Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios bakterijos

kai antibiotikus vartojam prie ju dar geriam paprastas jogurto kapsules raudonoje bonkyteje smile.gif
Atsakyti
O mes po antibijotiku kurso vis sugeriam FLORABIOTIK kursa thumbup.gif Mano mazei (2,5 m) labai patinka tos tabletes, sukramto kaip saldainiuka smile.gif
O Linex negaliu isiulyti niekaip schmoll.gif
Atsakyti
kai vartojom atbiotikus gerem jogurt,o kai turejom problenu su viduriais, linex labai padejo
Atsakyti
Mums santariskese gastroenterologe sake, kad geriant antibus geriausia gerti jogurto kapsules arba linex, nes bifolac kietina vidurius ax.gif
Atsakyti
Mes tai vartojame prie antibiotiku ERCEFLORA gerasias bakterija, ir siaip vartojam kada viduriuoja na tada kada zinau kad is organizmo gali pasisalinti gerosios bakterijos tada mes jas atstatinejeme su Erceflora pribiotiku:)
Atsakyti
Gal kas zino kada geriau duoti kudikiui bakterijas - pries ar po valgio, o gal tarp valgiu? Ar tai neturi reiksmes?
Atsakyti
Man atrodo kad geriau pries valgi galbut, as naudoju erceflora gerasias bakterijas bet tik tuomet kai geriame antibiotika ar viduriuojam, as duodu pries valgi gera valanda.
Atsakyti
Siuo metu tai labai aktuali tema.Visi tiek daug kalba kad net baisu darosi tuo labiau kai turi mazu vaiku.Kaip manote ar verta ysigyti Tamiflu ar Relenza vaistu is anksto na del visa ko.O tai paskui gali ir negauti.O gal jau kas nusipirke turite.Ar dar neverta panikuoti.Kaip manote?
Atsakyti
aš jokių vaistų neperku schmoll.gif bus tas pats kaip su paukščių gripu,farmacija pinigėlius surinks ir gripo kaip nebūta biggrin.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir aš biggrin.gif žinoma liga yra ir čia nieko nepakeisi, bet manau kad neverta panikuoti tikrai prieš laika. Kas iš to kad dabar padarisim bizni vaistų pasaulyje juk jei jau kas bus ir čia, nors pilnai gali buti kad ir neateis, kreipsimės i daktarus, o dabar žmonės prisipirks tu vaistu ir lauks, o jei susirks paprastu gripu tai ir vartos vaistus nuo kiauliu gripo. Taip susilpnis organizma kad reikalui esant ir vaistai realus nepepadės. Ne panikuokim ir viskas bus gerai, o saugumas toks kaip ranku plovimas ir imuniteto stiprinimas dar niekam nepakenke schmoll.gif
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida1979 @ 2009 04 30, 19:23)
Siuo metu tai labai aktuali tema.Visi tiek daug kalba kad net baisu darosi tuo labiau kai turi mazu vaiku.Kaip manote ar verta ysigyti Tamiflu ar Relenza vaistu is anksto na del visa ko.O tai paskui gali ir negauti.O gal jau kas nusipirke turite.Ar dar neverta panikuoti.Kaip manote?

Tik jau nepradėkit tokių vaistų pirkti ir gerti profilaktiškai ar neskyrus gydytojui doh.gif

Manau, kad neverta panikuoti schmoll.gif

Aš esu prieš keletą metų oseltamiviru gydžiusi savo vaiką, turėjau likutį ir gal dabar pasibaigusio galiojimo dėžutė likusi g.gif Baisiausia tai, kad niekas nesigilina ir nepaaiškina kokį baisų pašalinį poveikį nervų sistemai ir psichikai daro šie vaistai verysad.gif

QUOTE(ivules @ 2009 05 01, 05:56)
o dabar žmonės prisipirks tu vaistu ir lauks, o jei susirks paprastu gripu tai ir vartos vaistus nuo kiauliu gripo. Taip susilpnis organizma kad reikalui esant ir vaistai realus nepepadės. Ne panikuokim ir viskas bus gerai, o saugumas toks kaip ranku plovimas ir imuniteto stiprinimas dar niekam nepakenke schmoll.gif

Ar nuo paukščių, ar nuo kiaulių, ar nuo sunkaus 'įsprasto' gripo praktiškai vaistai yra vienodi (oseltamaviras, zanamiviras, nuo 'įprasto" gripo ir rimantidinas), atsparumas (kaip prie antibiotikų) neišsivysto ir galima naudoti profilaktiškai pagal tam tikrą schemą, geriant kasdien 6 savaites doh.gif

Bet daug daugiau naudos bus, jei prisiminsime higienos taisykles ir atsisakysime pramogavimo prekybcentriuose su mažais vaikais doh.gif
Atsakyti
Bet daug daugiau naudos bus, jei prisiminsime higienos taisykles ir atsisakysime pramogavimo prekybcentriuose su mažais vaikais doh.gif
[/quote]

Visiskai sutinku ir pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti