Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

QUOTE(iride @ 2006 04 03, 22:49)
Vaje, Siauliuose zluges reikalas. Turiu vieno studentuko tel., kuris mane tiesiog isgelbejo, nes pagal skelbimus ieskotis net nebandyk, jei nenori patirti stresu ir visokiu nesusipratimu. Tai kai isvariau n-taji "didmeistri", pagelbejo draugu pazistamas, tas studentukas. Jis gipskartoni montuoja, kloja plaukiojanti, plyteles klijuoja. Gal visko nemoka, bet dirba labai kruopsciai ir nebrangininkas. Jei tinka - galesiu parasyt jo nr. Jei neturi pazistamu - tada sakes. Atsiliepia visokie is visur isvaryti, bet manatys, kad yra patys geriausi, uz kiekviena pirsto pajudinima simtais plesia.

Tai uztat,kad jau patyre visokiu kurjozu,nesinori bandymu atlikinet.Turejom neblogus meistrus,bet pasikiaulino ziaurokai,nebenorim juos vel kviest.
Gal mestelk to studentelio nr.,nes as jau net apie "luonata"pradejau galvot,cia is tos nevilties,nes kiti meistrai taip kainas uzsikele,kad firmos ilsis,o kokybes irgi nerasta blink.gif
O tas meistriukas kaip dirba,ar visa diena?
Atsakyti
Ir aš pritariu kad Šiauliuose sunku su meistrais,bet jų yra,tik kol atrandi.Aš jau nepasakosiu kokius kelius ėjome kol kas parketą sudėjo,sienas išdažė,o kad vonią išklijuoti tai meistro 4mėn. ieškojome.Vienas toks atėjo "profesorius" tai kai pasakė kainą 2000lt už darbą,sakau pagalvosiu.Kitas jau lyg ir viskas ok ir dingo,po mėn. pasirodė sako dirbsiu ir vėl tas pats.Tai vėliau per pažystamus radom kuris jau baigią vonią klijuoti.Toks pagyvenes vyrukas,na iš pradžių pamaniau ot bus,bet kai pamačiau kaip žmogus dirba be chaltūros,knisas,stengiasi kad gražiau,tai esu labai patenkinta.Pataria ką nupirkti ir kad ir pigi prekė kita gera.Ir dar santechnikų nedadirbtus darbus sutvarko ir nebamba kaip kiti,kad man čia nepriklauso thumbup.gif Taigi galima rasti,tik jau ilgai tenka ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2006 03 16, 00:55)
o kai atejo laikas klientams pinigelius moketi tai atvare su kazkokiu super-puper ekspertu, kuris vos ne su lupa vaiksciojo ir pirstu krapste, tipo cia blogai, cia blogai, kodel to nepadaret, kodel ano (del ko visai nebuvo kalbama).Kai pasake, kad sito nieks neprase daryti, ir nieks nesiruose moketi,

Tai vat užtai vyras dabar jau visur sudaro sutartis ax.gif nes dar ir pasako kad kokį toletą sugadino ar kokius super duper radiatorius subraižė doh.gif nors ten jau nuo caro ruriko laikų toletas tada buvo suskilęs doh.gif vat užtai reikia varyt į visokius seminarus kur aiškiai pasako kokia turi būti kokybė ir kur kreiptis jei klientas nepatenkintas ax.gif tik va visa bėda, nėra kada po juos važinėti blush2.gif nes visi laukia po pusę metų kol galės jie padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2006 04 03, 22:20)
Tai uztat,kad jau patyre visokiu kurjozu,nesinori bandymu atlikinet.Turejom neblogus meistrus,bet pasikiaulino ziaurokai,nebenorim juos vel kviest.
    Gal mestelk to studentelio nr.,nes as jau net apie "luonata"pradejau galvot,cia is tos nevilties,nes kiti meistrai taip kainas uzsikele,kad firmos ilsis,o kokybes irgi nerasta blink.gif
O tas meistriukas kaip dirba,ar visa diena?

Kazin ar luonatas tvarkys buta. I ji nesikreipiau, bet kiek kreipiausi i kitas firmas, prisimenu tik Butrema, bet buvo tikrai 4-5, visoms butas per mazas reikalas, nevertas terliotis, juolabiau, kad gyvenamas. Butu tuscias, gal dar , bet irgi suabejociau ar butu emesi. O kiek visokiu "didmeistriu" pamaciau, tai ne tas zodis. Isidemejau viena - atejo meistras dirbti, reikia ziureti i jo irankius. Jei atsinese tik plaktuka - varyt lauk, be irankiu nei ka doro padarys, tik sugadins, kad nerasi paskui kas pataiso. Pirma karta dariau savarankiskai remonta, tai zinot, patirties igyjau visam gyvenimui cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 04 05, 16:39)
Tai vat užtai vyras dabar jau visur sudaro sutartis  ax.gif nes dar ir pasako kad kokį toletą sugadino ar kokius super duper radiatorius subraižė  doh.gif nors ten jau nuo caro ruriko laikų toletas tada buvo suskilęs  doh.gif vat užtai reikia varyt į visokius seminarus kur aiškiai pasako kokia turi būti kokybė ir kur kreiptis jei klientas nepatenkintas  ax.gif tik va visa bėda, nėra kada po juos važinėti  blush2.gif nes visi laukia po pusę metų kol galės jie padaryti  doh.gif

Nezinau kaip dirba tavo vyras, bet kad meistrai nesaugo seimininku turto - gryna teisybe. Virtuvej dariau remonta, na nera kur visko isnesti. Palikau dujine prijungta, kad valgyt butu pasidaryt, uzdengiau. Tai tie sugalvojo ant jos pasilipti, kad lubas pasiektu. Koresi net po du, sake nieko neatsitiks. Atidarau dangti valgyt kad pasidaryt - dangtis ilenktas, dazai istrupeje. Nauja dujine! Kadangi ja paskui pardaviau, tai neparduosi be dangcio, nesiau i auto dazykla, ten vargo kol uzdaze. O tie akis ispute rekia, kad cia ne del ju!!! Kokia tik namie buvo buitine technika, nukentejo visa 100 proc. Subraizyta, iskirsti dazai ir t.t ir t.p. O kadangi ateina tie didmeistriai be jokiu sutarciu, nieko is ju ir neislausi. Ka isigyjau remonto metu, ypac smulkesnius dalykus (kad ir pvz.klozeto dangtis, kuri sugebejo perlauzt pirma diena ir neaisku kuris), teko keisti, pirkti nauja arba kazkaip maskuoti nuo ibrezimu schmoll.gif
Atsakyti
Nu pritariu, nes man baige vedziot vambzdzius. Siaip del kokybes priekaistu neturiu, bet va reikejo skalbimo masina dar prijungti, tai jie ja ne tai kad stume ar normaliai kele, o kele uz dangcio galima sakyti. O jos svoris pas mane didelis, tai va man issilauze tas varztas vienoj pusej kur tas dangtis buvo prisuktas. Tai dabar kaip ji stovi tai normalu, bet pabandai uz dangtii virsu kelt tai vien apuse ir keliasi kokia 3ar daugiau cm. O jie nieko nesake, tylejo rupuziukai. Tai va, kol kas tokie nuostoliai, bet siaip darbu esu gana patenkinta, ka zinau.
Papildyta:
O man dar idomu, kaip jus tariates del kainos, ar jie viska is karto apskaiciuoja, ar kaip. Na nes tarkim plyteliu suklojimas tiek ir tiek, bet va tu krastu lyginimas, sienu ir dar ten visokie darbeliai, tai nevisada gali tuos aiskiai numatyti. Tai kaip tada?
Atsakyti
Aciu iride uz patarimus,matau ,kad iki soties "prisiremontavai" tongue.gif Pazystamos problemos,cia apie meistru nesaugoma namu gerbuvi,man ir odinius baldus padrapalino,apie vonios kambari nesneku,o savo irankius uztat taip issiciustydavo,kad grazu ziuret.Juokas pro asaras ir tiek doh.gif
Bandysiu pabaigti remontus su studentuko pagalba.Jei teisingai supratau jis irankiu turi,o ir su kruopstumu draugauja.
O del firmu tai galima prisiprasyti,tik dabar kai uzsiverte pelningais objektais,gali atsiusti meitrus ,kurie ne tokie jau geri ax.gif
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2006 04 06, 10:30)
O man dar idomu, kaip jus tariates del kainos, ar jie viska is karto apskaiciuoja, ar kaip. Na nes tarkim plyteliu suklojimas tiek ir tiek, bet va tu krastu lyginimas, sienu ir dar ten visokie darbeliai, tai nevisada gali tuos aiskiai numatyti.  Tai kaip tada?

Zinai ,turi beveik statybininke tapti,t.y.apsisarvuoti ziniomis,kainomis,kas butina atlikti,o ko ir nereiktu.Matai yra tokiu darbininkeliu,kurie prisimasto butinu darbu,nes jiems jie apsimoka .Tai mes tokius issifrave ir isgasdinom-pabego blink.gif plyteliu klojimas-kaina uz kvadrato paklojima,nebent reikia grindis lyginti,tada dar plius tai.O galutiniu variantu tai geriausia aptarti galutine kaina patalpos,aisku viska paskaiciavus ir aptarus,kad nesigautu visokiu nenumatytu darbu.
Atsakyti
Galiu pasiulyti du jaunus darbininkus Vilniuje, vyra ir zmona, kurie glaisto ir dazo sienas, klijuoja tapetus, klijuoja plyteles grindu ir sienu, deda laminata, ir kitus smilkius interjero, kaip individualus roletai ir pan., darbus. labai tvarkingi ir kruopsciai atlieka darba. Rasykite i AZ.
Atsakyti
drauge daresi remonta,tai varge varge.samde ne firma,o "meistriukus",be jokiu sutarciu ir pan.dejo pakabinamas lubas,gipskartoni,padare broka,matosi vienoj vietoj sujungimas.prase,kad sutvarkytu,tipo tvarke,bet aisku nieko nesutvarke.zadejo ateiti po keliu dienu pasiziureti,jau 2men kaip eina ir nedaeina.
kita vyruka pasikviete vonioj plyteles klijuot.suklijavo gal ir neblogai,bet savaitei buvo dinges,jokios zinios,o po to atejo lyg niekur nieko,atseit sirgo.
pradedu bijot savo remonto,bet manau,kad darysiu sutartis
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 01, 10:47)
Vilniuj?
gal kas susdūrėt? apdaila

Susiduriau smile.gif Ne visai tiesiogiai bet zinau kam irenginejo smile.gif Na ka as zinau, visko buvo, bet siaip gal ir uzsakovai su polekiu buvo, bet siaip tas butas dabar bent jau man tai labai grazus. Pigu nebuvo sad.gif
Atsakyti
Na, mes radom gerus meistrus thumbup.gif Jei kam irgi reikės, kreipkitės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 04 12, 09:31)
drauge daresi remonta,tai varge varge.samde ne firma,o "meistriukus",be jokiu sutarciu ir pan.dejo pakabinamas lubas,gipskartoni,padare broka,matosi vienoj vietoj sujungimas.prase,kad sutvarkytu,tipo tvarke,bet aisku nieko nesutvarke.zadejo ateiti po keliu dienu pasiziureti,jau 2men kaip eina ir nedaeina.
kita vyruka pasikviete vonioj plyteles klijuot.suklijavo gal ir neblogai,bet savaitei buvo dinges,jokios zinios,o po to atejo lyg niekur nieko,atseit sirgo.
pradedu bijot savo remonto,bet manau,kad darysiu sutartis
bigsmile.gif

Ačiūdie mum tokių problemų nekilo, kažkaip tikrai stropiai ir sąžiningai dirbo ir svarbiausia, nedelsė. Šiaip iš tikro pasisekė labai mums, nes gailėjomės praradę ryšį su ankstesniais meistrais, bet, atrodo, viskas tik į gerą, šitie netgi labiau mums patiko. O šiaip tai laimės dalykas.
Atsakyti
vasara- statybų metas. kaip sekasi su paieškomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Havana @ 2006 04 13, 20:38)
Na, mes radom gerus meistrus  thumbup.gif  Jei kam irgi reikės, kreipkitės  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ačiūdie mum tokių problemų nekilo, kažkaip tikrai stropiai ir sąžiningai dirbo ir svarbiausia, nedelsė. Šiaip iš tikro pasisekė labai mums, nes gailėjomės praradę ryšį su ankstesniais meistrais, bet, atrodo, viskas tik į gerą, šitie netgi labiau mums patiko. O šiaip tai laimės dalykas.

O is kokio miesto tie meistriukai? ax.gif
Atsakyti