QUOTE(aistesdream @ 2012 11 15, 21:33)
Labas, aš irgi girdžiu pulsavimą

Man Kauno klinikose rado, padarius smulkų magnetinį rezonansą klausos nervo ir kraujagyslės konfliktą. Deja, operacija kuri galbūt padėtų ( kalbu butent savo atveju) , reikalauja, praskelti kaukuole, ir siaip labai pavojinga

O tau klausa nepablogėjus?
Labas,mano klausa tikrino ,su ja viskas gerai,dare magnetinio rez.tyr.klaipedoje tai pas mane yra parasyta taip ,SIAURA A.VERTEBRALIS
SIN. 0,14 CM SKERSMENS ,DEX. 0,28CM.Vienu zodziu as tokia nuo gimimo jau esu ,bet taip niekas nepaaiskina is kur tas sniokciantis pulsavimas.Na pauliukas sako kad del tu uzspaustu kraujagysliu.Bet tai as dar labai bijau kad man nebutu aneurizma,nes panasus simtomai.Na zodziu buvau pas penkis gydytojus ir visu nuomone skirtinga .Bet Pauliuko nuomone sutampa su magnetinio rez .tyrimais.As galeciau susitaikyti su tuo pulsavimu ,tik va baime yra ar tai nepavojinga ,ar gal kaska reikia daryti.
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2012 11 15, 21:44)
Sveiki. Nors man tik 32, bet jau irgi su ta problema susiduriau pilnu mastu. Uzesi jauciu praktiskai visada, jau gal koki 6 metu, kartais smarkesni, kartais silpnesni, bet jau su juom susigyvenau, netrukdo, tarsi taip ir turetu but. O tas pulsuojantis, gerai girdimas uzesys ir man uzeina kartais, jauciau ji jau gal kokius 3 kartus nuo vasaros, tik is vieno sono, desiniojo. Uzeina, papulsuoja toks kazkoks snaresys, praeina. Kai uzejo pirma karta, siaubingai trukde miegot, pamenu. Beje, del klausos - pastebejau, kad desiniaja ausim, tai yra, kur tas pulsavimas uzeina, prasciau girdziu.
O siaip dare man tyrimus, rado berods 5-6 kaklo slanksteliu osteochnondroze, dariausi masazu kursa, ivairias proceduras, bet nepadejo, sakyciau, gal net pablogejo, dabar kiekviena ryta pabundu aptirpusiom plastakom, net pasedziu ilgeliau prie kompo, siek tiek auksciau ant peles ranka pakelus, jau jauciu, kad jinai siek tiek pradeda tirpt
O tas pulsavimas visiskai nepraeina,dabar dar prisidejo kaskoks snaresys.Ypac gerai girdziu kai ka nors sunkiai nesu kai uzlipu laiptais.Ir taip jau 2 metai.Dariau akupunktura tai man dar geriau dabar girdisi

.Nu zodziu tik miegas pagerejo po tu akupunkturu ,o slamesys nedingo.