Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 01, 10:47)
Vilniuj?
gal kas susdūrėt? apdaila

nori legaliai daryti apdaila? Pasidarem mes samata legalioj firmoj, tai darbuotoju algos, pelnas ir t.t. gavosi apie +30 proc. Na, kazkaip man yra skirtumas kur 16 000 uz darbus ir kur 30 000 Lt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 03 01, 10:25)
nori legaliai daryti apdaila? Pasidarem mes samata legalioj firmoj, tai darbuotoju algos, pelnas ir t.t. gavosi apie +30 proc. Na, kazkaip man yra skirtumas kur 16 000 uz darbus ir kur 30 000 Lt... g.gif

aš dar neskaičiavau blush2.gif kiek kainuoja firmoj sąmatą pasidaryt? kaip meistrų ieškosi?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 01, 11:28)
aš dar neskaičiavau  blush2.gif kiek kainuoja firmoj sąmatą pasidaryt? kaip meistrų ieškosi?

man nekainavo. Kiek zinau, kai kur ima apie 200Lt, bet nesamone moketi, jei nenusiteikus "rodyti" pinigu, moket mokesciu. Kurie daro be mokesciu, uz samata nereikalauja, aishku ir samatos tik preliminarios, juk tai ne dokumentas, viskas praktishkai "ant garbes zodzio" laikosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistia: 01 kovo 2006 - 10:49
Aistia, gal gali papasakok, kiek meistrų paskaičiavimu Tau išeis įsirengti (nežinau ką įsirenginėsi blush2.gif butą ar namą : ). Ir kokius darbus už paskaičiuotąją sumą Tau atliktų?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 03 01, 17:37)
Aistia, gal gali papasakok, kiek meistrų paskaičiavimu Tau išeis įsirengti (nežinau ką įsirenginėsi  blush2.gif butą ar namą : ). Ir kokius darbus už paskaičiuotąją sumą Tau atliktų?

įsirenginėsim 58 m2 butą. Skaičiavau pas 2 žmogelius ir 1 firmoj. Pirmais dviem atvejais: apie 8 000 ir apie 11 000 Lt - tik darbai be medžiagų. Firmoj -apie 8 000 darbai + apie 8000 medžiagos (palangės, gipsai, tinkai, glaistai, dažai ir t.t.) + 13 000 (mokestėliai, užmokestėliai, procentėliai ir t.t.) = 29 000Lt
Įsirenginėjam minimaliai (lubos, grindys, san. mazgas visiškai, palangės, durų statymas)
Atsakyti
[quote=aistia,2006 03 02, 14:12]
įsirenginėsim 58 m2 butą. Skaičiavau pas 2 žmogelius ir 1 firmoj. Pirmais dviem atvejais: apie 8 000 ir apie 11 000 Lt - tik darbai be medžiagų. Firmoj -apie 8 000 darbai + apie 8000 medžiagos (palangės, gipsai, tinkai, glaistai, dažai ir t.t.) + 13 000 (mokestėliai, užmokestėliai, procentėliai ir t.t.) = 29 000Lt
Įsirenginėjam minimaliai (lubos, grindys, san. mazgas visiškai, palangės, durų statymas)

Fu...kažkie apraminai, nes mes įsirenginėjam 80m2 butą ir jam skiriam 100.000lt (bet čia jau turi įeiti virtuvės baldai, drabužinė...vienu žodžiu baldai). Gal kaip nors traškėdami braškėdami ir įsitalinsim g.gif
Atsakyti
Sveikutes, dar kas gal galit pasidalinti patirtimi del kainu. a cia Kaune, noriu pradeti remontus vonioje, tai man tokia individuali bendrove paskaiciavo tokias kainas be popieriu. Bet tu kv metru tai nezinau kodel tiek daug ispaise ax.gif
Zodziu plyteles senas nuimti ir lauza isvesti 18litu uz kv, tai man gaunasi 486 blink.gif nu virsune, vakar kelias pati nudauziau, ziuriu lengvai jos ten imasi, tai ir imsiu jas pati ar dar tetis pades.
paskui sienos griovimas (pertvarines su siukliu isvezimu 80
san mazgu ismontavimo darbai 80
sienu lyginimas 20
grindu lyginimas 18
plyteliu klojimas 40
plyteliu kampu pjovimas 45o - 40
Elektros taslu montavimas 30(cia man durniausia nes visai nesusigaudau, bet atrodo tai daug)
gruntavimas, glaistymas, sveitimas dazymas 20
mediniu plintusu montavimas 10
angokrasciu apdirbimas gkp 30
vonios montavimas 300 ax.gif
klozeto ir kriaukles montavimas abu po 100 ax.gif
ileidziamu standartiniu sviestuvu montavimas 18
pakabinamu standartiniu sviestuvu montavimas 20
gelzbetonio pjovimas deimantiniais diskais 20
pakabinamu lubu ardymas 20

Nu kol kas as gavau tokias kainas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 03 kovo 2006 - 09:45
[quote=aistia,2006 03 03, 09:50]
na jūs čia ir nekukliai, už 100 000Lt velnias žin ką galima įsirengti, prabangiai nesigaus, bet padoriai tai tikrai wink.gif

Mes dizainerei tai išvis vargšiukais apsimetėm. Pasakėm, kad turim viską pasidaryti už 70.000lt smile.gif Pas mus bute nieko visai nėra - šildymas mūsų problema..., vienu žodžiu pačios plikiausios sienos, o dar ir laiptinę su kaimynais įsirengti turim bigsmile.gif
Norėjom, kad ji labai plačiais mostais nepradėtų sklaidytis, nes po to neišsimokėsim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 03 kovo 2006 - 15:32
Vyras mano su brigada patalpas įrenginėja, bet iki rugsejo jau eilė yra, tai, turbūt, nelauksit?
Atsakyti
Pasiskaiciau cia visokiausiu atsilepimu apie meistrus, ir baisu pasidare, todel ,kad maniskis irgi remonto darbais uzsiima, tai visko buvo. ipac patiko kai dirbo dirbo 3 savaites, viskas buvo gerai, o kai atejo laikas klientams pinigelius moketi tai atvare su kazkokiu super-puper ekspertu, kuris vos ne su lupa vaiksciojo ir pirstu krapste, tipo cia blogai, cia blogai, kodel to nepadaret, kodel ano (del ko visai nebuvo kalbama).Kai pasake, kad sito nieks neprase daryti, ir nieks nesiruose moketi, tai visai apsiko, pasake, kokie jus meistrai,jeigu negalit patarti seimininkams ka reikia dar sutvarkyti ir visa kita (o kad tie seiminynkai kiekviena lita skaiciavo ir taip gavo nemaza nuolada) tai isvis priekaistavo, kodel grindis neisplautos, nors kita diena vel reikia dazyti ir visa kita, liepe perdaryt tai ta tai ana. Zodziu galu gale jie taip ne lito ir nesumokejo, ir ka tu padarysi,o gi nieko (o sumele nemaza buvo). tai va daba pasimoke, tai pinigus dalimis praso sumoketi.

o del to ,kad zmoniu pinigus nusuka, nesamone. Visada gi parduotuvese duoda cekius, kurie pristatomi seiminynkui. Geriausiai, kai seiminynkai nuvazioja kartu su meistru i pard. ir viska kartu superka. Nes buna tai ,kad praso nuvaziokit nupirkit uz savo pinigus, o as paskui atiduosiu (o kodel meistai turi pirkti medziagas uz savo pinigus) Tai dar plius, kad savo benza reikia i masina ipilti,o paskui dar priekaistauja, kodel taip brangiai nupirkai, tai dar ka nors panasaus, tai vaziok daba ir pakeisk, nes kitaip pinigu neatiduosiu. Zodziu netoks cia darbas paprastas buna ir normaliu zmoniu, bet buna patikekit manim.
Atsakyti
Mamytes,negi niekas neturit parekomenduot geru meistru Šiauliuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2006 04 03, 21:33)
Mamytes,negi niekas neturit parekomenduot geru meistru Šiauliuose verysad.gif

Vaje, Siauliuose zluges reikalas. Turiu vieno studentuko tel., kuris mane tiesiog isgelbejo, nes pagal skelbimus ieskotis net nebandyk, jei nenori patirti stresu ir visokiu nesusipratimu. Tai kai isvariau n-taji "didmeistri", pagelbejo draugu pazistamas, tas studentukas. Jis gipskartoni montuoja, kloja plaukiojanti, plyteles klijuoja. Gal visko nemoka, bet dirba labai kruopsciai ir nebrangininkas. Jei tinka - galesiu parasyt jo nr. Jei neturi pazistamu - tada sakes. Atsiliepia visokie is visur isvaryti, bet manatys, kad yra patys geriausi, uz kiekviena pirsto pajudinima simtais plesia.
Atsakyti