perakis mirksiukas.gif
Atsakyti
wink.gif man ir tas pats... kalbet labai sunku. tik reikia kazka pasakyt - tai ir visi zodziai isgaruoja kazkur, gramatika dingsta. blush2.gif
Atsakyti
Kiekvieną vakarą kremtuosi, kad nemoku anglų kalbos... Atrodo ir medžiagos turiu ir noro (kažkiek) yra, bet vis atrandu kitų veiklų.. Taip ir lieka ta anglų į kampą pastatyta.. Vat pasiguodžiau rolleyes.gif Manau būtų lengviau, jei prie jūsų prisijungčiau..pirmadieniais. Būtų kaip spyris į užkakalį ax.gif Tad jei priimsit - pirmadienį būčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 05 24, 22:52)
Sveikutes  4u.gif Nuo pirmadienio pradedu savarankiska anglu kalbos mokymasi  ax.gif Mokykloj ir univere buvo A lygis  cool.gif Taciau, praejo jau 7 metai kai emiau i rankas anglu kalbos vadoveli  doh.gif Ir man atrodo viska pamirsau  blink.gif Bent jau zodziu bagazas tai nuskurdo sakes kaip  verysad.gif Paskaityt paskaitau, o pakalbet, tai sunkiai zodzius surandu  blush2.gif O gramatika niekada nebuvo ideali, taciau ja prisiminti butu lengviausia manau  g.gif  ax.gif
Jus jau patyrusios, gal zinot kur internete koki puslapiuka, kad butu pratimai, ir kad automatishkai taisytu ir klaidas rodytu  g.gif Ar bent koks CD pirkt...Nieko tokio nerandu  unsure.gif Pati mokinsiuos is savo senos mokyklines literaturos irnesakyk.gif Gramatikai pradziai manau bus perakis  mirksiukas.gif

CD tai nieko gero Lietuvoj nesu macius, neverti tu pinigu ko uz juos prasoma biggrin.gif
o medziagos internete tai kiek tik nori, viskas priklauso, ko nori testu, pratimuku, gramatikos... tokio universalaus, kuriame butu viskas ko reikia besimokinantiems kaip ir neteko rasti - viename tas, kitame tas... senose temose buvo merginu sudeti puslapiukai (nuorodos), kur kas ka gero rado, pasivartyk, o dar geriau palavinti rasyba musu kitoje temeleje, kur galime diskutuoti, pasipasakoti (gaila kad tai vyksta vangiai) o Pasaule mums pataiso klaidas thumbup.gif mirksiukas.gif zr. mano parase nuorodele...
Papildyta:
QUOTE(mazgis @ 2008 05 24, 23:45)
Kiekvieną vakarą kremtuosi, kad nemoku anglų kalbos... Atrodo ir medžiagos turiu ir noro (kažkiek) yra, bet vis atrandu kitų veiklų.. Taip ir lieka ta anglų į kampą pastatyta.. Vat pasiguodžiau  rolleyes.gif  Manau būtų lengviau, jei prie jūsų prisijungčiau..pirmadieniais. Būtų kaip spyris į užkakalį  ax.gif Tad jei priimsit - pirmadienį būčiau  blush2.gif

mielai priimsim, parasiau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles-asarele @ 2008 04 21, 07:03)
aš čia su dar tokiu prašymu. Tuo pačiu, bandau mamą priverst mokytis anglų.smile.gif tai į komplektuką betrūkstą šitų audio(jei teisingai supratau)

New Headway English Course Elementary
1 dalis 49.99MB
2 dalis 49.99MB
3 dalis 49.99MB
4 dalis 49.99MB
5 dalis 15MB
nes senos nuorodos nebeveikia:) bučiau labai dėkinga.

O pati vis dar renkuosi nuo ko čia man pradėjus:)

labas brangiosio thumbup.gif as taip pat ieskau audio kursu.gal kas zinote is kur galeciau atsisiusti,ir kokie paswordai.aciu visoms uz atsakymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solvita @ 2008 05 26, 09:43)
labas brangiosio  thumbup.gif as taip pat ieskau audio kursu.gal kas zinote is kur galeciau atsisiusti,ir kokie paswordai.aciu visoms uz atsakymus wub.gif

New Headway Elementary
Knyga

audio 1
audio 2
audio 3
Atsakyti