Negi tokiu nera girdejusiu?
Man patinka Vega caps.Jos ypač patinka vaikam,nes išardžius,jų vidus yra skaisčiai violetinės spalvos ir milteliai tokie salstelėję...Man patiko ir Vega ir ErceFlora
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 05 25, 20:45)
Man patinka Vega caps.Jos ypač patinka vaikam,nes išardžius,jų vidus yra skaisčiai violetinės spalvos ir milteliai tokie salstelėję...Man patiko ir Vega ir ErceFlora
O kokia kaina ErceFlora?
Mes žiemą beprotiškai daug sirgom ir vis niekaip neapsieidavom be ligoninės ir antibiotikų Baisu net prisimint Tai organizmas buvo praradęs imunitetą Vartojom linex ir gefilus,kad atsistatytų organizmas.Vieną mėnesi vartojom vienokius,kitą kitokius.Ir padėjo,išsikapstėm Bifolac bakterijos,kiek man aiškino ligoninėj,yra silpnesnio poveikio
QUOTE(Ava @ 2009 01 08, 18:01)
Oho, man patiko Zuwytes ideta informacija . Aš niekad nebūčiau pagalvojusi, kad tuos probiotikus kuriuos rekomenduojama laikyti šaltai, kaip Bifoval, ir kurį tai laiką palaikius šiltai, gali produktas visai nebeveikti Tai ką tada gali žinoti, iš tikrųjų ką perki. Kur garantija, kad iki vaistinės atvažiavo reikiamom sąlygom... Nu vnz...
aha ir man patiko tiesa kad reikia bifovali laikyt saldytuve,o as siandien nupirkau ir nepastiebiejau is kur paeme ji ,nes pries tai kai pirkau maciu kad is saldytuvo eme.. tikra tiesa kur ta garantija....
dar bandem bifolac irgi labai gerai o del vega acidofilus nesamone isgerem menesi jokio rezultato irgi turim alergija ir siandien kitas gydytojas ir vaistinei dar karta patvirtino kad jie yra daugiau suaugusem nes vaikas mazas vistiek kpsulytes nepraryja... o musu gydytoja paskyre ... juos buna tokiu nesamoniu priskiria kad siaubas
24 kapsulės apie 29lt.
es irgi is bakteriju ErceFlora naudojame .O tu ega tai nesu girdejusi
Sveiki o nuo gefilus geruju bakteriju gali isbert?????nes mano lialka beria ir nzn nuo ko Daktare sake kad nuo misinuko tai liepe valgit aptamil HA 1 tai jis irgi nepadeda bet mes dar vartuojam duphelax ir va tas gerasias bakterijas bet kai pradejom valgit aptamil vaikas kakot zaliai pradejo...jau nzn ka ir daryt kaip suprast nuo ko ja beria?
QUOTE(braskelina @ 2009 05 26, 16:01)
Bifolac bakterijos,kiek man aiškino ligoninėj,yra silpnesnio poveikio
O man kaip tik atvirkščiai sakė gydytoja, kad bifolac stipresnis yra dėl to kad mikrokasuplės ten kažkokios specialios milteliuose, ir skrandžio sultys jų neveikia. O kai išardai didelę kapsulę tik dalis daeina iki žarnyno. Ale kiek gydytojų tiek skirtingų nuomonių
Papildyta:
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 05 29, 11:45)
jau nzn ka ir daryt kaip suprast nuo ko ja beria?
Na bakterijos ne antibiotikas, gal galima kelių dienų pertrauką padaryt ir stebėt reakciją? Šiaip kiek žinau alerginė reakcija gali būti ir į hipoalerginį mišinuką.
mums aiškino kad bifolac stipresnio veikimo ir ypač tinka kūdikiams mums jos labai padeda viduriukams
na ir ant pakuotės galima gi pasžiūrėti kiek ten tų milijonų bakterijų. kuo daugiau ,tuo ir veikimas stipresnis
Papildyta:
[quote=Irina 1984,2009 05 29, 11:45]
Sveiki o nuo gefilus geruju bakteriju gali isbert?????
beria tikrai ne nuo gerųjų bakterijų
na ir ant pakuotės galima gi pasžiūrėti kiek ten tų milijonų bakterijų. kuo daugiau ,tuo ir veikimas stipresnis
Papildyta:
[quote=Irina 1984,2009 05 29, 11:45]
Sveiki o nuo gefilus geruju bakteriju gali isbert?????
beria tikrai ne nuo gerųjų bakterijų
mes gerem jogurtines gerasias bakterijas, tokioje raudonoje dezuteje, bet gerem to del kad labai stiprus pilvo diegliai kamavo musu maziuka, tai padejo.