Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios bakterijos

QUOTE(gabby27 @ 2008 04 14, 12:21)
sveikutes,

mums siadien paskyre gerti antibiotikus, nes kosulys nepraeina. kiek zinau kai geri antibiotikus reikia ir geruju bakteriju. as klausiu gyd ar mums gerti nes nesiule, tada sako lug po 10 dienu galite pagerti ju jei norit.
o vaistinej sako butinai gerti.

ka idomu daryti?

Jusu gydytojas visiskai nekompetetingas. Probiotikus (gerasias bakterijas) butinai reikia gerti kartu su antibiotikais, o ne po 10 dienu. Mano praktikoje, tik probiotikas Narine gerai veikia kartu su antibiotikais.
Papildyta:
QUOTE(gabby27 @ 2008 04 14, 12:21)
sveikutes,

mums siadien paskyre gerti antibiotikus, nes kosulys nepraeina. kiek zinau kai geri antibiotikus reikia ir geruju bakteriju. as klausiu gyd ar mums gerti nes nesiule, tada sako lug po 10 dienu galite pagerti ju jei norit.
o vaistinej sako butinai gerti.

ka idomu daryti?

Jusu gydytojas visiskai nekompetetingas. Probiotikus (gerasias bakterijas) butinai reikia gerti kartu su antibiotikais, o ne po 10 dienu. Mano praktikoje, tik probiotikas Narine gerai veikia kartu su antibiotikais.
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 02, 00:57)
kiek girdejau is gydytojos ir patikimos vaistininkes ,visi preparatai geruju bakteriju vienodi,tik skiriasi gamintojas ir aisku ,kaina.linex naudojom,mums jis padejo.

Jusu vaistininke tiesiog kisininkauja, nes vaistines darbuotojai negali buti tokia neissilavine. Linex yra vienas is paciu silpniausiu probiotiku, ir tai zino medikai. Jus tiesiog veltui ismetate pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Lijanda @ 2010 08 15, 02:29)
Jusu gydytojas visiskai nekompetetingas. Probiotikus (gerasias bakterijas) butinai reikia gerti kartu su antibiotikais, o ne po 10 dienu. Mano praktikoje, tik probiotikas  Narine gerai veikia kartu su antibiotikais.
Papildyta:
Papildyta:
Jusu vaistininke tiesiog kisininkauja, nes vaistines darbuotojai negali buti tokia neissilavine. Linex yra vienas is paciu silpniausiu probiotiku, ir tai zino medikai. Jus tiesiog veltui ismetate pinigus.

Na o as noreciau isreiksti situo klausimu savo nuomone. Su antibiotikais kartu yra geriamos tik tam tikros rusies gerosios bakterijos pvz. enterol. Kokiu tikslu yra skiriamos gerosios bakterijos, kai vartojami antibiotikai?.. Ogi tam, kad atstatytu antibiotiku sutrikdyta zarnyno mikroflora... Vadinasi, jei mes geriame antibiotikus ir eilines gerasias bakterijas, musu antibiotikai naikina ir zarnyno gerasias bakterijas, ir jusu geriamas bakterijas. Taigi jusu pinigeliai yra metami i bala. Todel paprastas gerasias bakterijas tikslingiausia yra gerti sugerus visa antibiotiku kursa. Jei norit gerasias bakterijas gerti kartu su antibiotikais tada geriau rinktis Enterol ar Erceflora.
Atsakyti
prasiau vaistinej geruju bakteriju zarnynui vaikui, tai man dave Enterol miltelius. Parejus skaiciau anotacija, tai neparasyta kad cia gerosios bakterijos. Kaip is tikruju?
Atsakyti
Pas mus Bifolac yra milteliais. Kaip ji reiketu dozuoti kudikiui? Visa ta maiseli suduoti per karta (zinau, kad reikia maisyti su MP), ar jis skirtas ne vienam kartui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 09 29, 14:57)
Pas mus Bifolac yra milteliais. Kaip ji reiketu dozuoti kudikiui? Visa ta maiseli suduoti per karta (zinau, kad reikia maisyti su MP), ar jis skirtas ne vienam kartui? g.gif

bifolac man sake menesio kudikiui dozuoti po puse maisiuko turinio ryte ir vakare. as uzlasindavau mp ir duodavau su sauksteliu...deja nuo diegliu jis ne ka tegelbejo...reikejo nevartoti jokiu pieno produktu, verciau.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 09 29, 16:05)
bifolac man sake menesio kudikiui dozuoti po puse maisiuko turinio ryte ir vakare. as uzlasindavau mp ir duodavau su sauksteliu...deja nuo diegliu jis ne ka tegelbejo...reikejo nevartoti jokiu pieno produktu, verciau.

As nuo duju noriu juos duoti unsure.gif Nors tiksliau, galvoju, kad mums tik dujos kaupiasi, nes mazute pavalgo, paguli, o paskui vis pasiraito, kas keliolika min. kol pasigirsta, kad issibezdejo.
Kiek skaiciau, tai diegliukai truputi kitaip pasireiskia, todel viliuosi, kad mums tik dujos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 09 29, 15:51)
As nuo duju noriu juos duoti unsure.gif Nors tiksliau, galvoju, kad mums tik dujos kaupiasi, nes mazute pavalgo, paguli, o paskui vis pasiraito, kas keliolika min. kol pasigirsta, kad issibezdejo.
Kiek skaiciau, tai diegliukai truputi kitaip  pasireiskia, todel viliuosi, kad mums tik dujos unsure.gif

o tai nuo duju kaupimosi espumisano nebandet?mums lb padejo ir padeda,ir su vyresneliu espumizna naudojau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. mums po viduriavimo, dakatrė jogurto bakterijas liepė pagert. tik man vaistinėj davė su mėlyna etikete buteliuke (lietuviškam) ir ten parašyta kaip suaugusiam vartoti, o apie vaikus ir kūdikius nieko neužsiminta. man daktarė liepė po 1 kapsulę duoti, bet aš dabar galvoju ar šios tinkamos kūdikėliui. gal kas žinot ar tarp tų jogurto bakterijų yra koks skirtumas, nes internete radau kažkokias su raudona etikete. neramu dabar ar galiu tas su mėlyna etikete dukrytei duoti. jai 8 sav.
Atsakyti
QUOTE(mil @ 2010 01 29, 18:02)
Sveiki. Dukrai sumazejo apetitas, gydytoja rekomendavo nusipirkti Apilak-grindeks papilda. Vaistininke pritare kad labai geras dalykas. Gal kas bandet?

Noreciau pasidalinti savo patirtim. Apilak grindex yra imuninei sistemai ir laktozei skatinti, as maitinu dukryte ir jas geriu, ir tikrai daug daugiau pieno turiu, o sunui 4-eriu metuku nupirkau propolio kapsules medikata firmos, tai jos didina apetita, nes maniskis valgydavo nenoriai, o kai pradejau jam duoti si papilda padidejo apetitas
Atsakyti
sveikutes, kaip reikia vartoti linex baby 1men. kudikui? Ar viena pakeli per puse, ar du pakelius per diena?
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 10 12, 21:58)
Sveikos. mums po viduriavimo, dakatrė jogurto bakterijas liepė pagert. tik man vaistinėj davė su mėlyna etikete buteliuke (lietuviškam) ir ten parašyta kaip suaugusiam vartoti, o apie vaikus ir kūdikius nieko neužsiminta. man daktarė liepė po 1 kapsulę duoti, bet aš dabar galvoju ar šios tinkamos kūdikėliui. gal kas žinot ar tarp tų jogurto bakterijų yra koks skirtumas, nes internete radau kažkokias su raudona etikete. neramu dabar ar galiu tas su mėlyna etikete dukrytei duoti. jai 8 sav.

šiaip ir suagusių nepakenks, kol kitų nenusipirkot galit duoti. tiesiog kas kapsulėse, tas ardant ir geriant be apvalkalo dalis žus nepatekę į skrandį. todėl galima šiek tiek didesnėm dozėm duot. bet iš esmės kažkiek jų vis tiek gaus.

Skirtumas tas, kad gerųjų bakterijų ne viena rūšis, vaikiškose būna paprastai įdėta specialiai reikalingų kūdikio žarnynui, bet yra ir bendrosios, kurios ir suaugusiems, ir vaikams veikia. o kas neveikia, tas vaikams nepakenks.
bet vis tiek patariu nusipirkti viakiškųjų, gausit daugiau naudos 4u.gif

QUOTE(_Viktorija_ @ 2011 01 22, 10:14)
sveikutes, kaip reikia vartoti linex baby 1men. kudikui? Ar viena pakeli per puse, ar du pakelius per diena?

vieną pakelį per pusę.
Atsakyti
Ar kas bandete duoti situ geruju bakteriju 3men. kudikiui?
http://www.produktai...philus_plus.php
Atsakyti