Įkraunama...
Įkraunama...

Užspaustos kaklo kraujagyslės

QUOTE(Ingaaa @ 2014 03 18, 14:24)
Jeigu kraujagyslė užsisukusi ar užspausta raumens, gal net nuo gimimo, tai mitybos sureguliavimas tikrai nepadės schmoll.gif

bet kažkaip įtartinai daugoka tokių su susisukusiomis kraujagyslėmis sakyčiau bigsmile.gif
Ne ten problemų ieškoma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2014 03 17, 22:28)
As  siulyciau keisti pirmiausia mityba , manau neliks ir varginanciu problemu, aisku teisingai pasirinkus wink.gif tik deja standartine mityba taip giliai ileidusi saknis i musu samone, kad daznam paprasciau issioperuoti nei pabandyti gyventi sveikai wink.gif

ka siulote? paleo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2014 03 18, 15:42)
ka siulote? paleo g.gif  lotuliukas.gif

oi, tikrai ne schmoll.gif
geriau jau žaliavalgystė wink.gif
o aplamai siūlau atsirikti pačiam kas sveika. Neperšu savo nuomonės wink.gif man nepriintina jokia valgytojų sekta biggrin.gif
aplamai siūlau paskaityti šią knygą, ir viskas daugmaž stos į savo vietas wink.gif http://www.patogupir...engti-ligu.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 18 kovo 2014 - 16:05
QUOTE(Radmile @ 2014 03 17, 23:28)
As  siulyciau keisti pirmiausia mityba , manau neliks ir varginanciu problemu, aisku teisingai pasirinkus wink.gif tik deja standartine mityba taip giliai ileidusi saknis i musu samone, kad daznam paprasciau issioperuoti nei pabandyti gyventi sveikai wink.gif

supratus tikruosius pasaulio desnius ir gyvenent pagal juos mityba savaime susiregulioja, nes persivalgyt neiseis ir lasiniu nesinores ir isvis valgysi tik tam, kad gyventum, o ne atvirksciai-labai nedaug, nepriklausysi nuo maisto, kasp ir nuo materialiu dalyku.

QUOTE(Ingaaa @ 2014 03 18, 14:24)
Jeigu kraujagyslė užsisukusi ar užspausta raumens, gal net nuo gimimo, tai mitybos sureguliavimas tikrai nepadės schmoll.gif
Atsitiktinai radau daug informacijos čia to paties gydytojo matyt kur operuoja, gal kam pravers, perskaičius šia informaciją radau daug atsakymų...
http://www.slideshar...-nepakankamumas

o Jus nepastebejote, kad visi, kad pas Pauliuka ateina pas visus kazkas uzsisuke ? pas mane ir jis nustate kad labai jau uzsisuke ir uzsispaude, bet pakako pakeist gyvenimo buda ar net mintis ir "liga" isnyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2014 03 18, 20:47)
supratus tikruosius pasaulio desnius ir gyvenent pagal juos mityba savaime susiregulioja, nes persivalgyt neiseis ir lasiniu nesinores ir isvis valgysi tik tam, kad gyventum, o ne atvirksciai-labai nedaug, nepriklausysi nuo maisto, kasp ir nuo materialiu dalyku.
o Jus nepastebejote, kad visi, kad pas Pauliuka ateina pas visus kazkas uzsisuke ? pas mane ir jis nustate kad labai jau uzsisuke ir uzsispaude, bet pakako pakeist gyvenimo buda ar net mintis ir "liga" isnyko  mirksiukas.gif

Matyt mažai užsisukę buvo biggrin.gif
Atsakyti
labutis man pernai spalio men viduri nakties uzejo baisus pykinimas,pati keliau vemima maniau praeis, bet gryzus i lova toks baisus svaigimas uzejo,kad verte is lovos negalejau gulet, tai vyras iskviete greituke,isveze i 3liginine, kaune, dvi laselines sulasino padare galvos tomografija,su galva viskas gerai ir svaikstancia isleido pati nepaejau vyras vede iki masinos, israse sermion ir betehistino,po truputi gerejo jai staigiu judesiu nedarai, menesi darbe padirbau ir vel man uzejo svaigimas ir pykinimas. Vel greituke, palasino paleido.
Atsakyti
QUOTE(Rasa Jaugeliene @ 2014 04 25, 14:23)
labutis man pernai spalio men viduri nakties uzejo baisus pykinimas,pati keliau vemima maniau praeis, bet gryzus i lova toks baisus svaigimas uzejo,kad verte is lovos negalejau gulet, tai vyras iskviete greituke,isveze i 3liginine, kaune, dvi laselines sulasino padare galvos tomografija,su galva viskas gerai ir svaikstancia isleido pati nepaejau vyras vede iki masinos, israse sermion ir betehistino,po truputi gerejo jai staigiu judesiu nedarai, menesi darbe padirbau ir vel man uzejo svaigimas ir pykinimas. Vel greituke, palasino paleido.

pasaka be galo doh.gif
man daug metu svaigimai,rugpjuti su greituke išveze ,irgi palasino lotuliukas.gif neurologe dave siuntima MRT ispejo,kad reiks palaukti koki menesiuka,dieve kaip sulaukt spalio pradzios,gal ttoi galvoi nera nieko baisaus,bet vis norisi suzinot kame problema,kaip gygytis.pykina sendien uzia stipriai vos nenualpau nu nors pasikark.neurologai tik betacersa raso,o gal jo nereikia man,be tyrimu gydo lotuliukas.gif Siauliu medikai thumbup.gif
Atsakyti
Nejaugi tikrai iseitis tik operuotis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzės pieva @ 2014 10 03, 07:24)
Nejaugi tikrai iseitis tik operuotis? verysad.gif

jau turetu 100proc.aiški diagnoze,nes kai paskaitau,tai ir veget.distonijos,ausu neuritai,menjerio dar kazkas nebepamenu,simptomai vienodi doh.gif mistika kazkokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2014 09 16, 14:08)
pasaka be galo doh.gif
man daug metu svaigimai,rugpjuti su greituke išveze ,irgi palasino  lotuliukas.gif neurologe dave siuntima MRT ispejo,kad reiks palaukti koki menesiuka,dieve kaip sulaukt spalio pradzios,gal ttoi galvoi nera nieko baisaus,bet vis norisi suzinot kame problema,kaip gygytis.pykina sendien uzia stipriai vos nenualpau nu nors pasikark.neurologai tik betacersa raso,o gal jo nereikia man,be tyrimu gydo lotuliukas.gif Siauliu medikai thumbup.gif

Negaalvokit,kad yr stebuklinga tablete,kuri sustabdys svaigima.
Betaserc yr pleciantis, nepakenks.
O jei uzeina noras nualpt-tai pas psichologa laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Liutukeee, o ką reiškia, jei užimas ausyje sutampa su kraujo pulsu? kai buvau 25 m nustatė kaklo daries apatinių slankstelių osteochondrozę. Tai, kai paskaičiau intike ir baisu pasidarė, kokia ateitis manęs laukia. Bet praėjo 5 m ir atrodo neprogresuoja nieks. Man dar nustaė paer tiesų kaklą. Viską nustatė i rentgeno. Prieš nustatant diagnozę buvo kažkas pasidarę, kad atsibusdavau ryte daug kartų labiau pavargus, nei atsigulus sad.gif((. Sukdavosi galva, bet man budavo ir toje vietoje kur kaklas pereina į nugara kažkoks uždegimas, nes ten skaudėdavo ir tarsi kas badytų ir tos vietos toks tirpimas, tai tepdavau fastum gel ir praeidavo. Veidas ir kūnas gali tirpti, jei yra kalio trukumas. Dar prieš 5 m. pradėjo ošt kažkas dešinėje ausyje po vidinės ausies ir klausos nervo uždegimo, buvo pažeistas klausos nervas, bet atsistetė, bet kartais toje ausyje pradeda cypt ir kaip koks vėjas pūstų ten, o kartais jūros bangų ošimas girdisi. Kai perskaičiau apie ausies užimą ir pulso sutapima iš kart patikrinau, tai sutampa. Pulsą tikrinau kakle, tai keistai paspaudus dešinėje kaklo pusėje tas ošimas praėjo. Tai kai neurologė man išrašė kažkokių stebuklingų vaistų, tai visi blogumai praėjo išgėrus vos 3 tab. ir man kadangi glaukoma, tai net ir akispūdis nekilo kelis mėn. O dėl osteochondrozės tikrai gali suktis galvą, pykinti ypač atsikėlus iš lovos, tai reikia giliai labai ikvepti ir iškvėpti kol praeis suktis galva, gal kažkas užsispaudžia ir smegenys gauna mažai degonies. Taip pat, dėl soteochondrozės gali mirksėt akyse ir gali būt spaudžiama skydliaukė. Ausų gyd. dar man sakė, kad valgant gali traškėt ausies sanarys, tai gal kam traška pabandykit kur yra veidas prie ausies patept su fastum gel. Ir tikrai labai gaila, kad jus varinėja nuo vieno gyd prie kito ir nieko nenustato. Ant manęs ligos kaip ant kokios knygos parašytos, net ir nusiuntus profilaktiškai patikrint būtinai turi ką nors rast sad.gif. Visoms linkiu daug sveikatos ir surast tikrasias priežastis.
Atsakyti
Sveiki, aš esu iš Rusijos .Mne Povilas sako, kad tai yra būtina pašalinti du priekinius nelygiašonis raumenis, nes jie prispaustas prie stuburo arterijų burną, nuotraukos etovidno.Vot rasti internete šią nuorodą, skazhte ten, kurie buvo prieš 2,3 metų chirurgija? Kaip rezultatas? Pagalba prašom.
Atsakyti