Sveikos,
jei kam reikia santechniko,galiu rekomenduoti vyra savo. Daro tikrai gerai ir, palyginus su kitais, pigiai. Veismas Vilniuje. jei ka domina,prasau i az
QUOTE(Donatas @ 2007 10 09, 10:04)
Jei kam reikia paglaistyt, padazyt, plyteles paklijuot az man
gal ka susitarsim ar ka patarsiu
gal ka susitarsim ar ka patarsiu
Labutis,
man labai reiketu zmogeliuko sutvarkyti vonia isklijuoti plyteles tai vyktu kaune naujos statybos butas
jei kam reikia apdailos meistru klaipedoje, galiu parekomenduoti
QUOTE(tiubiteika @ 2007 10 11, 23:56)
Labutis,
man labai reiketu zmogeliuko sutvarkyti vonia isklijuoti plyteles tai vyktu kaune naujos statybos butas
Galiu dirbti tik Vilniuj ir netoli jo
QUOTE(th1 @ 2007 10 12, 19:57)
jei kam reikia apdailos meistru klaipedoje, galiu parekomenduoti
Reikia sutvarkyti vonią ir tualetą, t.y santechnika, sienos, lubos, grindys. Darbus galima būtų pradėti lapkričio 5-12 dienomis iki gruodžio pradžios (atostogauju). Būčiau be galo dėkinga.
Deja del santechniku negaliu padet , bet jei reikia dazytoju tai galiu.
QUOTE(evid @ 2007 09 15, 20:13)
Sakykit, o kokios kainos Vilniuj, ne girtuoklių meistrų, nes tokių kad pigiai ir bet kaip nesinori . Pvz; plytelių klijavimas, špakliavimas ir dažymas( kai gipskartonis jau išklijuotas).
plyteles priklausomai nuo kvadraturos, plyteliu kokybes ir sienos paruosimo... nuo 45lt
spakliavimas ir dazymas 27lt kampukai atskirai nuo 4lt uz m. priklausomai nuo "išradingumo" jei reikia konsultacijos rasyk i až arba skambtelk, esu nemazai su tuo susidures, 8 600 36 199 Vytautas