QUOTE(Rasmike @ 2011 01 26, 12:34)
jums tas cypimas nebuvo labai garsus kai pabundat miegodami?
man cypia garsiausiai tyloj,kai aplink jokio triukšmo.Ir, jis ir kintantis ir iš miego atsikėlus kartais stipriau,kartais mažiau. Erzinantis toks.Už tai stengiuosi visiškoj tyloj nebūti,foną kokį pasidaryt,ar tv,radio,bet ne garsiai,nes po to dar garsiau. Pas mane užimas panašus į jūros ošimą-na,kai kažkur iš toli girdėtum (čia kai "gerai" jaučiuosi ),kai jau prasčiau tai šnypščia-panašiai,kai TV programą baigia,telike toks pilkas šnypščiantis fonas lieka,tai aš taip girdžiu,tik labai garsiai,o kai jau visai blogai jaičiuosi,tuo metu pradeda suktis galva,pykinti ir visi kiti "džiaugsmai" tada cypia ir labai garsiai,toks labai plonas ir aukštas garsas. Smagumėlis

Šiandie pirmą kartą užėjo svaigimas einant gatve-nei iš šio nei iš to,staiga,kaip metė į šoną,galvą tik suktis pradėjo ir baisiai supanikavau,išsigandau,kad nualpsiu,tai tik kojos sunkios pasidarė,bet gerai,kad netoli namų,tai ėjau save ir raminau,kad tuoj tuoj namie būsiu,bet sunkiai parlipau laiptais. Nežinau,kuo toliau,tuo blogiau...