Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

QUOTE(Jurgutė @ 2005 12 13, 23:27)
Sveiki..Dar karta pareklamuosiu savo vyra.. mirksiukas.gif  blush2.gif Stai cia yra visa info..Sekmes.. mirksiukas.gif  4u.gif

O gal jis apsiimtų kada kokį vakarą paaukoti ir suklijuoti plyteles pas mane virtuvėje? g.gif ten tik 2 kvadratai... niekas dėl tokio kiekio nenori važiuot... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 12 23, 15:45)
O gal jis apsiimtų kada kokį vakarą paaukoti ir suklijuoti plyteles pas mane virtuvėje?  g.gif  ten tik 2 kvadratai... niekas dėl tokio kiekio nenori važiuot...  schmoll.gif

Jis pats nedaro, pas ji dirba darbininkai..Kiekis tikrai mazas, deja irgi nevaziuos.. schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Na nuo užmojų aišku kad priklauso, bet tai daugiau lemia maksimalią kainą, minimali kaina išlieka ta pati. Mes ką tik išsiremontavom savo butą, nedidukas, dviejų kamabrių, mažai kvardratų. Labai taupant, daug ką darant paties, kapitaliniam remontui čia jau iš pagrindų: pakeitėm visas grindis, dėjom natūralaus medžio parketlentes, keitėm visą elektros instaliaciją, lubos gipsas tapetuotos ir dažytis, sienos lygintos tapetuotos ir dažytos, plytelės vonioje ir viena virtuvės siena, visa nauja santechnika voniai, samdėm tik plytelėm kloti ir sienom lyginti dažyti ir tapetuoti žmones, visą kitą darėm patys. Visa tai mums kainavo 20000Lt, o dar pirkom baldus virtuviny, miegamojo montuojamą spintą, prieškambarį ir minkštą dalį, dar visa tam apie 10000 priskaičiuojant visus šviestuvus, žaliuzes ir roletus, duris ir spynas(vidines) ir kitas smulkmenas...Su 10000Lt kosmetinį remontą gali padaryti, kapitalinio be 20000 geriau nepradėt...Kalbu apie dviejų kamabrių butą...
Atsakyti
Jei kam reikėtų sukloti ar restauruoti parketą, medines grindų dangas, tai atlieka mano vyras. smile.gif Esam Žemaitijoje, bet važiuojam į įvairias Lietuvos vietas.Pvz:sausio 17d. vyksta sukloti parketą į Vilnių...
tel .869962214 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 12 23, 14:45)
O gal jis apsiimtų kada kokį vakarą paaukoti ir suklijuoti plyteles pas mane virtuvėje?  g.gif  ten tik 2 kvadratai... niekas dėl tokio kiekio nenori važiuot...  schmoll.gif

Kiek girdėjau kaina 200-250lt ir tada važiuoja.Kai toks mažas plotas skaičiuoja ne už kvadratūrą ,o už sugaištą laiką ir darbą.Moki ir problemų nėra.Pigiau gali padaryti tik koks giminaitis ar draugas.
Atsakyti
[COLOR=red][FONT=Courier][FONT=Geneva]Nagi ,prieteliai , rikiuojamės į eilę lotuliukas.gif GINTARAS 865068318. Štai jums gero meistro telefonas, mačiau jo darbą Kaune, girdėjau atsiliepimus kaip apie sąžiningą ir patikimą žmogų. Na ,o jei norit aštrių pojūčių, žilų plaukų ,pakrikusių nervų- kreipkitės į STATYBŲ VIZIJĄ. Jie jums tai garantuos- kokybės nerasta, plus dar išklausysite visą necencūrinių žodžių asortimentą, ir galiausia jums bus pateikta paildoma sąskaita už broko taisymą!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tokie "meistrai"- tik pikčiausiam priešui...
Atsakyti
[quote=rozamunda,2006 02 15, 21:03]
[COLOR=red][FONT=Courier][FONT=Geneva]Nagi ,prieteliai , rikiuojamės į eilę

Meistrai Vilniuje: Arūnas ir Irmantas. Jų darbu likome tikrai patenkinti. Užsiima vidaus apdaila, gipskartonio montavimu. Ir dirba be "perekuru" smile.gif
Jų tel.: 8 604 64995.
Atsakyti
Žinutė kaunietėms smile.gif
Po dviejų savaičių galėsiu duoti tinkuotojo telefoną ir pakomentuoti jo darbą, nes iki tol jis priklauso man smile.gif Jis sienas tvarko nuo tinkavimo iki tapetavimo, dažymo ir pan.
Jei kam reikia galiu į až atsiųsti gero ir sąžiningo elektriko tel.nr.
Dizainerė yra davusi plytelių klojėjų ir dažytojų telefonų, bet dar jų neišbandžiau. Tačiau savo dizainere pasitikiu, bele ko nesiūlys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 23 vasario 2006 - 18:08
Jei idomu galiu papasakot istorija smile.gif
Gavau is anksciau kontakta tokio santechniko Zenia. (Venkite zmoniu su tokiu vardu).
Kadangi negalejau ryte su jais dalyvaut apziuroj, tai nuvaziavo mano antra puse. Tai ji vargse skambina man priesinfarktines busenos ir pasakoja - atvare dviese, is kart uz galvu kad viskas blogai, vamzdziai blogi, isvadai blogi, duris griaut ir perstumt, sienas kapot, boilerio vieta keist... O pas mus ten jau ir plyteles ir lubos sutvarkytos. Vienu zodziu pribure konkreciai uz 5000 Lt. smile.gif
Nu man irgi galvele svaigt pradejo, bet galvoju nu negali viskas taip blogai but. Suradau viena baltarusa - nu viskas normaliai ir gerai ir uz darba apie 250. Galvoju, gal zmogus darbo labai istroskes tai nusipigino.
Galu gale suradau dabartini santechnika per draugus - nu blyn irgi nesirauko ir uz darba panasiai paprase.
Nu tai ir norejau pasakyt, vot svolociu pasitaiko... mad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

galiu parekomenduoti tikrai neblogus meistrus. Atlieka beveik visus vidaus darbus, be to puikus kainos ir kokybės santykis. Kontaktinis asmuo Nerijus , tel.:8 651 77329
Atsakyti
QUOTE(Rimvyde1 @ 2006 03 01, 09:38)
Sveikos merginos,

galiu parekomenduoti tikrai neblogus meistrus. Atlieka beveik visus vidaus darbus, be to puikus kainos ir kokybės santykis. Kontaktinis asmuo  Nerijus , tel.:8 651 77329

Vilniuj?
gal kas susdūrėt? apdaila
Atsakyti
dar viena firma
Atsakyti