ACIU! SUPRATAU IR PAMACIAU AZ!
Vidaus apdailos meistras Vilniuje tel. 867782585
Sveiki visi. Gal galit pagelbėti Labai reikia meistro, kuris kokybiškai klijuoja plyteles Vilniuje.. Ir gana skubiai maždaug 2 savaičių bėgyje.. Mus smarkiai pavedė. Buvom susitarę su pažįstamu ir jau sienas išgriovėm ir t.t, o šiandien paskambino ir pasakė,kad su senu užsakymu nespėja ir ateis tik po poros mėnesių . Tai va likom ant ledo. Laukiu pasiūlymų
Galit rašyti man į AŽ ar skambinti telefonu 8 604 00517
Galit rašyti man į AŽ ar skambinti telefonu 8 604 00517
QUOTE(vitaliux @ 2007 07 30, 17:08)
Gal kam reikia pagalbos su santechnika? Pajungti buitinę techniką(indaplovę, viryklę, skalbyklę)? Gal kam kriauklę pakeisti ar unitazą? Gal kraną ar dar ką nors? Maniškis atlieka tokius darbelius Dar kloja laminuotą grindų dangą, atlieka kitus darbelius remonto. Kaip pavyzdį įdėsiu savosios virtuvės foto. Viską darėm patys(na tik baldus baldžiai padarė).
SKAMBINTI 869827574
SKAMBINTI 869827574
bishki nesupratau, skelbiates, bet paskambinus paaishkeja kad neturit kada
QUOTE(X-iuke @ 2007 08 06, 17:50)
bishki nesupratau, skelbiates, bet paskambinus paaishkeja kad neturit kada
Dabar turi darbo nemažai.
Šiuo metu gali tik smulkius darbelius padaryti:pajungti buitinę techniką, kokį kraną pakeisti ar unitazą...
Gal kas gali parekomenduoti gera spakliuotoja Kaune. Reik ispakliuot visa buta naujame name Aciu
QUOTE(vitaliux @ 2007 07 30, 18:08)
Gal kam reikia pagalbos su santechnika? Pajungti buitinę techniką(indaplovę, viryklę, skalbyklę)? Gal kam kriauklę pakeisti ar unitazą? Gal kraną ar dar ką nors? Maniškis atlieka tokius darbelius Dar kloja laminuotą grindų dangą, atlieka kitus darbelius remonto. Kaip pavyzdį įdėsiu savosios virtuvės foto. Viską darėm patys(na tik baldus baldžiai padarė).
Taip pat vonioj viską patys darėm. Keitėm vamzdyną, visą santechniką ir visa kita... Viską "kapitališkai" remontavom
SKAMBINTI 869827574
mus domina ikainiai ,parasykit i az Taip pat vonioj viską patys darėm. Keitėm vamzdyną, visą santechniką ir visa kita... Viską "kapitališkai" remontavom
SKAMBINTI 869827574
QUOTE(vitaliux @ 2007 08 06, 22:40)
Dabar turi darbo nemažai.
Šiuo metu gali tik smulkius darbelius padaryti:pajungti buitinę techniką, kokį kraną pakeisti ar unitazą...
man tai irgi nepatiko ,parasiau ir i az ir taip,ir jokiu ziniu nesulaukiu tam yra zmogiskumas,jei jau skelbiates ir mes kreipiames tai bukit malonus atraskit laiko atsakyti i klausymus
QUOTE(ausriuke @ 2007 08 07, 11:05)
mus domina ikainiai ,parasykit i az
parašiau
QUOTE(ausriuke @ 2007 08 07, 22:44)
man tai irgi nepatiko ,parasiau ir i az ir taip,ir jokiu ziniu nesulaukiu tam yra zmogiskumas,jei jau skelbiates ir mes kreipiames tai bukit malonus atraskit laiko atsakyti i klausymus
Tai kad negavau jokios žinutės nuo jūsų...
Papildyta:
QUOTE(vitaliux @ 2007 08 08, 22:46)
Žiūriu vakar jūs čia rašėt, O gryžom tik šiandien ir mano AŽ pilna buvo tai todėl turbūt ir negavau. Bet jum turėjo rašyti kad mano pranešimų gaviklis pilnas