Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

ACIU! SUPRATAU IR PAMACIAU AZ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivma @ 2007 07 30, 22:36)
patikimas meistras tel 860450581 (Rolandas)

smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vidaus apdailos meistras Vilniuje tel. 867782585
Atsakyti
Sveiki visi. Gal galit pagelbėti blush2.gif Labai reikia meistro, kuris kokybiškai klijuoja plyteles Vilniuje.. Ir gana skubiai maždaug 2 savaičių bėgyje.. Mus smarkiai pavedė. Buvom susitarę su pažįstamu ir jau sienas išgriovėm ir t.t, o šiandien paskambino ir pasakė,kad su senu užsakymu nespėja ir ateis tik po poros mėnesių cry.gif. Tai va likom ant ledo. Laukiu pasiūlymų
Galit rašyti man į AŽ ar skambinti telefonu 8 604 00517
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 06 rugpjūčio 2007 - 09:31
QUOTE(vitaliux @ 2007 07 30, 17:08)
Gal kam reikia  pagalbos su santechnika? Pajungti buitinę techniką(indaplovę, viryklę, skalbyklę)? Gal kam kriauklę pakeisti ar unitazą? Gal kraną ar dar ką nors? Maniškis atlieka tokius darbelius  mirksiukas.gif  Dar kloja laminuotą grindų dangą, atlieka kitus darbelius remonto. Kaip pavyzdį įdėsiu savosios virtuvės foto. Viską darėm patys(na tik baldus baldžiai padarė).
SKAMBINTI 869827574

bishki nesupratau, skelbiates, bet paskambinus paaishkeja kad neturit kada g.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 08 06, 17:50)
bishki nesupratau, skelbiates, bet paskambinus paaishkeja kad neturit kada  g.gif

Dabar turi darbo nemažai. mirksiukas.gif
Šiuo metu gali tik smulkius darbelius padaryti:pajungti buitinę techniką, kokį kraną pakeisti ar unitazą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaliux: 06 rugpjūčio 2007 - 20:43
Gal kas gali parekomenduoti gera spakliuotoja Kaune. Reik ispakliuot visa buta naujame name biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2007 07 30, 18:08)
Gal kam reikia  pagalbos su santechnika? Pajungti buitinę techniką(indaplovę, viryklę, skalbyklę)? Gal kam kriauklę pakeisti ar unitazą? Gal kraną ar dar ką nors? Maniškis atlieka tokius darbelius  mirksiukas.gif  Dar kloja laminuotą grindų dangą, atlieka kitus darbelius remonto. Kaip pavyzdį įdėsiu savosios virtuvės foto. Viską darėm patys(na tik baldus baldžiai padarė).
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Taip pat vonioj viską patys darėm. Keitėm vamzdyną, visą santechniką ir visa kita... Viską "kapitališkai" remontavom
user posted image
user posted image
user posted image

SKAMBINTI 869827574
mus domina ikainiai ,parasykit i az 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriuke: 07 rugpjūčio 2007 - 10:07
QUOTE(vitaliux @ 2007 08 06, 22:40)
Dabar turi darbo nemažai.  mirksiukas.gif 
Šiuo metu gali tik smulkius darbelius padaryti:pajungti buitinę techniką, kokį kraną pakeisti ar unitazą...

man tai irgi nepatiko schmoll.gif ,parasiau ir i az ir taip,ir jokiu ziniu nesulaukiu tam yra zmogiskumas,jei jau skelbiates ir mes kreipiames tai bukit malonus atraskit laiko atsakyti i klausymus schmoll.gif
Atsakyti
labai reikia santechniko ir elektriko Vilniuje doh.gif

help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuke @ 2007 08 07, 11:05)
mus domina ikainiai ,parasykit i az 4u.gif

parašiau 4u.gif

QUOTE(ausriuke @ 2007 08 07, 22:44)
man tai irgi nepatiko schmoll.gif ,parasiau ir i az ir taip,ir jokiu ziniu nesulaukiu tam yra zmogiskumas,jei jau skelbiates ir mes kreipiames tai bukit malonus atraskit laiko atsakyti i klausymus schmoll.gif

Tai kad negavau jokios žinutės nuo jūsų... g.gif
Papildyta:
QUOTE(vitaliux @ 2007 08 08, 22:46)
parašiau  4u.gif
Tai kad negavau jokios žinutės nuo jūsų...  g.gif

Žiūriu vakar jūs čia rašėt, O gryžom tik šiandien ir mano AŽ pilna buvo tai todėl turbūt ir negavau. Bet jum turėjo rašyti kad mano pranešimų gaviklis pilnas g.gif
Atsakyti
Reikia kuo greiciau gero meistro Kaune sienom isglaistyti ir nudazyti. Gal galite parekomenduoti? Buciau labai dekinga.
Atsakyti