Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios bakterijos

Kazkur esu skaiciusi,kad buvo istirtos Lietuvos rinkoje esancios zarnyno mikroflora atstatantys vaistukai.Tai tik linex vienintelis,kuris atitiko ta sudeti,kuri minima jo anotacijoje.Visuose kituose vaistuku sudetis neatitiko ju anotacijose minimos sudeties.Bet ,kad to linex brangumas doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Musu seima ji naudoja jau kuris laikas, kai persalam, profilaktiskai. Man jis veikia puikiai, gal del to kad juo tikiu, kaip kiti pasakytu, bet jau buvo atveju, kad isvengiau stipraus persalimo ar gripo.

O pirkti buna rusu vaistinese, seskineje.
Atsakyti
Mūsų gydytoja buvo konferencijoje ir ten girdėjo, kad visos bakterijos yra tik farmacininkų verslas. Ir, kad jau greitai jų gydytojai nebesiulys, nes įrodyta, kad jos neveikia. g.gif
Nežinau ar tai tiesa, bet mažyliui po antibiotikų dingo apetitas, o ir viduriai gana laisvi.(jam tik 3mėn. doh.gif) Vyresnysis pasigavo darželyje chlamidijų tai ir mažasis pradėjo kosėti, nieko negalėjau padaryti liko tik vienas kelias - antibiotikai. Taigi mums infekcinės ligoninės gydytoja patarė, kad jie duoda ENTEROLI. Galima į buteliuką suberti ir maitinti. Ir jis labai kelia apetitą ir vidurius sutvarko. Nežinau ar sutapimas, bet mažyliui puikiausiai susitvarkė visi negalavimai ir apetitas po vieno miltuko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2011 12 09, 08:50)
Mūsų gydytoja buvo konferencijoje ir ten girdėjo, kad visos bakterijos yra tik farmacininkų verslas. Ir, kad jau greitai jų gydytojai nebesiulys, nes įrodyta, kad jos neveikia. g.gif
Nežinau ar tai tiesa, bet mažyliui po antibiotikų dingo apetitas, o ir viduriai gana laisvi.(jam tik 3mėn. doh.gif) Vyresnysis pasigavo darželyje chlamidijų tai ir mažasis pradėjo kosėti, nieko negalėjau padaryti liko tik vienas kelias - antibiotikai. Taigi mums infekcinės ligoninės gydytoja patarė, kad jie duoda ENTEROLI. Galima į buteliuką suberti ir maitinti. Ir jis labai kelia apetitą ir vidurius sutvarko. Nežinau ar sutapimas, bet mažyliui puikiausiai susitvarkė visi negalavimai ir apetitas po vieno miltuko. thumbup.gif

nezinau kaip kitiems, bet man paciai po antibiotiku padejo gerosios bakterijos, nes po antibu man skrandis sustreikavo tai as geriau vaiko likusias geruju bakteriju tabletes ir ka man skrandzio skausmai praejo.
Atsakyti
Buvom pas alergologę, kuri papasakojo, kad jos darė bandymą - stebėjo, ar dauginasi Bifoval esančios bakterijos - deja, sakė, niekas neišaugo. Tad nešvaistykit pinigų šiam preparatui.
Atsakyti
Bifolac padėjo, o dėl Bifoval abejoju.
Atsakyti
Norėjau pasiklausti, ar duodate bifolac, kuris yra žaliai baltoje pakuotėje? Vaistininkė sakė, kad anksčiau buvo atskirai gaminami bifolac kūdikiams ir suaugusiems, tačiau to kūdikiams nebegamina.
Prieš tai savo 5 mėn. mergytei buvau sugirdžiusi dvi pakuotes to bifolac suaugusiems, nes nežinojau, kad kūdikiams buvo atskira pakuotė. Nupirkau Linex, Bifoval baby, tačiau pilvuko problemos vėl atsinaujino.
Ar galima tą suaugusiems bifolc duoti ir kūdikiams?
Atsakyti
QUOTE(Kristalis @ 2012 01 12, 15:11)
Norėjau pasiklausti, ar duodate bifolac, kuris yra žaliai baltoje pakuotėje? Vaistininkė sakė, kad anksčiau buvo atskirai gaminami bifolac kūdikiams ir suaugusiems, tačiau to kūdikiams nebegamina.
Prieš tai savo 5 mėn. mergytei buvau sugirdžiusi dvi pakuotes to bifolac suaugusiems, nes nežinojau, kad kūdikiams buvo atskira pakuotė. Nupirkau Linex, Bifoval baby, tačiau pilvuko problemos vėl atsinaujino.

Pilvuko problemos gali buti visai ne del geruju bakteriju gerimo.... Mes va gerasias bakterijas jau geriame metus laiko, o pilvuko bedos neisnyko schmoll.gif
Atsakyti
Gėrėm gerąsias bakterijas, nes smarkiai suviduriavome. Prieš tai viduriai buvo labai kieti ir putė pilvuką. Bifolac rekomendavo gydytoja, bet ji nežinojo, kad nebėra bifolac kūdikiams (sakė pasiklaus atstovų).
Atsakyti
QUOTE(Kristalis @ 2012 01 12, 15:11)

Šiuo metu mes vartojame kramtomas tabletes Bifolac.
Kai vaikui buvo virš metų ir užkietėjo viduriai, gydytoja patarė 1-2 savaites pagerti Protexin restore http://www.vaistai.l...liuose-n16.html
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2010 07 17, 14:10)
Mes jau kelis metus naudojames prebiotiku Meigui, kuris puikiai tvarko ir vaiku virskinima ir mikroflora labai gerai atsistato. Cia apie Meigui galima paskaityti.

Kai gimė Teodoras, pradėjome profilaktiškai duoti "Meigui rožė" pastą ir nebuvo iki šiol nei pilvo skausmu, nei dar kokiu nors problemų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gold Man: 13 sausio 2012 - 13:12
QUOTE(Gold Man @ 2012 01 13, 14:09)
Kai gimė Teodoras, pradėjome profilaktiškai duoti "Meigui rožė" pastą ir nebuvo iki šiol nei pilvo skausmu, nei dar kokiu nors problemų. 4u.gif

Tai gerai, kad neturejote ir neturite problemu, nes manau cia ne Miegui roze padejo, o seip jusu vaikutis nelikes tu problemu tureti... Mes suvartojome tokias pastas 4-ias is eiles, pasidareme tyrimus, nebevartojome, pasidareme tyrimus - rezultatas tas pats.... tad cia jau kaip kam tikriausiai.
Atsakyti