Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 4

pirmadieniais apie 18-19 Mindaugo maximos picerijoj...
Koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(kaunasada @ 2008 05 08, 19:56)
Koks miestas?

Vilnius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 05 08, 19:03)
kas uz? mirksiukas.gif
Papildyta:

man tinka, galiu net nuo 17.30 daug maz mirksiukas.gif dabar miesto centre dirbu, tai nesunkiai prisiderinciau
Atsakyti
QUOTE(uosiux @ 2008 05 08, 21:02)
man tinka, galiu net nuo 17.30 daug maz  mirksiukas.gif  dabar miesto centre dirbu, tai nesunkiai prisiderinciau

as jauciu per kamscius anksciausiai apie 17:45.. nors gal ir 17:30 speciau smile.gif
Merginos junkites - tariames kitam pirmadieniui 12d. - Uosiuk ok? - kam per anksti prisijunkit veliau tradiciskai uztrukdavom apie pora valandeliu rolleyes.gif kas prisijungsit - brukstelkit i AZ telefoniuka, susiskambinsim kad nepasiklystumet mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir laikas ir vieta tinka mirksiukas.gif
laukiam ir nauju veidu mirksiukas.gif prisijunkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uosiux @ 2008 05 09, 17:47)
Man ir laikas ir vieta tinka  mirksiukas.gif
laukiam ir nauju veidu  mirksiukas.gif  prisijunkit  drinks_cheers.gif

jei nebus aktyvisciu - panasu kad busim tryse ax.gif
Atsakyti
Alio Kaunietes, Kas ka organizuoja?
Atsakyti
Taigi - merginos, kas gyvenate Vilniuje ir neesate susiplanave siandienos vakaro - kvieciame prisijungti ir gyvai palavinti anglu kalbos vartojima mirksiukas.gif
Susitinkame ŠIANDIEN tradiciskai - Mindaugo maxima - Cili pica - ~17:30-18val
Jei kas veluotumet - nieko tokio, mes uztrunkam su savo plepesiais blush2.gif Ir nebijokite prisijungti jei abejojate savo anglu kalbos ziniomis - mes irgi abejojame, bet kuo daugiau praktikos - tuo lengviau !
brukstelkit man i AZ savo telefoniukus (atsiusiu savo), jei pasiklystumet susiskambinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uosiux @ 2008 05 09, 17:47)
Man ir laikas ir vieta tinka  mirksiukas.gif
laukiam ir nauju veidu  mirksiukas.gif  prisijunkit  drinks_cheers.gif

sveikute, o tavo telefonas gal pasikeite? vyrs kazkoks atsiliepia g.gif pasimeciau - brukstelk man i az telefoniuka smile.gif
Atsakyti
meetukas ivyko, smagu buvo pamatyt senas pazistamas thumbup.gif
kvieciam prisijungti drasiau ir naujokes - juk tikrai nebaisu, mes taip pat mokomes kaip ir jumi ir klaidu darom ir vienos kitas pataisom ir padiskutuojam rolleyes.gif o ir siaip smagiai tos pora valandeliu prabega.. jei kas susigundysit - prasom jungtis kita pirmadieni tuo paciu metu - jei norit bet nedristast - brukstelkit i AZ - itikinsim biggrin.gif ...
Svarbiausia zinoti - kad tai sauni galimybe praktikuotis kalbeti ir panaudoti tai ka mokat ir nieko nekainuoja thumbup.gif na nebent koki deserta beplepant sugalvosit sukirsti lotuliukas.gif
Sekancio susitikimo tema- apie darba ir viskas kas su juo susije rolleyes.gif ta tema pabandysiu ir knyguciu imesti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai noreciau pramokti bent pagrinda anglu kalbos . Gal galit padeti nuo ko pradeti ir panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 05 13, 18:35)
Sveikutes, labai noreciau pramokti bent pagrinda anglu kalbos . Gal galit padeti nuo ko pradeti ir panasiai smile.gif

pradek nuo medziagos pasirinkimo - jau net 4 temos prikalbetos - o jose yra pasirinkimas, komentarai, rekomendacijos... Dairykis i beginner ar elementary lygio vadovelius... mirksiukas.gif
Atsakyti