Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios bakterijos

pasidalinime patirtimi vaiku odos ligu gydimu homeopatiniais vaistais.
Papildyta:
QUOTE(neetavo @ 2010 01 24, 02:51)
pasidalinime patirtimi vaiku odos ligu gydimu homeopatiniais vaistais.

mano 6 menesiu mergaite turi egzema,labai del to pergyvenu.dabar bandom gydytis homeopatiniais lasiukais,kuriuos israse homeopate.labai noreciau tiketi kad pades .kreipiausi i homeopate ,kadangi labai nusivyliau musu daktare ,ji israsydavo tokiam mazam kudikiui stipriu vaistuku ,kurie manau nera gerai.. verysad.gif ir kurie padedavo tol kol juos varojom verysad.gif
Atsakyti
o mes tik ka is ligonines smile.gif sveiki, bet patare pagerti po viduriavimo ir vemimo kazkoki vaistuka/bakterijas, ale uzmirsau kaip vadinasi, sake geruju bakteriju grybas skystoje formoje, laikytinas saldytuve is "e" raides, gal kas zinote, sake nepigus, bet labai geras ir jo yra kidius gefilus jogurtukuose, sake jei ne kapsulytes tai po du jogurtukus kasdien suvalgyti maziukui. Gal kas zino apie ka as kalbu, visai kvaila, pamirsau uzsirasyti pavadinima...
Atsakyti
o atrodo atrinkau kas tai galetu buti: erceflora
man sake jie smirda mielemis ir gal vaikutis nenores gerti, bet as sakiau pameginsim, na tai va, turbut sitas smile.gif
jau labai isgyre, sake visai seimai gerai. na, bet tas gyrimas tai gali buti ir motyvuotas kazkuo smile.gif
Atsakyti
cia va atradau issamiau aprasymus apie tas gerasias bakterijas,gal kam pravers si informacija smile.gif http://www.lactobifi...us-sudetis.html
Atsakyti
Sveikos,
Mano 3 men naujagimis p[astarosiomis dienomis kakoja zaliai. Gydytoja sake nusipirkti geruju bakteriju ir pamaisius su savo pieneliu sugirdyti maziukui.
Bet as pasimeciau tapr tu geruju bakteriju doh.gif O ir vaistininke man nieko nepatare doh.gif
Gal patarsite kokios jos tinkamiausios 3 sav maziukui?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 28, 17:13)
Sveikos,
Mano 3 men naujagimis p[astarosiomis dienomis kakoja zaliai. Gydytoja sake nusipirkti geruju bakteriju ir pamaisius su savo pieneliu sugirdyti maziukui.
Bet as pasimeciau tapr tu geruju bakteriju  doh.gif  O ir vaistininke man nieko nepatare  doh.gif
Gal patarsite kokios jos tinkamiausios 3 sav maziukui?

Musu maziukui irgi 3 svaites, truputuka pucia pilvuka. Sesute patare nusipirkti geruju bakteriju Bifolaka taip pat sumaisyti su savo pienuku ir sugirdyti svirkstu arba sauksteliu. Tik kazkaip nepaklausiau kiek kartu dienoje sugirdyti:oh
Atsakyti
QUOTE(gintare887 @ 2010 01 28, 17:53)
Musu maziukui irgi 3 svaites, truputuka pucia pilvuka. Sesute patare nusipirkti geruju bakteriju Bifolaka taip pat sumaisyti su savo pienuku ir sugirdyti svirkstu arba sauksteliu. Tik kazkaip nepaklausiau kiek kartu dienoje sugirdyti:oh

Aciu. Mums patare 1 kart dienoj/5 dienas.
Atsakyti
man patare po puse saukstelio ryte ir vakare. duodu, bet kad nelabai padeda, vistiek zalsvai kakoja, reikia gal kokius tyrimus pasiprasyt daryt g.gif
Atsakyti
Ieskojau Bifolac notacijos, tai radau, kad jie buna kapsuliu ir milteliu pavidale. Tai kokius gydytojas rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 28, 19:24)
Ieskojau Bifolac notacijos, tai radau, kad jie buna kapsuliu ir milteliu pavidale. Tai kokius gydytojas rekomendavo?

Rekomendavo miltelius, nes jie skirti kudikiams, juos istirpinti mamytes pienelyje.
Atsakyti
QUOTE(gintare887 @ 2010 01 28, 21:38)
Rekomendavo miltelius, nes jie skirti kudikiams, juos istirpinti mamytes pienelyje.

Aciu. Siandien pradesiu juos duoti savo maziukui. Tikiuosi vel atgausim geltona kakuciu spalva biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Dukrai sumazejo apetitas, gydytoja rekomendavo nusipirkti Apilak-grindeks papilda. Vaistininke pritare kad labai geras dalykas. Gal kas bandet?
Atsakyti