Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios bakterijos

QUOTE(JolitaJ. @ 2008 01 21, 17:40)
Svikos,mamos...

siandien buvom pas gydytojus ir mums israse nauju bakteriju  Vega Acidofilus ,tik va nepaklausem kiek ir kaip vartoti, o anotacijoje labai menkai parasyta,taip ir nedristu as ju duot savo 2 men mazylei gal zinote kaip?

aciu

Aš esu savo pupai davusi šitų. Duodavau po 1 arba 2 per dieną, kaip ir rašo anotacijoje. Gerai, kad susiprotėjau pasitarti su daktare dėl dozės. Tai liepė ne daugiau kaip po 1 per dieną, nes gana stiprios. Mums tada buvo 3 metai. Suveikė jos labai gerai, o ir daktarė paskaičiusi sudėtį, patikino, kad tikrai vertos dėmesio.
Atsakyti
Man sis probiotikas ir thumbup.gif Kai man nustate nesivystanti nestuke.gif ir padare abrazija,buvo visai nusilpes organizmas,istisai zarnynas durniavo,tai griebiaus sio preparato,po pirmu pakeliu viskas eme geret,taip kad ir as uz Flora care smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 01 17, 17:22)
Mums tiko Linex ...
gyvenam Airijoje, tai kai nuejom i vaistine del geruju bakteriju, pasake, kad cia vaikams galima duoti ju tik nuo 6 metu (aplamai bet kokiu geruju bakteriju) jie pasiule gerti Actimela  schmoll.gif  g.gif

Airijoje is viso jie apie tas bakterijas ne kokios nuomones. Bifido bakteriju, kurios vezamos is Anglijos, galima gauti heath shope!!!!

Linex mums padejo, kai mazajai buvo uzkieteje pora sav viduriai. Daug ka isbandzius pati valgyt (galvojau, kad per piena persiduos), galiausiai tris dienas daviau po viena kapsule. ir pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Mums geriausiai is visu bandytu (o bandem begales skirtingu) padejo Floracare (juo issigydeme auksini stafilokoka ir disbioze) ir Bifoval (mano mazius si labai megsta del braskiu skonio biggrin.gif ). Visi kiti isbandyti probiotikai buvo maziau veiksmingi.
Atsakyti
Mus beria nuo geruju bakteriju (bifolac, acidophilius), sakykit gal dar kam nors taip yra? unsure.gif
Atsakyti
mums irgi labai pute vidurius, tai liepe gert bakterijas..bet mums sake,kad Linex'as turi labai mazai geruju bakteriju. Pasiule gerti firmos "Vga" asidophilus bifidus bakteriju kompleksa. Nepasakyciau,kad viduriukus pute maziau,bet..sunaudojom visa kursa. Bet vistiek nustojo pusti tik suejus trims menesiukams..taip,kad kaip bebutu,tris menesius reikia islaukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 02 14, 12:53)
Mus beria nuo geruju bakteriju (bifolac, acidophilius), sakykit gal dar kam nors taip yra? unsure.gif

Mano dukrytei 1,5 men. Isbertas veidukas. Spuogeliai panasus i prakaitinius. Kaip tik kelias dienas pries tai pradejom vartoti Bifolac. O koks jusu berimas?
Atsakyti
Esu girdejusi, kad beria vaikucius nuo geruju bakteriju. Tokiu atveju reikia pakeisti bakterijas. Nusipirkit pvz. jogurto bakterijas, gal nebers mirksiukas.gif

Moge, mano dukrytei irgi bere veiduka kai buvo 1,5-2 men. Dermatologe patare plauti veiduka medetku arbata ir dingo balti spuogiukai per savaite.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 02 20, 15:51)
Esu girdejusi, kad beria vaikucius nuo geruju bakteriju. Tokiu atveju reikia pakeisti bakterijas. Nusipirkit pvz. jogurto bakterijas, gal nebers mirksiukas.gif

Moge, mano dukrytei irgi bere veiduka kai buvo 1,5-2 men. Dermatologe patare plauti veiduka medetku arbata ir dingo balti spuogiukai per savaite.

As plaunu veiduka lakisiu nuoviru. Bet tu spuogeliu tiek daug. kas keisciausia, kai dukryte miega, jie pasidaro mazesni, roziniai. kai tik pabunda, ar verkia, tai iskart raudoni, dideli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moge: 20 vasario 2008 - 15:06
QUOTE(Moge @ 2008 02 20, 15:06)
As plaunu veiduka lakisiu nuoviru. Bet tu spuogeliu tiek daug.  kas keisciausia, kai dukryte miega, jie pasidaro mazesni, roziniai. kai tik pabunda, ar verkia, tai iskart raudoni, dideli

Na, mano dukrai lakisiu zole nepadejo. Ji nuo alergijos, o jeigu ten infekcija? Medetkos dezinfekuoja oda. Pabandyk mirksiukas.gif , blogiau tikrai nebus. Ramunelem mums nepatare plauti, nes jos sausina odele.
Atsakyti
man siand gyd sake, kad bofoval ir kt kaip sventas vandinelis, tik dazykliu ir saldykliu turi.
pati girdejau, kad laktoseven geros bakterijos, be dazykliu, ir bakteriju daugiau.

o gal jus nuo krakmolo beria, ji yra visose balterijose, kaip balastas.
Atsakyti
mano mažė geria Gefilus bakterija, nuo jų neberia jos, nuo Bifoval ir jogurto bakterijų paberdavo mirksiukas.gif
Atsakyti