Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

O gal kas pasiūlytų meistrą Kaune šildymo sistemos "galų" sujungimui su kieto kuro katilu(Tik tiek ir teliko padaryti).Mūsiškis,panašu,kad nusiplovė,ar nusigėrė,tad likom "ant ledo" tikra ta žodžio prasme-butą pardavėm,kraustytis į namą negalim.
Atsakyti
į skelbimus įmečiau skelbimuką - Kaune mano brolis tiesia laminuotas grindis, deda grindjuostes kam reikia pigiai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
elektrika zinau gera smile.gif

Jei reikia padaro nuo jungiklio iki ivado i nama su visa skydine.
Atsakyti
noreciau suzinoi kiek siais laikaiskainuoje sienu dazymas,irparuosimas aisku,ir kiek kainuoje pliteles isklijoti,jei gali i az iskarto su tel numeriais 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, labai skubiai ieškom žmonių kurie galėtų padaryti kosmetinį remontą 3 kambarių bute.Mus labai pavedė, pradėjo daryt viska išvertė ir dingo gavęs dalį pinigų.Gal kas galėtu parekomenduoti,būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
reikalingi meistrai kokybiškam medinių grindų atnaujinimui (lakuotos pušinės lentos). Grindys jau buvo atnaujinamos, bet labai greitai nusidevėjo. Norėtusi brigados, kuri gali ne tik vykdyti, bet ir patarti.
Klaipėdoje, tel. 863312334 (jei nekelsiu - rasyti sms)
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 11 15, 13:43)
reikalingi meistrai kokybiškam medinių grindų atnaujinimui (lakuotos pušinės lentos). Grindys jau buvo atnaujinamos, bet labai greitai nusidevėjo. Norėtusi brigados, kuri gali ne tik vykdyti, bet ir patarti.
Klaipėdoje, tel. 863312334 (jei nekelsiu - rasyti sms)

zinau gerus , atnaujino man (atrode neatnaujinamas pusines grindis ) , mes patenkinti ir kaina gera , jie vazineja po Lietuva .
Papildyta:
QUOTE(AGASA @ 2007 11 13, 21:30)
Sveiki, labai skubiai ieškom žmonių kurie galėtų padaryti kosmetinį remontą 3 kambarių bute.Mus labai pavedė, pradėjo daryt viska išvertė ir dingo gavęs dalį pinigų.Gal kas galėtu parekomenduoti,būčiau labai dėkinga.

Vilniuje jei rastumete meistra Igna - siuskite ji pirma pasimokyti ! Kosmaras , kaip plyteles klyjuoja!!!! Nezinau jo pavardes , bet vazineja su Land Cruiser dzipuku , jaunas, sako daro viska - nemeluoja, bet baisiai !
Kad nepelnytrai nepasakyciau ant tik bendravardzio, tai siulyciau [pries priimant [paziureti nuotraukas , ar seniau daryta objekta.Nes jis net nesupranta , kad s...mala !
Atsakyti
QUOTE(Vytautas @ 2007 11 06, 10:15)
elektrika zinau gera smile.gif

Jei reikia padaro nuo jungiklio iki ivado i nama su visa skydine.

Kokiam jis mieste? Man reikia Viliniuje. Jei taip, tada labaim prasau jo koordinates i a/z. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 11 17, 20:02)
Kokiam jis mieste? Man reikia Viliniuje. Jei taip, tada labaim prasau jo koordinates i a/z. aciu 4u.gif

Del elektriko skambinkit man 8 600 36 199
Papildyta:
QUOTE(Vytautas @ 2007 11 19, 09:57)
Del elektriko skambinkit man 8 600 36 199

Tiesa, elektrikas Vilniuje, Kaune.
Atsakyti
sos !!!skubiai reikia gero meistro klaipedoje,kad isklijuotu plyteles,dirbtu su gibskartoniu ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti