Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios bakterijos

QUOTE(Mija.SSS @ 2007 11 16, 19:56)
FLORA CARE ,ar esate kas nors naudoje siu geruju bakteriju visa kursa ? (BIONAL firmos cia) ir ar padejo jums,ar turejo tas naudos? Mums daktare israse po antibijotiku vartojimo,kad visapusiskai atstatytu organizma.... Idomu apie ji butu isgirsti,nes as pirma karta apie tai suzinojau..
aciu.

Kažkada dukrai buvo gydytoja rekomendavusi, gėrėm, bet ... kaip į kiaurą kibirą, jokios naudos, po dviejų dėžučių linex efektas buvo geresnis, bent mums taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 12 11, 15:53)
Kažkada dukrai buvo gydytoja rekomendavusi, gėrėm, bet ... kaip į kiaurą kibirą, jokios naudos, po dviejų dėžučių linex efektas buvo geresnis, bent mums taip  g.gif

matau,kad turbut ir mums cia tas pats buvo,nes abiems vaikams sudaviau visa kursa,ir vistiek po savaites abu susirgo verysad.gif
Atsakyti
Aš sūnui Yogurt kapsules duodu tik tada, kai vartojam antibiotikus, o šiaip, manau, kad nereikia piknaudžiauti jomis, jei vaikas valgo jogurtus ir t.t.
Manau, kad ilgas naudojimas, kaip rašo reklamose - tai tik reklama, o ne reikalingumas.
Atsakyti
Mano sūneliui raudonuodavo užpakaliukas. Jokie kremai nepadėjo. Matyt ėjo visas blogumas iš žarnyno ir dirgino užpakaliuką. Tai suvartojom visą kursą gerųjų bakterijų (nepamenu pavadinimo) ir viskas baigės. O ir valgyt daugiau pradėjo.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 11 19, 15:11)
O kaip vartoti Bifolac profilaktiskai (nes biski lyg paviduriuoja ir nakti pilvo spazmukai kankina), pries maista ar po maisto, kiek kartu dienoj, kuriuo metu. Matinu pati, kudikiui 3 men.

Pries maista.

Mums labiausiai tiko Bifolac,Bifoval.Flora Care.
O pvz.nuo LINEX kietedavo viduriukai.
Dabar bandom Acidofilus complex,bet nematyti rezultatu,nors jau 3sav.naudojam.Tas pats ir su Yogurth,Gefilus kapsulemis.
Mano berniukui daznai kartojasi disbakterioze,nevalgo,-uztat daznai ir naudojam gerasias bakterijas.
Atsakyti
QUOTE($ @ 2005 08 11, 15:02)

Sveikos, gal jau kam teko susidurt su tokia situacija, kad niekur negaunat pirkti YOGURT kapsulių g.gif  kiek vaistinių apvažiavom niekur nebėra, kiek klausėm tai net sandėliai nebeturi.
Tai gal žinot kur dar jų galima gauti  g.gif  Arba kokį jų pakaitalą galima rasti nusipirkti. Ir GEFILUS niekur nebėra.
Ar nepasigedot?  g.gif

Kai mano maziukas labai negraziai viduriavo (su gleivem) po antibiotiku, padejo tik Gefilus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bifoval nepadejo schmoll.gif arba mes per trumpai naudojom g.gif Na, bet po Gefilus viskas labai greitai susitvarke thumbup.gif
Bet jo tikrai ne visose vaistinese yra unsure.gif Reikia paieskoti mirksiukas.gif Pirkau pries menesi tai radau Camelijoje ir Aphotecoje (bet Camelijoje paskutini karta irgi ne buvo g.gif )
Atsakyti
O as labai dziaugiuosi BIFOVAL nes jos mano maziukui ir viduriavima sustabdo ir apetita pakelia -as esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Mums tiko Linex ...
gyvenam Airijoje, tai kai nuejom i vaistine del geruju bakteriju, pasake, kad cia vaikams galima duoti ju tik nuo 6 metu (aplamai bet kokiu geruju bakteriju) jie pasiule gerti Actimela schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija.SSS @ 2007 12 11, 15:14)
matau,kad turbut ir mums cia tas pats buvo,nes abiems vaikams sudaviau visa kursa,ir vistiek po savaites abu susirgo  verysad.gif

o mums, priesingai, vienintelis is isbandytu probiotiku, padejes iveikti auksini stafilokoka thumbup.gif thumbup.gif . Tiesa, brangus, lyginant su kitais, taciau rezultatas buvo vertas kainos.
Dar patinka ir bifoval kramtomos tabletes vaikams, bet jas jau duodu tik profilaktiskai karts nuo karto zarnyno mikroflorai palaikyti (po antibiotiku kurso). As - uz flora care ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Svikos,mamos...

siandien buvom pas gydytojus ir mums israse nauju bakteriju Vega Acidofilus ,tik va nepaklausem kiek ir kaip vartoti, o anotacijoje labai menkai parasyta,taip ir nedristu as ju duot savo 2 men mazylei gal zinote kaip?

aciu
Atsakyti
as saviskiams irgi duodu Jogurt kapsuliu, nes jogurto tai nelabai , o po antibiotiku kurso sitas rekomendavo
Atsakyti
Maniskis tai be bakteriju nesitustina, nustojau davineti tai ir nustojo tustintis, o pries tai naudojom jau koki 1.5menesio, ar nekenkia kai taip ilgai vartojam, gal zinot?
Atsakyti