Sveikos merginos. Liutukeee, o ką reiškia, jei užimas ausyje sutampa su kraujo pulsu? kai buvau 25 m nustatė kaklo daries apatinių slankstelių osteochondrozę. Tai, kai paskaičiau intike ir baisu pasidarė, kokia ateitis manęs laukia. Bet praėjo 5 m ir atrodo neprogresuoja nieks. Man dar nustaė paer tiesų kaklą. Viską nustatė i rentgeno. Prieš nustatant diagnozę buvo kažkas pasidarę, kad atsibusdavau ryte daug kartų labiau pavargus, nei atsigulus

((. Sukdavosi galva, bet man budavo ir toje vietoje kur kaklas pereina į nugara kažkoks uždegimas, nes ten skaudėdavo ir tarsi kas badytų ir tos vietos toks tirpimas, tai tepdavau fastum gel ir praeidavo. Veidas ir kūnas gali tirpti, jei yra kalio trukumas. Dar prieš 5 m. pradėjo ošt kažkas dešinėje ausyje po vidinės ausies ir klausos nervo uždegimo, buvo pažeistas klausos nervas, bet atsistetė, bet kartais toje ausyje pradeda cypt ir kaip koks vėjas pūstų ten, o kartais jūros bangų ošimas girdisi. Kai perskaičiau apie ausies užimą ir pulso sutapima iš kart patikrinau, tai sutampa. Pulsą tikrinau kakle, tai keistai paspaudus dešinėje kaklo pusėje tas ošimas praėjo. Tai kai neurologė man išrašė kažkokių stebuklingų vaistų, tai visi blogumai praėjo išgėrus vos 3 tab. ir man kadangi glaukoma, tai net ir akispūdis nekilo kelis mėn. O dėl osteochondrozės tikrai gali suktis galvą, pykinti ypač atsikėlus iš lovos, tai reikia giliai labai ikvepti ir iškvėpti kol praeis suktis galva, gal kažkas užsispaudžia ir smegenys gauna mažai degonies. Taip pat, dėl soteochondrozės gali mirksėt akyse ir gali būt spaudžiama skydliaukė. Ausų gyd. dar man sakė, kad valgant gali traškėt ausies sanarys, tai gal kam traška pabandykit kur yra veidas prie ausies patept su fastum gel. Ir tikrai labai gaila, kad jus varinėja nuo vieno gyd prie kito ir nieko nenustato. Ant manęs ligos kaip ant kokios knygos parašytos, net ir nusiuntus profilaktiškai patikrint būtinai turi ką nors rast

. Visoms linkiu daug sveikatos ir surast tikrasias priežastis.