Geriant antibojotikus duodu - "enterol", po jų - "Linex" (vaistą, nes yra tuo pačiu pavadinimu ir maisto papildas, tai žiūrėkit) arba "Bifolac".
Mano mažoji viduriuodama negali vartoti "Enterol", nes išvemia šį vaistą. Gal kas susidūrėte su tokia problema? Kuo pakeičiate "Enterol"?
sveikos,
mano vaikuciai tai priklausomi nuo ACIDOLAC JUNIOR meskuciu nera problemos kaip isiulyti suvalgyti, o maziukui savo maisau su pienuku ACIDOLAC miltelius. kazkokie stebuklingi, istripsta ir nesijaucia jokio skonio pasalinio. plius stabdo ir gydo vyduriavimo. prie ROTO buvo issigelbejimas...
mano vaikuciai tai priklausomi nuo ACIDOLAC JUNIOR meskuciu nera problemos kaip isiulyti suvalgyti, o maziukui savo maisau su pienuku ACIDOLAC miltelius. kazkokie stebuklingi, istripsta ir nesijaucia jokio skonio pasalinio. plius stabdo ir gydo vyduriavimo. prie ROTO buvo issigelbejimas...
Nebandėte naujų Dr.Ohhira probiotikų? Sudėtis gana plati. Įdomu ar geri
probiotikai tai bakterijos is kapsules kurie niekada neisisavins jusu organizme ) nes ten jau visas vietos uzimtos ) jus turit 10000000 daugiau ir stipresniu ir geresniu nei is kapsulei.
geriau fruktu nupirkit.
geriau fruktu nupirkit.
o kam? jie niekada neisisavins organizme, probiotikai tai komercija . tai kaip homeopatija, neveiksminga, geriau nupirkit darzoviu svieziu ir fruktu.
Darzoviu ir vaisiu is musu prekybcentriu???? ))
nejuokaukit taip
nejuokaukit taip
nors is musu nors neismusu skirtumo nera, bet tai bus nauda organizmui, probiotikai ,gerosios bakterijas jokios naudos nenesa, jie net neisisavins niekada organizme, nes jus visi turit patis savo baketerijas, kiekibiskai, ir kokybiskai skirtingos, bet nuo to nieko nepriklauso Nes jokiu standartu nera, beto ir niekaap tai nepatikrinsi, nera tokiu analizu, nes jie ir nereikailingi, o ismatu tyrymas tai mulinimas, toks analizas niekada nieko neparodys.
Papildyta:
o jogurta negalit jai nupirkti? kainu nezinau, gal jogurstas brangesnis kazin na kefyro tada nupirkit, bus geriau.
Papildyta:
QUOTE(tigrin @ 2012 01 18, 14:30)
Maniškė gėrė jogurto kapsules. Tik nežinau ar jos prie gerųjų bakterijų
o jogurta negalit jai nupirkti? kainu nezinau, gal jogurstas brangesnis kazin na kefyro tada nupirkit, bus geriau.
nežinau iš kur pas Orangesun tokios žinios Apie kefyre ar jogurte esančias "bakterijas" paskaitykite daugiau ne reklaminės gamintojų informacijos, o atliktų tyrimų ar bent jau rimtesnių straispnių apie tai - atsiprašau aš net nekomentuosiu
Tačiau idealiu atveju gerųjų ir blogųjų bakterijų balansas turi būti 85% ir 15%. Tačiau dažniausiai mūsų organizme yra atvirkštinė proporcija.
Tačiau idealiu atveju gerųjų ir blogųjų bakterijų balansas turi būti 85% ir 15%. Tačiau dažniausiai mūsų organizme yra atvirkštinė proporcija.