Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

O jisai šlifuoja, po to lakuoja, ar tik šlifuoja? g.gif
Žodžiu telefoniuką ir man 4u.gif
Atsakyti
Galiu parekomenduoti gerus (TIKRAI GERUS) santechnikus thumbup.gif Pas mus dare vonia pries pora savaiciu tai likom labai patenkinti thumbup.gif Dirba du meistrai(negerentys, kas retai pasitaiko tongue.gif ) vidutinio amziaus, visada mums patare kaip ir ka daryti, supirko visas reikalingas medziagas, o ko nesunaufojo viska grazino i parduotuve. Zodziu mokejome pagal realias saskaitas. Ju darbu esam patenkinti, o kai reikia juos pakviesti, kad kazka pareguliuotu iskart atvaziuoja thumbup.gif
Jeigu kam reikes galiu parasyti telefona.
Dabar pradeda kiti meistrai sienas daryti, tai po poros savaiciu galesiu rekomenduoti, arba ne tongue.gif
Atsakyti
Oj kaip man pasisekė, kad mano tėtis auksarankis, beveik viską padarė...
Šiaip jau jis "chaltūrom" užsiima, visokius darbus daro, niekas dar nesiskundė lygtais ax.gif
Na bet kol kas nereklamuosiu, nes dabar ir taip jau per daug darbų prisiėmęs turi, o dar pas mane remontai nesibaigė... tongue.gif
Na bet žodžiu vėliau, po poros mėnesių, jei kam prireiks geros komandos, galėsiu parekomenduoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš irgi prisijungiu su prašymu, gal kas žino Vilniuje gerų meistrų, mum paginde dirbančių su gipsu ir dažymu reikia, po to žinoma pliteliū klojėju... Bet kiek suprantu visur striuka, bet gal kas ką parekomenduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inciukas @ 2005 09 27, 08:27)
Sveikos,
Aš irgi prisijungiu su prašymu, gal kas žino Vilniuje gerų meistrų, mum paginde dirbančių su gipsu ir dažymu reikia, po to žinoma pliteliū klojėju... Bet kiek suprantu visur striuka, bet gal kas ką parekomenduos smile.gif

Šiandien pas mane tinkuotojas ateis, pasiklausiu, kokia pas jį situacija su darbais smile.gif
Jis tinkuoja ir dažo.
O dėl plytelių klojėjų taip pat galėsiu paklaust, man tokie du diedulės suklijavo per porą dienų, nusiskundimų neturiu - tik nesusipratimas gavosi su spalvom (vonioj 2-jų spalvų plytelės, aš jiems lietuviškai paaiškinau, kuriam kampe kokias klijuot, o jie nelabai suprato ar šiaip susipainiojo ir atvirkščiai suklijavo biggrin.gif ) Bet ir dabar visai neblogai atrodo thumbup.gif
tai va pasidomėsiu, ar užsiėmę, ir jei ką - parašysiu į AŽ
Atsakyti
Kai man meistrai kadanors baigs irenginet buta,tai galesiu rekomenduot,kad savo nedraugams galetumet rekomenduot wacko.gif Nu siaip biciukai kai dirba,tai dirba gerai ir greitai,tik va beda,kad melagiai tai nezmoniski-pradziai vis zadejo,nu kad jau nuo kitos savaites tai jau tikrai ateisim dirbt-na ir taip vos ne menesi,na,tai jau kai pradejo dirbt-tai taip,kad pora dienu padirba is peties,o po to dingsta ir vis zada,kad jau ryt jau vel atvaziuosim ir jau oj kaip dirbsim-na mes tai aisku kiekviena kart patikim,bo kazkaip neprate,kad zmones taip i akis meluotu :saudauNa bet tas "rytoj" paprastai uzsitesia keleta dienu doh.gif Na si savaitgali toks jau nemazas burelis zmoniu suvaziavo,jau dirbo is peties,jau galvojom tikrai nebedings,nes kiek gi cia beliko, o vakar vakare nusitarabanyjau su dazais,bo sake kad jau dazys-ir nieko neradau doh.gif Vel kazkus dinge cry.gif
Na tai va,jei kas nori pasitampyt nervus,tai galiu rekomenduot biggrin.gif
Atsakyti
O aš galėčiau rekomenduoti labai fainą interjero dizainerį, man padarė pilnai butą, mano sesei ir jau kelems draugams. Tai visi patenkinti thumbup.gif
Turi savo statybininkų brigadą thumbup.gif , labai jaučia ko žmogus nori ir padoriai kainuoja ax.gif
Atsakyti
Pas mane nesenai baigėsi remontai, tai esu patenkinta vyrukų darbu. Tikrai kokybiškai nuglaistė ir nudažė sienas, sumontavo gipskartonio lubas, paklojo laminatą thumbup.gif . Ir nė karto nemačiau, kad gertų alų, net nerūkė biggrin.gif Tai va, galiu rekomenduot, bet jie sakė, dirba tik Vilniuje.
Atsakyti
Mes ruosiames daryti remonta. smile.gif Tai meistra samdome is Alytaus. (patys esame Kaune). Jis dirba ir Kaune ir Vilniuje jei reikia. Kainos kaip Alytuje. smile.gif Meistras labai liuks. Ir sienas dazo, ir plyteles kloja, ir grindis deda ir t.t. smile.gif
(kol kas nezinom kiek tiksliai kainuos viska, bet apziurejes viska sake mazdaug apie 3000 lt. Butas triju kambariu, darys viska:ir koridoriu, ir kambarius, ir virtuve, WC, vonia ir balkonus perdazys (du tokius turim).smile.gif Tikrai nebrangininkas, o darbo kokybe dar niekas nesiskunde. ax.gif Jei kas noresit, galesiu duot telefona jo. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, o as galeciau parekomenduoti gerus meistrus Klaipedoje. Pilnai renge nauja buta mano draugei, ji liko labai patenkinta, taigi ir as kontaktus paemiau. Be to, ima nebrangiai (80m2 pilnos apdailos su parketu, pakabinamom lubom ir t.t. kainavo jai apie 14 000 Lt). Kam reikia, rasykit! thumbup.gif

cia pamaciau, kad jokiu mano kontaktu neraso, taigi galeciau ir viesai paskelbti kontaktus, ne manau, kad meistrai priestarautu:)
Taigi, Jurijus, 867135107
Atsakyti

Mes irgi prieš mėnesį baigėm savo butą remontuoti, t.y. meistriukas baigė.Butas naujas, 73,5 kv.m. 55 kv.m. dejom pakabinamas lubas, vonia WC nuo viršaus iki apačios plytelės, grindys - laminatas, tiesa, dar balkone (6 kv.m. ) dėjom plyteles ir atitinkamai virtuvėje. Tai viso buto remontas ( be santechnikos įrengimo ) mums kainavo. 5800 Lt
Atsakyti
Sveiki visi..Na nezinau ar taip galima, bet pareklamuosiu savo vyra smile.gif Jis uzsiema tokiais darbeliais kaip buto remontas, apdaila, vienu zodziu nuo a iki z..Sritys : Vilnius ir aplink Vilniu..Jei kas susidomejo rasykit..
Atsakyti