Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

Alio, Kaunas, As nesu organizatore. Ka nors ir mes sugalvojam.
Atsakyti
Atsiuskit ir man slaptazodi ax.gif Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 05 14, 20:10)
pradek nuo medziagos pasirinkimo - jau net 4 temos prikalbetos - o jose yra pasirinkimas, komentarai, rekomendacijos... Dairykis i beginner ar elementary lygio vadovelius... mirksiukas.gif

Dekui ,tai kiek suprantu ,reikia kazkokio slaptazodzio ,kur ji galeciau gauti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=knopkyte77,2008 05 13, 19:35]
Sveikutes, labai noreciau pramokti bent pagrinda anglu kalbos . Gal galit padeti nuo ko pradeti ir panasiai smile.gif

Jau buvo rasyta, issiaiskink savo lygi, yra testai (3 psl). Beja man ir siaip testai patinka ir kitu lygiu pradzioj gali paspresti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunasada: 15 gegužės 2008 - 19:10
slaptazodziai jau pas jus mirksiukas.gif

O dabar siek tiek medziagytes toms kurios nori praplesti zodyna apie darbus..

Welcome to Get That Job!
Finding a job can be a complicated and tiring process. Sometimes you just don't know where to start looking, let alone how to persuade a company that you are the best person for the job!

This site is full of activities and quizzes to build on your knowledge of career-related vocabulary and offer some tips on things like how to put together a good CV or come across well in an interview.

You can work your way through this site step by step, from 'Job Search' to 'Interviews' - just click on 'What's next?' on the right of the page each time you have completed an activity. Or you can go straight to whichever units are of most interest to you by using the links at the top of the page.

Happy job hunting!

Daugiau rasite BBC puslapyje (quizai, testai, skaitymas, rasymas ir t.t.) cia...
Atsakyti
Sveikos
noreciau ir as patobulinti savo anglu kalbos zinias o ypac zodyna.TAd jungiuosi i jusu buri. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2008 05 17, 15:09)
Sveikos
noreciau ir as patobulinti savo anglu kalbos zinias o ypac zodyna.TAd jungiuosi i jusu buri. 4u.gif

sveika prisijungus - manau tuoj ir kaunietes gales organizuotis gyvus meetukus rolleyes.gif
Atsakyti
Hello 4u.gif

Norėčiau ir aš slaptažodžio rolleyes.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
sveikos, kaip gerai, kad jus atradau, as lankau siuo metu kursus, baigineju 3 lygi, noreciu papildomai ir pasimokyti, kad isisavinimas vyktu greiciau smile.gif tai papasakokit ka cia veikiat smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukuotukė @ 2008 05 17, 18:09)
Hello  4u.gif

Norėčiau ir aš slaptažodžio  rolleyes.gif Ačiū smile.gif

issiusta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mokslininkės 4u.gif , kadangi norint mokytis t.y. reikiamai knygai gauti reikalingas slaptažodis, o jam gauti taisyklės truputį keistos lotuliukas.gif , norėčiau sužinoti kaip ten atrodo tos Headwey pradedantiesiems (knygos internetu) ar verta kaulyti slaptažodžio, aš tai mokausi iš Cembridž knygų (pirktos knygynuose).
Atsakyti
QUOTE(Žieda @ 2008 05 18, 10:35)
Sveikos mokslininkės 4u.gif , kadangi norint mokytis t.y. reikiamai knygai gauti reikalingas slaptažodis, o jam gauti taisyklės truputį keistos  lotuliukas.gif , norėčiau sužinoti kaip ten atrodo tos Headwey pradedantiesiems (knygos internetu) ar verta kaulyti slaptažodžio,  aš tai mokausi iš Cembridž knygų (pirktos knygynuose).

taisykles kaip jau tau ir rasiau - kuriamos tam kad ju laikytis - 10 zinuciu surinkti forume arba pasidalinti savo turima anglu kalbos mokymosi medziaga manau labai nesudetinga ar ne? mirksiukas.gif ir kaulyti nereikia - automatiskai gausi mirksiukas.gif
tad - jei tikrai esi pasiryzus prisijungti prie besimokinanciu tos taisykles tikrai nera neiveikiamos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(greitai @ 2008 05 17, 18:16)
sveikos, kaip gerai, kad jus atradau, as lankau siuo metu kursus, baigineju 3 lygi, noreciu papildomai ir pasimokyti, kad isisavinimas vyktu greiciau smile.gif tai papasakokit ka cia veikiat smile.gif  drinks_cheers.gif

veikiam gi tai, kad anksciau gan aktyviai dalinomes nuorodomis knygutemis - reiktu pavartyti ankstesnes temeles.. o dabar prislopom.. matyt turim ir kitu uzsiemimu biggrin.gif Beje atgaivinom meetukus vilniuj pirmadieniais kai norincios su tokiom pat paplepeti ir palavinti savo zinias praktiskai gali prisijungti...
siulau organizuotis tokius bendraminciu susibegimus prie kavos puodelio ir kituose mestuose.. thumbup.gif jei gyveni vilniuj - prisijunk si pirmadieni mirksiukas.gif
Atsakyti