Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

Gyvenu Kaune, todėl, labai gaila, į sudalyvauti Jūsų rengiamuose susitikimuose negaliu. Man vasara -kaip tik intensyvaus mokymosi laikas, nes tada atostogų metu galiu sau tai leisti smile.gif . Kadangi turiu šiokius tokius vokiečių kalbos žinių pagrindus, todėl anglu man labai labai reikalinga, nes dabar kalbu pusiau vokiškai, pusiau angliškai blush2.gif
Atsakyti
O aš tai nesugebu atsidaryt nei vienos tos knygos, truksta kompiuteriniu ziniu doh.gif
Atsakyti
Laba diena...
O mano problema ta, kad aš niekaip anglų kalbos neišmokstu... Nežinau kas man darosi. Rodos ir nemažai tų žodžių žinau, ir tas taisykles mokiausi, bet kai reik kalbėt, tai tokias pievas nukalbu.. doh.gif O apie tarimą tai išvis patyliu.. Neišeina man tos "R" raidės prašveplint kaip kad anglai daro... blink.gif Norėčiau ir aš tas knygutes pavartyt. Gal ir man slaptažodį būtų galima gauti? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš mokiausi anglų kalbos, kai namuose auginau pirmąją dukrą. Atrodo jau neblogą pradžią buvau padariusi, bet išėjus į darbą "laikinai" atidėjau mokslus. Dabar auginu antrąją dukrą ir kol kas bandau savarankiškai tęsti mokslus. Nuo kito mėnesio bandysiu eiti pas mokytoją, o vėliau į kursus. Todėl būtų labai malonu gauti slaptažodį knygų, nes labai norėčiau iš kai kurių pasimokinti. Iš anksto ačiū.
Atsakyti
Norint gauti slaptažodį, neužtenka gražiai paprašyti,reikia dar forume maloniai pabendrauti 10 kartų lotuliukas.gif ..
Atsakyti
Jei paplepeti, tai paplepeti 4u.gif , bet kiek anksciau skaiciau, tai reikia surinkti 10 zinuciu visame forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudene @ 2008 05 20, 19:35)
Jei paplepeti, tai paplepeti  4u.gif , bet kiek anksciau skaiciau, tai reikia surinkti 10 zinuciu visame forume 4u.gif

Nu, anglistes, o jei be tusciu plepalu dar po angliska zodeli imestumem pasirinke kuria nors tema, tai siek tiek naudos butu. Pv. Arteja vasara. Siulau tema augalai, medziai, geles, ju pavadinimai. Tik neperkraut kompo is zodyno, bet kiek viena pradedama ar baigdama zinute paraso koki nors labai paprasta zodeli. Tai nors naudos bus kam pasikartoti o kam ir nauja zodi ismokti iejus i si foruma. Pradedu- palaikykit!
Pv. forget-me-not neužmirštuolė
Atsakyti
QUOTE(Žieda @ 2008 05 19, 15:13)
Norint gauti slaptažodį, neužtenka gražiai paprašyti,reikia dar forume maloniai pabendrauti 10 kartų  lotuliukas.gif ..

Ta prasme, cia, sitoje temoje? As tai drasiai prasiau, nes maniau, kad pakankamai pridiskutavau siame forume.... A tai sitoje temoje reikia? unsure.gif

QUOTE(kaunasada @ 2008 05 20, 18:16)
Nu, anglistes, o jei be tusciu plepalu dar po angliska zodeli imestumem pasirinke kuria nors tema, tai siek tiek naudos butu. Pv. Arteja vasara. Siulau tema augalai, medziai, geles, ju pavadinimai. Tik neperkraut kompo is zodyno, bet kiek viena pradedama ar baigdama zinute  paraso koki nors labai paprasta zodeli. Tai nors naudos bus kam pasikartoti o kam ir nauja zodi ismokti iejus i si foruma.  Pradedu- palaikykit!
Pv. forget-me-not neužmirštuolė

Oj, geles tai man labai patinka. I like flowers.. And I know one very good name of flower. It is lily of the valley (pakalnute). But my best flower is white lily with big blossom. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draidra: 20 gegužės 2008 - 21:19
Aš be neužmirštuolės žinau dar dvi: violet (žibutė) ir snowdrop (snieguolė)
Atsakyti
I know - poppy (aguona) and lupin( lubinas) . smile.gif
Atsakyti
camomile - ramunėlė;
marguerite - ramunė
Kuo skiriasi? Gal viena vaistine kita ne? Kas zino
Atsakyti
QUOTE(kaunasada @ 2008 05 21, 01:20)
camomile - ramunėlė;
marguerite - ramunė
Kuo skiriasi? Gal viena vaistine kita ne? Kas zino

MAn atrodo camomile - vaistine, o marguerite - paprasta ramune.
Atsakyti